1 şubat dizi konusu

hmet ile Amina’yı başbaşa gören Berrin çok kırılır. Ahmet ile Berrin’in ilişkileri Amina nedeniyle gerilirken uzun zamandır fırsat kollayan Hakan, Ahmet’in konuşmasını sabote etmek için harekete geçer. Hakan’ın öfkesinden Berrin de nasibini alır.
Öyle bir geçer zaman ki 19.bölüm izle Öyle bir geçer zaman ki 1 subat izle
Yaptığı bu seçim genç kızın kalbini derinden yaralar. Müzik yarışmasına hazırlanan Mete’nin gitardaki yeteneği Necati’yi fena korkutur. Bileğinin hakkı ile Mete’yi alt edemeyeceğini anlayan Necati onun açığını kollamaya başlar.
Aşk ve ceza 43.bölüm izle Aşk ve ceza 1 subat izle
Ancak bütün aileyi, özellikle de Osman’ı, Ali’ye ağızlarından bir şey kaçırmamaları için sıkı sıkı tembihler. Evin zor yaşam koşulları Aylin’i yeni bir karar almaya iter. Fakat Aylin, kendine gidecek yanlış bir kapı seçer.
Ömre bedel 64.bölüm izle Ömre bedel 1 şubat izle
Cemile’yi Balıkçı ile gören Ali Kaptan kıskançlık krizine girer. Cemile’nin çalışmasını istemeyen Ali Kaptan, Cemile’ye şaşırtıcı itiraflarda bulunur. Kendi ayakları üzerinde durmaya kararlı olan Cemile, onun verdiği parayı yine almaz ve Balıkçı’nın önerdiği iş teklifini kabul eder.
Halil ibrahim sofrası 22.bölüm izle Halil ibrahim sofrası 1 subat izle
Ama bu komşu düşman başına! Necati'nin köfteci dükkanına gelen su siparişleri çok fazla olmaya başlamıştır. Ve bütün bunların sebebi Necati ustanın yeni komşusu Cemal'in işi olduğu ortaya çıkar.
Papatyam 89.bölüm izle Papatyam 1 şubat izle
Feride, Necati'yle evlenirken giydiği gelinliği Özge'ye düğününde giydirmek ister. Özge'nin ise hayallerini bambaşka bir gelinlik süslemektedir Feride'nin gelinliğini ortadan kaldırmak ise Seyfo'ya düşecektir.

31 ocak dizi konuları

Cengiz'den Serdar olayını öğrenen Kenan, Eyşan'ı bulmak üzere harekete geçer. Ama önce görmesi gereken biri vardır. Yıllardır görmekten sakındığı bu kişi, Kenan'ın bir şeyi anlamasına yardımcı olur.
Arka sokaklar 189.bölüm izle
Cengiz'den Serdar olayını öğrenen Kenan, Eyşan'ı bulmak üzere harekete geçer. Ama önce görmesi gereken biri vardır.

Ezel 52.bölüm izle
Kenan artık bir adım atmaya hazırdır. Öte yandan Eyşan'ın nerede olduğunu kimse bilmemektedir. Üstelik bulan kişiyi de bir sürpriz beklemektedir.
Yer gök aşk 24.bölüm izle
Üstelik bulan kişiyi de bir sürpriz beklemektedir. Ezel bu sırada hayret içinde Ali ile dayının artan yakınlığını, işbirliğini izlemektedir.
Küçük sırlar 27.bölüm izle

Yusuf dahil herkesin kafası karışmıştır. Sultan zor durumdadır. Uygar hasta yatağında Münevveri tehdit etmeye devam eder, susmasını söyler.
Karadağlar 13.bölüm izle <
Bunun üzerine Ezel de yeni bir işbirliğine girmeye karar verir. Ama önce Ali'nin bir derdini halledecektir.

Yıllardır görmekten sakındığı bu kişi, Kenan'ın bir şeyi anlamasına yardımcı olur. Aşk. Yeniden. Kenan artık bir adım atmaya hazırdır.
Kanıt 28.bölüm izle
Yiğit, heyecanla Münevver"le ilişkisi konusunda Yusuf"un vereceği tepkiyi beklemektedir. Münevver"in arkadaşı Selma"yla dertleşirlerken alkolün de etkisiyle Münevver"in Uygar"ı gerçekten sevdiğine karar verir. Bu karar, Selma ve Yiğit için yanlış bir kapının anahtarı olacaktır.
Elde var hayat 25.bölüm izle

yer gök aşk online izle


Yer gök aşk izle. Yer gök aşk dizisi 24. Bölüm İzle. 24. son ve yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yer gök aşk Nevşehir de çekilen fox ekranlarında oynayan yer gök aşk 31 Ocak 2011 Pazartesi yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Yer gök aşk dizisinin 31 Ocak 2011 Pazartesi günü oynayacak olan 24. bölüm de; Yusuf’un söyledikleriyle ikna olmayan Remzi kendince son kozunu oynayacaktır. Yusuf sözleşme konusunu araştırır ve tepkisini gösterir. Sultan Yiğit'in gözaltına alındığını öğrenmiştir. Oğlunun suçsuz olduğuna kimseyi ikna edememektedir. Yusuf dahil herkesin kafası karışmıştır. Sultan zor durumdadır. Uygar hasta yatağında Münevveri tehdit etmeye devam eder, susmasını söyler.

Oysa Yiğit in kurtulması için Münevverin konuşması şarttır. Yusuf’a deli gibi âşık olan Havva'nın onunla mutlu olmak dışında hiçbir şey umurunda değildir. Bunu Hamiyete ve Yusuf'a ispatlamak için attığı adımlar Yusuf'un gözünde ve gönlünde yerini sağlamlaştırırken, Hamiyet'in bütün planlan suya düşecektir. Yer gök aşk son bölüm fragmanı izle. Yer Gök Aşk Fragmanı Yayınlanınca Aşağıda verdiğimiz linklerden izleyebilirsiniz.
yer gök aşk son bölüm izle
full izle