9 mart online dizi izle

İbrahim, Hatice'nin sağlık durumunu merak ediyor. Hürrem ise şehzadesinin elinden alınmasından dolayı mutsuzdur. Olanlar yüzünden İbrahim'i suçlar ve ikili arasındaki ipler iyiden iyiye gerilir.
Muhteşem yüzyıl 10.bölüm izle Muhteşem yüzyıl 9 mart izle
Güvenlik nedeniyle okula gönderilmeyen ve her an yeniden kaçırılma korkusuyla psikolojisi bozulan Haldun, Ceyda ile tanışmasının ardından kendisini daha iyi hisseder
Sakarya fırat 57.bölüm izle Sakarya fırat 9 mart izle
Rodos seferinin hazırlıkları sürmektedir. Ama Osmanlı'nın tek düşmanı Rodoslular değil. Macar Kralı aldığı yenilgiye karşılık intikam planları geliştirir.
Öyle bir geçer zaman ki 24.bölüm izle Öyle bir geçer zaman ki 8 mart izle
Hürrem, bebeğin beşiğine takılı muska bulur. Muskaların işlevini öğrenince kendisine de yaptırmaya karar verir. Ama yaptırdığı muskalar geldiğinde önemli bir gerçek ortaya çıkar.
Aşk ve ceza 48.bölüm izle Aşk ve ceza 8 mart izle
Yavuz'un yoğun bakımdan çıkmasının ardından ifadesine başvuran polis, ona kimden şüphelendiğini sormuştur.
Ömre bedel 69.bölüm izle Ömre bedel 8 mart izle
Hemen ardından hastaneye gelen Savaş, onun karşısına dikilir ve bugüne dek olanların hesabını sorar. Yavuz'un yıllardır kendisine beslediği nefretin gerçek nedenini öğrenen Savaş duydukları karşısında şaşkındır.
Unutulmaz 74.bölüm izle Unutulmaz 9 mart izle
Öte yandan Savaş'tan, Ceyda'nın Yavuz'la buluştuğunu öğrenerek öfkelenen Yasemin hesap sormak üzere ajansa gider.
Canan 5.bölüm izle Canan 9 mart izle
u konuşmayı bekleyen Ceyda ise ustalıkla hazırladığı yeni planlarını uygulamaya koyar. Ceyda'nın kendisine olan ilgisinden etkilenen Pala, biryandan da oğlu Haldun için endişelenmektedir.
Çocuklar duymasın 37.bölüm izle Çocuklar duymasın 9 mart izle
full izle