pusu son bölüm

Kurtlar vadisi pusu 108.bölüm izle Kurtlar vadisi pusu 13 ocak izle
Kurtlar Vadisi Pusu bazı kesimler tarafından şiddete özendirdiği iddiasıyla eleştirilse de, izleyiciler tarafından tam not alıyor ve güncelliğini koruyan bölümleriyle çok izleniyor.
Kurtlar Vadisi Pusu her hafta Perşembe akşamları ATV Ana haberin hemen sonrasında saat 20:00’da yayınlanıyor. Dizinin önce özet bölümü yayınlanıyor, devamında ise yeni bölüme yer veriliyor.
Fatmagülün suçu ne 17.bölüm izle Fatmagülün suçu ne 13 ocak izle
Asu, Fatmagül"ü evinde saklamanın iki taraflı tedirginliğini yaşamaktadır. Bir tarafta yalanlar, bir tarafta Mustafa. Sonunda korktuğu olur. Mustafa, Asu"nun ısrarlı aramalarına cevap verememenin mahcubiyetiyle, Asu"nun evine gelir. Mustafa geldiğinde Fatmagül evde yalnızdır.
Lale devri 16.bölüm izle Lale devri 13 ocak izle
Doğum günü partisinin en büyük sürprizini kendisinin yapacağını düşünen Yeşim, annesine sinir olmuştur, olanlar yüzünden planı alt üst olsa da vazgeçmez.. Görüntüleri ne yapıp edip Lale ve Çınar'a ulaştırmak niyetindedir. Üstelik partiden ayrılırken hediye paketini de karıştırdığının farkında değildir.
Tek Türkiye 125.bölüm izle Tek Türkiye 13 ocak izle
Hakim Handan, Dürüye'nin Zühtü'yle tekrar evleneceğini öğrenince küplere biner. Duran ise yenilgiyi kabul etmek istemez. Hakim Handan Duran'ı ziyarete gider. Hararetli geçen gece sonunda Duran, Handan'la beraber Arjantin'e tango yapmaya gider.
Dürüyenin güğümleri 23.bölüm izle Dürüyenin güğümleri 13 ocak izle
full izle