pazar dizi özetleri

Son çare köyden bulunan hemşire Rojda Asmin için elinden geleni yapmakta ama çaresiz kalmaktadır. O sırada İstanbul'dan iyi haberler Mardin'e ulaşır. Minik Altay hastalığı yenmiştir. Asmin Mardin'de acılarına gün günden yenik düşerken İstanbul'da küçük Altay gün günden hayata bağlanmaktadır. Cezaevinde ise Fatma ve Nevin arasındaki gerginlik gitgide artmaktadır. Oğlu Reşo'yu cezaevinde yanına aldırtmayı başaran Fatma, Nevin'e ve Miran'a açtığı savaşı devam ettirmektedir.
Aşk bir hayal 52.bölüm izle

Yadigar Keremi bulmak için herşeyini ortaya koymuştur. Arkadaşlarına vefa borcunu ödemenin tek yolunun Keremi saklandığı yerden çıkarıp, yakalamak olduğunu düşünmektedir. Oysa bu sırada Kerem, bir sure ortadan kaybolmaya karar vermiş ve yurtdışına kaçma planları yapmaya başlamıştır. Yadigar artık zamana karşı yarış halindedir. Sibele güzel bir sürpriz hazırlamak için uğraşan İbo, Faruk ve arkadaşları yüzünden bu isteğini gerçekleştirmekte zorlanır. Faruk, Sibelden vazgeçemez.
Arka sıradakiler 137.bölüm izle

Her günün başlangıcında yeni bir olaya el atan Behzat komser Bu bölümde neleri gün ışıgına çıkaracak. Merakla beklenen ve Pazar Akşamına alınan Behzat Ç, 12. Bölümü ile Star Tv de sizlerle olucak. Star Tv ekranlarından hemen sonra sitemizden kaliteli bir sekilde izleye bilirsiniz
Behzat ç 12.bölüm izle

Kanal D’de izlenme rekorları kıran BKM Mutfak ’Çok Güzel Hareketler Bunlar’ programı hem AB grubunda hem genelde zirveye oturdu. Prog-ram genel izleyici de 9,02 reyting ve 23,87 izlenme payı elde etti, AB grubunda da 10,02 reyting ve 26,51 izlenme oranına ulaştı. Yine Kanal D’nin dizisi “Geniş Aile (Yılbaşı Özel)” reytingte 2’nciliği elde etti. ATV’de yayınlanan ’Bir Şarkısın Sen Güle Güle 2009’ ise 3’üncü sırayı aldı.
Çok güzel hareketler bunlar 74.bölüm izle

Gecekondu 19 aralık izle
Yetenek sizsiniz Türkiye 19 Aralık 2010 pazar günü Show Tv de ekranlara geliyor.Dünyada rating rekorları kıran ‘Got Talent’ serisini Acun Türkiye’ye getirdi.Acun Ilıcalı ile birlikte Ali Taran ve Hülya Avşar’ın jüri olarak yer alacağı yetenek yarışması Kıbrıstan ve Türkiye’nin her bir köşesinden yetenekli insanları ekrana taşımaya devam ediyor. Almanyadan ve ülkenin dört bir yanında yapılacak olan elemelerin ardından seçilen özel insanlar jüri üyelerinin karşısında, milyonların kalbini fethetmeye çalışacak. Türkiye’nin gizli kalmış yeteneklerini keşfe çıkan Acun Ilıcalı ve ekibi elemelerle ekranlara
Yetenek sizsiniz Türkiye 19 aralık izle
full izle