24 aralık cumartesi dizi başlıkları

Zümrüt'ün evlenme tehditi karşısında sarsılan Necip, her şeyi göze alarak Zümrüt'e hayır der. Artık Çınar'ın gerçek babasının kim olduğunu öğrenme zamanı geşmiştir. Necip, Zümrüt'ün istediğini İkbal'e anlatır. İkbal'in Çınar'ı kaybetmeye hiç niyeti yoktur. Necip'i Zümrüt'le evlenmeye ikna etmek zorundadır.
Lale devri 14.bölüm izle Lale devri 25 aralık izle

Kaan Batuhan’ın intikamını almak için korkunç bir plan yapar. Olabilecekleri önceden kestiren Kemal öğretmen, daha kötü gelişmelere engel olmaya çalışır.
Batuhan’ın başına gelenler Peri’yi harekete geçirir. Peri artık oyunlar oynamak yerine olayları sona erdirecek bir karar verir.
Evine kadar gelen sapık Asya’yı taciz etmeye devam eder. Evden çıkıp kaçmaktan başka kurtuluşu olmayan Asya kapıyı açtığında hiç beklemediği biriyle karşılaşır.
Öğretmen kemal 12.bölüm izle Öğretmen kemal 25 aralık izle

Üç yıl evli kalmaları hiçbir şekilde boşanmamaları gerekmekte ve bu üç yıl gerçek bir evlilik olduğuna denetçileri inandırmak zorundadırlar. İthalat şirketinde çalışan, zor günler yaşayan ve yüklü bir para alacağı için bu nikahı kabul eden, nikaha kadar evleneceği kişiyi bile görmeyen Kemal, Cazibe’yi ilk kez nikah salonunda görür.
Yahşi cazibe 24.bölüm izle Yahşi cazibe 25 aralık izle

Zahide Toprak'la ilgili gerçeği öğrenince, Feraye konusunda yeni taktikler uygulamaya karar verir. Yaman evi Zafer'in yaktığını anlar. Zafer bunu kendisine Kadir'in zorla yaptırdığını iddia eder. Kadir karakola çekilir. Necip ve Yaman bir kez daha çatışır. Dilara gizli işler çevirmenin cezasını çeker. Zahide adeta bir inzivaya kapanır. Selma Mesut üstünde oyununu daha cesaretle oynamaya başlar.
Bitmeyen şarkı 16.bölüm izle Bitmeyen şarkı 25 aralık izle

Ama esas kıyamet Bilge ile Armi arasında kopar. Ozan'ın affettiğini öğrenen Bilge ablasına resti çeker. Sınıf atlamak için çok çalışan Cansu başarısını Yeliz ablası ile de paylaşmak ister. Bilge ve Armi onu her seferinde engellediği için o da kendi başına hastaneye Yeliz'i görmeye gider.
Küçük kadınlar 109.bölüm izle Küçük kadınlar 25 aralık izle

Maho Ağa ve kadınlar da şoförlere destek olur ve yıkımı engellemek isterler. Fakat çabaları bir sonuç vermez ve durak yıkılır. Şoförlerimiz sokağa attıkları birkaç iskemle ve plaj şemsiyesi ile taksi hizmetlerini sürdürmeye çalışırken onları bekleyen sürprizden habersizdirler. Sinanın taksisine bir bar sahibi biner ve barını satışa çıkardığından bahseder. Sinan bu işten nemalanmak için müşteri arayışına girer ve para babası Maho Ağa’yı barı alması için ikna eder ancak, aklına gelmeyen başına gelecektir.
Akasya durağı 100.bölüm izle Akasya durağı 25 aralık izle
full izle