Öyle bir geçer zaman ki 47.bölüm

Öyle bir geçer zaman ki 47.bölüm izle
Öyle bir geçer zaman ki 47.bölüm izle, Öyle bir geçer zaman ki 1 kasım izle, Öyle bir geçer zaman ki full izle, Öyle bir geçer zaman ki izle, Öyle bir geçer zaman ki son bölüm izle
Öyle bir geçer zaman ki izle, Öyle bir geçer zaman ki son bölüm izle
Hikaye, 1967 yılında, İstanbul’un eski semtlerinden birinde başlayan ve günümüze kadar sürecek olan bir zamanı dilimini içerir. Hikayenin odağında Akarsu ailesi vardır. Anılan zaman içinde bu ailenin dağılması, aile bireylerinin bu dağılmadan aldıkları etkiler ve her birinin bu etkiler altında şekillenen hayat hikayeleri sergilenir.

Pis yedili 2.bölüm

Pis yedili 2.bölüm izle
Pis yedili 2.bölüm izle, pis yedili 1 kasım izle, pis yedili full izle, pis yedili izle, pis yedili son bölüm izle
Pis yedili izle, Pis yedili son bölüm izle
Kolejin başarıya endeksli sistemine sıkı sıkıya sahip çıkan müdiresi Esma Sultan bu öğrencilerin not ortalamalarını düşüreceği endişesiyle onları istemese de, altın kalpli müdür yardımcısı Hasan Paşa'nın ve Filiz öğretmenin destekleri ile bu yedi öğrencinin hayatında yeni okullarında yepyeni bir yaşam başlar.

Başrolde aşk 17.bölüm

Başrolde aşk 17.bölüm izle
Başrolde aşk 17.bölüm izle, Başrolde aşk 1 kasım izle, başrolde aşk izle, başrolde aşk full izle, başrolde aşk son bölüm izle
Başrolde aşk izle, Başrolde aşk son bölüm izle
Başrollerinde Mustafa Sandal, Dolunay Soysert, Vildan Atasever ve Erdem Yener'in oynadığı TRT dizisi Başrolde Aşk'ın yeni ve son bölüm fragman videosunu buradan takip edebilirsiniz.

Papatyam 115.bölüm

Papatyam 115.bölüm izle
Papatyam 115.bölüm izle, Papatyam 1 kasım izle, Papatyam full izle, Papatyam izle, Papatyam son bölüm izle
Papatyam izle, Papatyam son bölüm izle
Başrollerinde Metin Akpınar (Necati) ve Nilgün Kasapbaşoğlu'nun (Feride) oynadığı ve Star TV'de yayınlanan Papatyam dizisinin yeni ve son bölüm fragman videosunu buradan takip edebilirsiniz.

sensiz olmaz 7.bölüm

Sensiz olmaz 7.bölüm izle
sensiz olmaz 7.bölüm izle, sensiz olmaz 1 kasım izle, sensiz olmaz izle, sensiz olmaz full izle, sensiz olmaz son bölüm izle
Sensiz olmaz izle, Sensiz olmaz son bölüm izle
Otelde asansörün kapısında Begüm'ü gören Hakan, şoke olur. Ne açıklama yapacağını bilemez. Hastalanan Alp'i arabasıyla halası hastaneye götürür. Haberi alan herkes hastaneye koşar. Feryal, yıkıntı üzerine yıkıntı yaşar. Yine tek dayanağı Aydın'dır. Feryal, Aydın'ı gördüğünde boynuna sarılır. Her zaman yanında olan, onu yalnız bırakmayan Aydın'a karşı vicdan azabı içindedir.
full izle