12 şubat dizi konuları

Hatice ve Kemal öğretmen, Hatice’nin çalınan çocuğunun peşine düşer… Panikleyen Behzat, Esma’yı arar… Bu telefonla birlikte sırlar yavaş yavaş açığa çıkmaya başlar… Ve büyük sır: Hatice’nin çalınan oğlu yani Yiğit’in ikizi herkesi çok şaşırtacak
Öğretmen kemal 18.bölüm izle Öğretmen kemal 12 şubat izle
Akşam yemeği teklifini kabul eden Asya beklemediği bir teklif ile karşılaşır
Kavak yelleri 149.bölüm izle Kavak yelleri 12 şubat izle
Batuhan Nehir’ verdiği CD’de neler var? Nehir Batuhan’a cevabı ne olacak… Nehir Ve Batuhan’ın konuşmasını gören Fulya bu durumu sitesine taşımaya karar verir
Küçük kadınlar 116.bölüm izle Küçük Kadınlar 12 şubat izle
Asya’nın peşinde olan ve Yalnız Ayı olduğu anlaşılan Haluk’un bir sonraki hamlesi ne olacak?
Mert’in Peri’ye olan ilgisinin arkasında ne var? Mert Peri ile buluştuktan sonra gizli bir telefon görüşmesi yapar. Mert ve Kayıp olan Tarkan’ın Peri ile ilgili planı herkesi şok eder.
Yahşi cazibe 32.bölüm izle Yahşi cazibe 12 şubat izle
Efe ile Aslı, kaldıkları yerden mutluluğa yelken açarlar. Aslı"nın, Ayşe"nin ölümü ile ilgili savcılığa gitmesi gerekmektedir. Aslı savcılıkta zor anlar yaşar. Efe çok istemesine rağmen Aslı"nın yanında olamaz.
Bitmeyen şarkı 22.bölüm izle Bitmeyen Şarkı 12 şubat izle
Deniz, baba olacağını öğrenmiştir. Özge ise Deniz"i kaybetmemek için elinden geleni yapar. Deniz, Özge ile yollarını ayırır ve Mine"ye sürpriz bir teklifte bulunur.
Akasya durağı 107.bölüm izle Akasya durağı 12 şubat izle
Ameliyat için ise çok para gerekmektir. Ali ise Eylül'e Umut ile aralarında geçenleri bir türlü itiraf edemez.Kızlar,Cansu için çok endişelidir. Bir an önce ameliyat olması gerekmektedir ancak bunun için çok para lazımdır.
Yetenek sizsiniz Türkiye 12 şubat izle
Kemal ve Cazibe'nin evlilik oyunu, Peker Pekmez'in Simge ve Kemal'i sarılırken görmesi üzerine çok ciddi bir tehdit altına girer.
Şefkat tepe 12.bölüm izle Şefkat tepe 12 şubat izle

Kızım nerede online izle

Rıza, tarlayı satmak için Mehmet'le birlikte memlekete gitmeye karar verir. Bu karar, Zehra için hayata karşı aldığı büyük bir yenilgidir.
Adını feriha koydum 5.bölüm izle
Derinlerinde büyük bir acı yaşayan Zehra, kocası ve oğlu arasındaki dengeleri sağlamaya uğraşırken bir yandan da çevreye karşı kuyruğu dik tutmaya çalışır.
Kollama 115.bölüm izle
Feriha, kilitli kalmalarında Hande'nin parmağı olduğunu öğrenir. Feriha'nın Hande'ye gösterdiği tepki Emir'i ve tüm okulu çok şaşırtırken, Feriha için büyük bir tehdit haline gelecektir.
Gönülçelen 39.bölüm izle
Feriha'nın öfkesinden Emir de payına düşeni alır ve aralarındaki gerilim büyür. Gerçekler ve yalanlar arasında savrulup duran Feriha'nın davranışları Emir'le arasında gel gitlere sebep olur
Geniş aile 76.bölüm izle
Cevahir'in aklına eczaneyi kurtarmak için parlak bir fikir gelir. Ancak Cevahir işin içine yine biraz alavere biraz da dalavere katar kurtarma operasyonu güme gider.
Kızım nerede 8.bölüm izle
Hesap kitap yapan Zeynep'in morali çok bozuktur.Eczaneye acil bir operasyon yapılmaz ise batacaktır.
Hanımın çiftliği 53.bölüm izle
Kurnaz Cevahir'in aklına parlak bir fikir gelir. İlaçları motor ile evlere servis yapma düşüncesine Zeynep'te sıcak bakar.
Artı 18 3.bölüm izle
full izle