6 mart online dizi özetleri

Sancaktar ailesinin düzeni, Firuze’nin gelmesiyle alt üst olmuştur. Ailenin reisi Galip ve en büyük oğlu Kenan arasında ciddi bir rekabet yaratan bu kadın, ailenin ortanca oğlu Ahmet ve eşi Zeynep’in evliliğini bile tehlikeye sokacaktır. Galip, torunu Burak’la birlikte kaçan Zeynep’i durdurmaya çalışacaktır.
Yer gök aşk 29.bölüm izle Yer gök aşk 5 mart izle
Ali, doğmamış çocuğunun hayatına kasteden "Kenan Birkan Ekibi"nin peşindedir. Planı yapmış, hedefi seçmiştir bile. Dede olacağından bile yeni haberi olan Ramiz, Ezel'le birlikte Ali'yi dizginlemeye çalışır. Ancak Ali dinleyecek gibi değildir.
Ezel 57.bölüm izle Ezel 5 mart izle
Hastaneye kaldırılan Rüzgar’ın gıda zehirlenmesi yaşadığı düşünülmektedir. Herkes Havva’dan şüphelenmektedir. Havva bütün ısrarlara rağmen yanlış bir şey yedirmediğini söylemektedir. Cemile, Havva’nın Rüzgar’a bayat pastadan verdiğini açıklar. Yusuf, Havva’nın kendisine yalan söylemiş olmasına bozulmuştur.
Sırat 2.bölüm izle Sırat 5 martizle
Yusuf, Remzi’nin nişanda takılan kolyeyi sattığını öğrenir ve Havva’dan gerçeği öğrenmeye çalışır, daha önce söylemiş olduğu bir yalan varsa açıklamasını ister, aralarında yalan ya da sır kalmasını istememektedir.
Nuri 3.bölüm izle Nuri 6 mart izle
Havva’ya kötü davranır. Bu arada doktor Rüzgar’ın kan grubu ile anne ve babasının kan grupları arasındaki uyumsuzluğu fark etmiştir. Yanlış bir şey yapmamak için Rüzgar’ın annesinin kan grubunu araştırmaya başlarlar.
Bitmeyen şarkı 25.bölüm izle Bitmeyen Şarkı 6 mart izle
Yiğit, Selma’nın gebelik testi yapmasını sağlar. Sonuç pozitif çıkmıştır. Yiğit, bebeği aldırmasını ister ama Selma bebeği doğurmaya kararlıdır. Çaresiz kalan Yiğit her şeyi annesine anlatır. Sultan bu kez oğlunun başını beladan kurtarmak zorundadır.
Kanıt 33.bölüm izle Kanıt 7 mart izle
Yusuf’un, Rüzgar’ın gerçek babası olmadığını öğrenmesi an meselesidir. Havva bu durum karşısında teyzesinden yardım ister, duruma engel olmazlarsa Yusuf, DNA raporunun değiştirildiğini anlayacaktır. Sultan bu kez yeğenine “hayır” der. Aksine Yusuf’un DNA raporuna ulaşmasını dört gözle beklemektedir.
Arka sokaklar 194.bölüm izle Arka sokaklar 5 mart izle
full izle