Ezel 51.bölüm izle

Cengiz'den Serdar olayını öğrenen Kenan, Eyşan'ı bulmak üzere harekete geçer. Ama önce görmesi gereken biri vardır. Yıllardır görmekten sakındığı bu kişi,
Ezel 51.bölüm izle Ezel 24 ocak izle
Aşk. Yeniden. Kenan artık bir adım atmaya hazırdır. Öte yandan Eyşan'ın nerede olduğunu kimse bilmemektedir. Üstelik bulan kişiyi de bir sürpriz beklemektedir. Ezel bu sırada hayret içinde Ali ile dayının artan yakınlığını, işbirliğini izlemektedir. Bunun üzerine Ezel de yeni bir işbirliğine girmeye karar verir. Ama önce Ali'nin bir derdini halledecektir.
Yer gök aşk 23.bölüm izle Yer gök aşk 24 ocak izle
Yer Gök Aşk 22 son bölümde Yusuf, Havva için Hamiyet'i karşısına almaya hazırdır! Münevver'i takip ettiren Uygar, onun Yiğit'le görüştüğünü öğrenir! Yer Gök Aşk 22 son bölümde Uygar, bunun hesabını soracaktır!
Küçük sırlar 26.bölüm izle Küçük sırlar 24 ocak izle
Su Çetin'i defalarca aramasına rağmen cevap alamadığı için onu merak etmektedir. Çetin telefona cevap verir. Ama bütün amacı Su'nun Demir'le ilgili ona açık vermesini sağlamaktır.
Arka sokaklar 188.bölüm izle Arka sokaklar 24 ocak izle
Gülhayat Cemal'e Halit'in odasında bir takım fotoğraflar olduğunu ve bu fotoğraflardan annesinin kim olduğunu öğrenebileceğini söyler. Fotoğraflarda Halit Karadağ ve annesini yan yana gören Cemal, Halit Karadağ'ın oğlu olduğunu öğrenir. Cemal Halit'le konuşmaya gittiğinde ise kızılca kıyamet kopar; Cemal Halit'e bıçak çekerek annesinin nerede olduğunu öğrenmeye çalışır.
Elde var hayat 24.bölüm izle Elde var hayat 24 ocak izle
Her şeye rağmen Cemal'in kendi oğlu olduğunu kabul etmek istemeyen Halit, olan biteni Gülhayat'a anlatır. Halit üzerindeki etkisini iyi bilen Gülhayat kendi planları doğrultusunda Halit'i yönlendirir. Halit bütün çocuklarının bundan böyle kendi evinde yaşamasını istemektedir, böylece herkesi kolaylıkla kontrol edebilecektir. Bunu duyurmak için bütün Karadağ ailesini evine yemeğe çağırır ancak yemeğe davetli olan biri daha vardır.
Karadağlar 12.bölüm izle Karadağlar 24 ocak izle
Ezel bu sırada hayret içinde Ali ile dayının artan yakınlığını, işbirliğini izlemektedir. Bunun üzerine Ezel de yeni bir işbirliğine girmeye karar verir. Ama önce Ali'nin bir derdini halledecektir.
Doktorlar 7.bölüm izle Doktorlar 24 ocak izle
Su, Heves ve Çetin'in yattıklarını öğrenir ve Çetin'den hesap sormaya gider. Çetin'in özür dileyeceğini sanır ama Çetin'in intikamı çok ağır olacaktır.
Kanıt 27.bölüm izle Kanıt 24 ocak izle
full izle