online deney

Adını feriha koydum son bölüm izle
IMDB Puanı: 8.0/10
Yapım: 2010 ~ ABD
Tür: Dram, Gerilim
Yönetmen: Paul Scheuring
Senaryo: Paul Scheuring
Senaryo (Kitap): Mario Giordano
Yapımcı:Paul Scheuring, Jeanette Buerling, Marty Adelstein, Dawn Parouse, Bill Johnson, Scott Nemes, Maggie Monteith
Görüntü Yönetmeni:Amy Vincent
Toplam 26 Kişilik Bir Hapishanede Mahkumlar Gardiyanlarla Yerdeğiştirme Gibi Bir Deneye Tabi Tutulur.Bu Denet Sonucunda Oluşan Psikolik Durumu Hayretle izleyeceksiniz...
Deney film izle The experiment izle

kurtlar vadisi pusu

Kurtlar vadisi pusu 107.bölüm izle Kurtlar vadisi pusu 6 ocak
Memati’nin oğlunu öldüren ve cenazesini basan Ersoy, Memati’nin kendi evinde olduğunu öğrenince ne yapacak? Evdeki patlamanın ardından Memati’ye ne olacak? Ersoy’un karısını ve oğlunu kim kaçıracak? Karısı ve oğlunu bulamayan Ersoy, Polat’ı niye arayacak?
Fatmagülün suçu ne 16.bölüm izle Fatmagülün suçu ne 6 ocak
Öte yandan Asu, Fatmagül’ü evinde saklamanın iki taraflı tedirginliğini yaşamaktadır. Bir tarafta yalanlar, bir tarafta Mustafa. Sonunda korktuğu olur. Mustafa, Asu’nun ısrarlı aramalarına cevap verememenin mahcubiyetiyle, Asu’nun evine gelir. Mustafa geldiğinde Fatmagül evde yalnızdır.
Adını feriha koydum 1.bölüm izle Adını feriha koydum 6 ocak
Dizi, Etiler’de lüks bir apartmanın bodrum katında yaşayıp, kapıcılık yapan Rıza, temizlikçi karısı Zehra ve kızları Feriha’nın çevresinde gelişen olayları konu ediyor. Aşk-ı Memnu’da Ziyagil Ailesi’nin yalıda büyüyen kızı Nihal’i canlandıran güzel oyuncu, bu kez zengin arkadaşlarının gösterişli yaşamına özenen, fakir bir ailenin kızı olan Feriha olarak ekranlara geliyor.
Tek Türkiye 124.bölüm izle Tek Türkiye 6 ocak
Dürüye, kendinin sarhoş olduğunu anlayınca evlenmekten vazgeçer. Zühtü, Almanya'ya dönmeye karar verir. Dürüye Zühtü'yü vazgeçiremeye çalışırken; Zühtü, Duran ve Halim Aga ile ilgili gerçekleri ispat etmek için Dürüye'yi komik bir planın parçası haline getirir.
Dürüyenin güğümleri 22.bölüm izle Dürüyenin güğümleri 6 ocak
Duran Aga son bir atakla Huriye ve Hayriye'yi istemeye gider. Ancak istenen kızlara biri daha eklenir. O da Halime'dir. Zühtü, Duran'ın Halime'yi istemesi üzerine küplere biner. Duran da Zühtü'ye inat Zühtü Burger'in karşısına dönerci açmak için dükkan alır.
Lale devri 15.bölüm izle Lale devri 6 ocak
Zümrüt'ün evlenme teklifi ve tehdidi karşısında sarsılan Necip, her şeyi göze alarak Zümrüt'e “hayır” der. Artık Çınar'ın gerçek babasının kim olduğunu öğrenme zamanı gelmiştir. Necip, Zümrüt'ün isteğini İkbal'e anlatır. İkbal'in Çınar'ı kaybetmeye hiç niyeti yoktur, Necip'i Zümrüt'le evlenmeye ikna etmek zorundadır. Lale bir yandan annesiyle ilgilenirken bir yandan da kızı için hazırlıklara başlar.
Türkan 15.bölüm izle Türkan 6 ocak
Fasih Bey, geçirdiği rahatsızlık sonucu evde vakit geçirirken, Türkan’a soğuk davranmaktadır. Baba - kız arasındaki buzlar erimeye başladığı anda ise aileyi tatsız bir sürpriz beklemektedir. Haydar ve Fidan’ın yaklaşan düğünü için cüzzam koğuşundakilerin de bir sürprizi vardır
full izle