pazartesi dizi başlıkları

Gülhayat, Halit'e olan kininin sebebini açıklar, Gülali jandarma tarafından yakalanır, Gülali'yi Gülhayat'ın sakladığını öğrenen Halit Karadağ, Gülhayat'tan hesap sorar.
Gülali'nin yakalandığını öğrenen Nazlı kasabaya geri döner. Nazlı'yla Gülali'nin ilişkisini bilmeyen Selahattin Nazlı'yla yakınlaşmaya çalışır.
Halit Karadağ'ın evine yerleşme planları yapan Zuhal, Kadir'i ikna etmeye çalışır.
Annesinin kim olduğunu öğrenmeye çalışan Cemal, kasaba kasaba dolaşarak annesini soruşturur.
Karadağlar 5.bölüm izle
Elif, emniyette spor şubeden Emre ile karşılaşır. Emre, Elif’ten çok hoşlanır ve Aylin’in de yardımıyla bir akşam bir şeyler içmeye bir yerlere giderler. Ekip, Sinan’ın bu duruma bozulduğunu ve üzüldüğünü anlayınca olaya el koyamaya karar verir. Soluğu Elif’lerin gittiği mekanda alırlar. İhbar var bahanesiyle Mesut kızları alıp ekip minibüsüne bindirir. Elif’in bu olaya ve Sinan’a tepkisi çok ağır olacaktır.
Ömer ve Resul bir bankanın önünde pusuya yatmış, soyulacak birilerine bakınmaktadır. Gözlerine zengin iş adamı Seyfi takılır. Lastiğini patlatıp takibe alırlar ve bir köşede sıkıştırıp bütün paraları alıp kaçarlar. Rıza Baba ve ekip bu iki hırsızın peşine düşerler.
Yunus, içeriden kirli işlerini yürütmeye devam etmektedir. Civan’ın Yunus’a borcu vardır. Civan’ın ailesi bu parayı ödemeyince, ibret-i alem olsun diye Civan’ı öldürtür. Rıza Baba’nın savcıdan aldığı bilgiye göre Yunus ve adamı Erol’un, içerde olduğu kadar dışarıda da kolları hala uzundur. Ortada delil bırakmadıkları için de suçlarını ispatlayamamaktadırlar. Yunus ve Erol’a suçüstü yapmak, Civan’ın katilini bulmak ve içeride cinayetleri işlettiklerin adamın kim olduğunu bulmak için Murat ve Mesut kılık değiştirip hapishaneye girerler. Ancak içerisi sandıkları kadar kolay geçmeyecektir.
Arka Sokaklar 181.bölüm izle
Behzat Ç izle, Behzat ç yeni bölüm izle, Behzat Ç canlı izle, Behzat Ç son bölüm izle Behzat Ç 11.Bölüm’de bu hafta; Bir Ankara Polisiyesi olan Behzah Ç dizisinde hareketli ortam devam etmektedir.. Behzat Ç 11.Bölüm ile Türkiyenin sevilen dizisi ekranlarda sevenleri ile buluşmaktadır.Tv den hemen sonra hazirfilm.com da izleyebilirsiniz..
Fragman
Behzat Ç 11.bölüm izle
Elde var hayat 15.bölüm izle 22 Kasım online full Elde var hayat 15. bölüm seyret Rıfat Aynur’u kaçırmış ve Kenan’ın evine sığınmıştır. İkilinin arasında sorularla bayılan Kenan çare olarak Zeynep’e haber vermeyi akıl eder… Ünzile’nin babası kızının kaydını okuldan aldırmakta kararlıdır… Aynur ve Rıfat ikilisi Kenan’ın evine kaçarak görücülerden kurtulamamıştır… Bütün bunlar olurken kantinin yeni elemanı Muzaffer işe gelmemeye başlar… Halil ve Rıfat ikilisi bu durumu kantindeki yoğunluğa bağlasa da işin rengi farklıdır.
Elde var hayat 15.bölüm, Elde var hayat 15.bölüm izle, Elde var hayat 15.bölüm seyret, Elde var hayat izle, Elde var hayat 15. bölüm izle 22 Kasım
Elde Var Hayat 17.bölüm izle
Ezel, Kenan Birkan hakkında ilk ipucunu bulur ve her şeyi bırakıp ipucunun, daha doğrusu ipuçlarının peşine düşer. Fakat Ramiz, Ezel'in bu ipucunu izlemesini hiç istemiyordur.

Bir yandan yeraltında Ezel'in ismi kulaktan kulağa dolaşmaya başlamıştır. Ali ve Ezel şimdi izleyecekleri yol hakkında fikir ayrılığına düşerler. İkiliyi bir yol ayrımına getiren bu ayrılık, Ali'yi kendi bildiğini okumaya iter. Ancak Ali, başına büyük bela açacaktır.

Şebnem ve Tevfik kavga gürültü içinde yeni düzenlerine alışmaya çalışırken Azad da gece kulübüne gelerek onlara dahil olur. Ancak gelişinin altında başka sebepler de vardır.
Ezel 45.bölüm izle
Karadağlar 1. Bölüm full dizi izle. Karadağlar dizisi 1. Bölüm full izle. Karadağlar 1. Bölüm 8 Kasım 2010 full dizi izle. Karadağlar dizisi 1. Bölüm full izle. Karadağlar 1. Bölüm full dizi izle.

Halit Karadağ ve oğullarının hikayesini anlatırken Osmanlı’nın şatafatlı dönemlerinden fakirlik ve sefalet içinde geçen zor yıllara ışık tutuyor. Payidar Köyü’nde geçen hikayede köyün zengin ağaları ile fakir halkın hayatı arasındaki uçurumda geçim mücadeleleri, aile ilişkileri, sevgi, sadakat, inançlar hayat buluyor. 1930’lar Türkiyesi’nde tefecilik yaparak zenginleşen, içki ve kadınlara düşkün, Halit Karadağ; bıçkın, içkici ve kumarbaz büyük oğul Gülali; dindar, saf ve herkes tarafından sevilen oğul Kadir; büyük şehirde büyüyen eğitimli oğul avukat Selahattin; gizemli bir yanaşma Piç Cemal ve esrarengiz, güzeller güzeli bir kadın; Gülhayat…

Bebekken ormanda bulunan, yanaşma olarak büyüyen ve hayatın tüm amaçsızlığına rağmen ayakta kalabilen Halit Karadağ ve oğullarının hikayesini anlatan Karadağlar’ın ilk bölümünde; Halit ve Piç Cemal faytonla esrarengiz bir kadına çarparlar, Halit’in ortanca oğlu Kadir Zuhal’le evlenebilmek için gerekli olan başlık parası için üvey ağabeyi Gülali’den yardım ister, Gülali annesinden kalan mirasla ilgili ödeme yapması için babası Halit’e gider, Halit’in en küçük oğlu Selahattin İstanbul’daki hukuk eğitimini tamamlamıştır ve eve bir mektup yollar
Kanıt 21.bölüm izle
Su'nun Çetin'e yaptığı teklif, Çetin'i şaşırtır. Artık beraberdirler. Ama Çetin onu bazı konularda uyarır.

Çetin, Su'nun yanındayken Ömer'den gelen bir telefon her şeyi alt üst eder. Ömer çok kızgındır. Çet'i yanına çağırır. Foyası ortaya çıkan Çetin bu beladan nasıl kurtulacağını düşünür.

Ayşegül yokuş aşağı giden hayatını sonunda düzene koymaya başlar. Ayşegül için artık, geriye kalan fethedilecek tek kale Çetin.

Demir çalıştığı otelde Emre'yle rastlaşır. Emre'nin dağılmış haline üzülen Demir aynı akşam korkunç bir olayla sarsılır. Su'nun da bunu bilmesi gerektiğini düşünür. Demir ve Su yüz yüze geldiğinde Demir için ikinci darbe olur. Çünkü Su'nun artık Çetin'le beraber olduğunu anlar. Demir sonsuza kadar Su'dan uzak duracağını zannederken ikisi de kendilerini aniden aynı masada mecburen otururken bulurlar ve hayatlarındaki bu inanılmaz değişim onların bundan sonra sık sık bir araya gelmelerine sebep olacaktır.
Küçük Sırlar 20.bölüm izle
Küçük Sırlar izle, ezel izle, kanıt izle, arka sokaklar izle, karadağlar izle, elde hayat var izle

Ninjanın İntikamı full izle

Ninjanın İntikamı full izle
Tür : Aksiyon , Dram , Gerilim , Macera
Yapım: 2009 , ABD, Almanya
Yönetmen: James Mcteigue
Senaryo: Andy Wachowski, Larry Wachowski, Matthew Sand, J. Michael Straczynski
Yapımcı: Andy Wachowski, Larry Wachowski, Joel Silver, Grant Hill
Görüntü Yönetmeni: Karl Walter Lindenlaub
Müzik: Ilan Eshkeri
Süre: 1 saat 56 dk
Gösterim Tarihi: 08 Ocak 2010 (Türkiye)
diğer ülkeler…
Film Konusu : “Ninja Assassin” dünyanın en ölümcül suikastçilerinden olan Raizo’yu (Rain) konu alıyor. Raizo, çocukken, varlığı bile bir söylence olarak kabul edilen gizli örgüt Ozunu Klanı tarafından sokaklardan alınıp bir ölüm makinesi olmak üzere eğitilmiştir. Arkadaşının klan tarafından acımasızca öldürülmesini bir türlü unutamayan Raizo, örgütten kaçar ve ortadan kaybolur. Şimdi intikamını almak için hazırlık yaparak beklemektedir.
Berlin’de, APT ajanı Mika Coretti (Naomie Harris) birçok siyasi cinayeti Uzak Doğu’daki bir yeraltı örgütüne bağlayan yüklü bir para davasıyla karşılaşır. Amiri Ryan Maslow’un (Ben Miles) emirlerini hiçe sayan Mika, cinayetlerin ardındaki gerçeği öğrenmek için çok gizli dosyaları karıştırmaya başlar. Araştırmaları onu hedef hâline getirir ve Ozunu Klanı onu öldürüp sonsuza dek susturması için Takeshi’nin (Rick Yune) liderliğinde bir suikast ekibi gönderir. Raizo, Mika’yı saldırganların elinden kurtarır, ama Klan’ın, ikisi de ölene dek durmayacağını bilmektedir. Kendilerini Avrupa sokaklarında bir kedi-fare oyunun içinde bulan Raizo ve Mika, hayatta kalmayı umuyorlarsa birbirlerine güvenmek ve sonunda ulaşılmaz Ozunu Klanı’nı alt etmek zorundadırlar.

Ninjanın intikamı film izle Ninja Assassin Türkçe Dublaj izle

Türk İnadı / Tête de Turc 2010 izle

Türk İnadı / Tête de Turc 2010 izle
Filmin Adı: Türk İnadı / Tête de Turc 2010 Fransa
Film Türkçe Altyazılıdır
Filmin IMDB Puanı: 6.1/10
Filmin Türü: Dram, Suç
Filmin Yönetmeni: Pascal Elbé
Film Müzik: Bruno Coulais, Daniel Sobrino, Edouard Morin
Filmin Süresi:1 saat 27 dk
FilmdekiOyuncular: Brigitte Catillon, Florence Thomassin,
Simon Abkarian, Pascal Elbé, Ronit Elkabetz
Bora, 14 yaşındaki bir çocuktur. Arkadaşlarıyla oynarken elindeki yanıcı maddeyi bir arabanın üzerine düşürür ve yanmasına sebep olur. Arabadaki Simon isimli kişiyi oradan kurtarır, o sırada başka bir kişi de Simon’dan yardım beklemektedir ve bu kaza sonucu oraya gidemez, buluşması gereken adamın karısı bu sebepten dolayı ölür. Simon’un abisi bu olayı araştırmaya başlar ve bu hayatlar birbirlerine değişik bir şekilde bağlanmış olur.

Türk inadı izle - Tete De Turc izle

Dont fade away izle

Dont fade away izle
Tür : Dram
Yapım : 2010 , ABD
Oyuncular : Mischa Barton,Ryan Kwanten,Beau Bridges,Ja Rule,Fran Kranz
Yönetmen : Luke Kasdan
Senaryo : Luke Kasdan
Yapımcı : Kirk M. Hallam,Arik Ruchim
Görüntü Yönetmeni : Andrew Shulkind,Bruce Mccleery
Film Konusu : Jackson White’a hayat her zaman kolay geliyordur.İyi görünümlü,zeki ve atletiktir.Ancak müzik sektörüne girmek için Los Angeles’a geldiginde hayatın o kadarda toz pembe olmadıgının farkına varır.Bu sırada babasıda hastalanınca zor günler onu bekler.İyi seyirler…
Dram Filmleri, Featured, Yabancı Filmler
Dont fade away izle

60 saniye online izle

60 saniye online izle
IMDB Puanı:5.9/10
Yapım:2000 ~ ABD
Tür:Aksiyon, Polisiye, Suç
Yönetmen:Dominic Sena
Senaryo:Toby Halicki, Scott Michael Rosenberg
Yapımcı:Jerry Bruckheimer, Denice Shakarian Halicki, Jonathan Hensleigh
Görüntü Yönetmeni:Paul Cameron
Müzik:Trevor Rabin, Paul Linford
Süre:1 saat 57 dk
Gösterim Tarihi:01 Eylül 2000 (Türkiye)
Filmin Özeti
Filmde Memphis Raines(Nicholas Cage) eski bir araba hırsızıdır. Ama hayat onu tekrar araba çalmaya itmektedir. Yine bir araba hırsızı olan kardeşi Kip (Giovanni Ribisi) bir iş almış ve bu işi başaramamıştır. İşveren Raymond Calitri (Christopher Eccleston) acımasız birisidir. Kip'i öldürmekle tehdit eder. Kip'i kurtarmanın tek yolu bir gecede 50 ekzotik araba çalmaktır. Memphis eski arkadaşlarını (Sara Wayland(Angelina Jolie), Otto Halliwell,.. ) bulur ve işe koyulur.
60 saniye izle
full izle