paranormal aktivity 2

paranormal aktivity 2
Paranormal Activity 2 film izle Paranormal Activity 2 full izle
-Ejder Kapanı 2009 2010 Türkiye / Yerli Film-
Yerli Puan: 7.3/10
IMDB Puanı: 6.6/10
Tür: Aksiyon, Dram, Gerilim, Polisiye, Suç
Yönetmen: Uğur Yücel
Müzik:Uğur ışık, Pelikan Müzik
Süre:2 saat 15 dk
Oyuncular: Kenan İmirzalıoğlu, Nejat İşler,Ceyda Düvenci
Ozan Güven, Uğur Yücel, İlker Aksum
2010 Ocak ayında gösterime giren ve gerek kamera arkası, gerek sahneleri ve oyuncularıyla çok konuşulan bir yapım olan Ejder Kapanı filmini DİVX olarak sizlere sunuyoruz:
Toplumdaki çocuk tacizcilerini yakalayıp, onlara cezalarını ölüm olarak veren bir seri katilin peşinden giden Abbas ( Uğur Yücel ) ve Akrep Celal ( Kenan İmirzalıoğlu ) bu katili yakalamak için derin bir araştırmaya başlarlar. Öldürülen tecavüzcülerin ortak yanının genel aftan faydalanarak hapisten çıkan kişiler olduğunu öğrenirler. Çemberi daraltarak ulaşacakları kişi, kendilerini askerden yeni dönen Ensar’a götürecektir…
Ejder kapanı film izle Ejder kapanı izle

28 aralık salı dzi özetleri

Ömür'ün hamile olduğunu öğrenen Erdem, büyük bir patlama yaaşayacaktır. Kısır olduğuna inandığı için Ömür'ün onu yeniden aldattığını düşürecektir. Bebeğini aldırmak için hastaneye giden Ömür, hiç düşünmediği bir şey yapacaktır. Hastane dönüşünde Ömür'ü çok kötü bir sürpriz beklemektedir.
Ömre bedel 60.bölüm izle Ömre bedel 28 aralık
Yangın sonrası kontrolünü iyice kaybeden Ali, art arda verdiği acımasız kararlarla Cemile ve çocuklarını büsbütün çaresiz bırakır. Bir yanda henüz ana kucağına muhtaç Osman, diğer yanda polisle köşe kapmaca oynayan Mete. Cemile’nin kararı ne olacak? Osman’ı babasına mı verecek, yoksa Mete’den mi vazgeçecek? Kapı önündeki pazarlığı gizlendiği yerden izleyen Mete ne yapacak?
Öyle bir geçer zaman ki 15.bölüm izle Öyle bir geçer zaman ki 28 aralık
Aşk ve Ceza 38.bölüm izle 21 Aralık salı Aşk ve Ceza 38.bölüm seyret Birbirlerini delicesine seven Yasemin ve Savaş'ı yine zor günler beklemektedir. Önlerine çıkan engellerle durmadan mücadele eden bu iki insanın karşısında, şimdi vermek zorunda oldukları yeni bir sınav vardır. Hiçkimse'nin O'na verdiği yeni görevle kendini çaresiz hisseden Savaş, İran'a gitmek ve Beşir'i bulmak zorundadır. Böylece hem aile adını temizleyebilecek hem de Yasemin'le kurmayı planladıkları mutlu yuvalarına giden yoldaki tüm engelleri kaldırmış olacaktır.
Aşk ve ceza 39.bölüm izle Aşk ve ceza 28 aralık

Fakat aile fertleri bir bir timsahtan haberdar olunca korku başlar Bunun üstüne Lütfü bir de timsahı elinde kaçırınca müthiş bir panik ve timsahı yakalama çabası başlar.
Seyfo'nun ailesi ise Özge'yi hamama götürmek istemektedir. Özge ve Feride buna şiddetle karşı çıkarlar. Necati Feride'yi yumuşatmayı başarır ama bir tek şartı vardır. Necati de Seyfo'yu hamama götürecektir. Bu gidiş Necati için hiç de hayırlı olmayacaktır.
Papatyam 84.bölüm izle Papatyam 28 aralık

Halil ibrahim sofrası 17.bölüm izle Halil ibrahim sofrası 28 aralık
full izle