halil ibrahim sofrası

Moranlar, İstanbul'da Savaş'a, Baldarlar'sa Van'da Yavuz'a ateş açarlar. İki aşiret hızla kan davasına doğru gitmektedir. Yavuz, Baldar konağını ziyaret eder ve kanı durdurabilecek bir çözüm önerir. Gerçekten kan duracak mı, yoksa bu Yavuz'un yeni bir tuzağı mı?
Ceyda, ajansta hakimiyet kurmaya başlar. Bu, Sevgi ve Yasemin'in arkadaşlığını, belki de ortaklıklarını sarsacak sorunların başlangıcıdır. Mehmet, yeniden Yasemin'in karşısına çıkmaya hazırlanırken hiç ummadığı bir şeyle karşılaşır.
Aşk ve ceza 38.bölüm izle Aşk ve ceza 21 aralık izle
Erdem'e tüm gerçekleri anlatmaya karar veren Ömür, Erdem'in tepkiisi karşısında şok olacaktır. Tecevüze uğradığı yerde beklemediği bir olay yaşanacaktır. Ailesinin yaşadıklarını hazmedemeyen Ayten, geri dönüşü olmayan bir plan yapar. Cesur'la ilgili şüphererinden kurtulmaya çalışan Aylin, gizli bir konuşmaya şahit olacaktır. Soykan ailesi çok büyük bir yüzleşmenin eşiğindedir. Cesur'un unuttuğu düşman çok yakınındadır artık. Ömür, kaderin ona hazırladığı kötü sürprizleri taşıyabilecek midir?
Ömre bedel 59.bölüm izle Ömre bedel 21 aralık izle
Cemile, çocuklara babalarının onları evden atmak istediğini nasıl söyleyeceğini düşünürken, önce Aylin’in sırrını, ardından da Mete’nin okulu birbirine kattığını öğrenir. Ahmet, Berrin ile konuşmak için harekete geçer. Onu görebilmek için uğraşırken karşısında Osman’ı bulur. Kürşat da boş durmaz. Hakan’ın babasına ulaşır ve ona oğlu ile ilgili bazı uyarılarda bulunur. Mete’nin durumu hakkında müdür ile konuşmaya giden Cemile’yi bir sürpriz beklemektedir. Aşktan gözü kimseyi görmeyen Aylin tüm engellere rağmen Soner’in teklifini öğrenmek üzere onunla buluşmaya gider. Ali’nin onlara layık gördüğü eve giden Cemile ve çocuklar, gözlerine inanamazlar. Öfkeden gözü kimseyi görmeyen Ali kararını uygulamak üzere kapıya dayanır. Bu manzara karşısında Mete’yi zapt etmek artık imkansızdır.Cemile, Aylin’in sırrını, ardından da Mete’nin okulu birbirine kattığını öğrenir.
Öyle bir geçer zaman ki 14.bölüm izle Öyle bir geçer zaman ki 14.bölüm izle
Seyfo ve Özge'nin evlilik süreci iki aileyi sık sık karşı karşıya getirir. Seyfo'nun ailesinin nişan talebine karşın Özge'nin ailesi sadece düğün yeter anlayışındadır. Bu tartışmanın galibi kim olacaktır.
Vedat ise kafeyi bırakmak istemektedir. Bu durum Necati'nin oğulları arasında kafenin başına geçecek mücadelesine yol açar.
Necati'nin üstesinden gelmesi gereken bir sorun da boşandığı eşinden oğlunu kaçıran Yusuf'tur. Yusuf, oğlunu eve getirince eski karısının ve polisin karıştığı bir düğüm ortaya çıkar.
Papatyam 83.bölüm izle Papatyam 21 aralık izle
Nuri, eski dükkanını alır ancak Münir’le birlikte kadın kuaförlüğüne devam etmektedir. Ali, Nuri’nin bir an önce yeniden berberliğe dönmesini istemektedir. Nuri’nin berberliğine dönmeyeceğini anlayınca bu sefer Münir’in çalışmasına engel olur. Ancak Nuri de boş durmamakta, her seferinde Münir’i dükkanda tutmanın bir yolunu bulmaktadır.
Bir süre sonra bu takışmaya Yasemin, Gönül ve Füsun da dahil olur ve ortalık giderek daha da karışır.
Halil ibrahim sofrası 16.bölüm izleHalil ibrahim sofrası 21 aralık izle
full izle