Sakarya fırat 55.bölüm izle

Muhteşem Yüzyıl dizisi yeni bölümü ile sizi yine Çarşamba akşamı Show TV ekranlarına kilitleyecek. Kanuni'nin Macar seferinde Yeniçerilerin savaş
Sakarya fırat 55.bölüm izle Sakarya fırat 23 şubat izle
sahneleri ile de büyük beğeni toplayan dizi birçok kesim tarafından beğeni ile izleniyor ve Çarşamba akşamı birçok dizinin yayından kaldırılmasına sebep oluyor
Muhteşem yüzyıl 8.bölüm izle Muhteşem yüzyıl 23 şubat izle
Muhteşem Yüzyıl dizisi 8. yeni bölümde saray içindeki olaylara ağırlık verirken Kanuni'nin yakında çıkacağı Rodos seferine odaklanması bekleniyor.
Komedi dükkanı 22.bölüm izle Komedi dükkanı 23 şubat izle
Muhteşem Yüzyıl 8. bölü mfragmanı yayınlanırken Hürrem Sultan'ın ipleri alması ile işler iyice karışacak.
Çocuklar duymasın 31.bölüm izle Çocuklar duymasın 23 şubat izle
Muhteşem Yüzyıl 8. yeni bölüm fragmanında müslüman olan Maria yani yeni adıyla Gülnihal, Hürrem Sultan'ın gazabına uğrayacak ve Kanuni ile halvete girişinin bedelini çok ağır ödeyecek. Hürrem Sultan bu çıkışları ile Valide Sultan'ın tepkisini çekerek yine bir otorite savaşına girecek. Fakat Valide Sultan Hürrem Sultan'a attığı tokat ile yine işleri karıştırma peşinde.
Şüphe 8.bölüm izle Şüphe 23 şubat izle
Muhteşem Yüzyıl dizisinde Yeniçerilerin savaş sahneleri ve müzikleriyle harika bir görsel şölen sunan yapımcılar şimdi de Rodos seferine hazırlık yapıyorlar. Spartacus dizisini andıran sahnelerden sonra bu yeni seferde de muhteşem sahnelerin yer alması bekleniyor.
Türkan 20.bölüm izle Türkan 23 şubat izle

Öyle bir geçer zaman ki 22.bölüm izle

Aşk ve ceza 46.bölüm izle
Kadınlar kuaföre gittiğinde Necati'yi büyük sürpriz bekler. Feride'nin eski kocası Ömer zil zurna sarhoş eve gelir. Bu da yetmezmiş gibi birde Necati'nin yurtdışında yaşayan eski karısı Beyza'da çat kapı gelir.
Ömre bedel 67.bölüm izle
Bu da yetmezmiş gibi birde Necati'nin yurtdışında yaşayan eski karısı Beyza'da çat kapı gelir. Hem Ömer'in hem de Beyza'nın düğünde rezalet çıkarmaması için Feride'den saklamaya çalışan Necati yalan üstüne yalan söyler.
Öyle bir geçer zaman ki 22.bölüm izle
Feride'nin dünürü Şükran ise düğün sonrası, takılan takıların peşine düşer.
Takıların peşinde olan sadece Şükran değildir, yeni evli çiftleri takip eden hırsızlarda fırsat kollamaktadır.
Canan 3.bölüm izle
Çarşıda Seyfo'nun sağdıcı kim olacak yarışını kazanan Rıza gururlu Yusuf üzgündür Ama sağdıçlık işi Rıza'nın tahmin ettiğinden daha zor bir görevdir.
Halil ibrahim sofrası 25.bölüm izle
Hamit düğünde Nurşen'i etkilemek için dans dersleri almaya karar verir. Kendisine bulduğu hoca ise bozuk yok Abbas'tır.
Papatyam 92.bölüm
full izle