perşembe dizi özetleri

Tek Türkiye 123.bölüm izle Tek Türkiye 30 aralık izle
Memati oğlu'nun ölümüne isyan edecek. Mezara giren Memati üzerinde toprak atılmasını ve oğlu Ali Memati'yle gömülmek isteyecek. Polat bu durum karşısında Ersoy Ulubey'den nasıl intikam alacak büyük merak niteliği taşıyor. Yeraltı dünyası'nda yeniden kral olmak isteyen Polat Alemdar Kurtlar Vadisi Pusu 106. bölümünde nasıl bir intikam planı kuracak henüz bilinmiyor. Fakat 105. bölümünde Abdulhey'in Alper'e akıl danışması izleyenlerde merak oluşturdu. Polat yeni bir İskender ile uğraşmamak için Ersoy Ulubey'i hemen öldürme planı kurarak bir pusu hareketiyle Ersoy Ulubey'i öldüreceği kesin gözüyle bakılıyor.
Kurtlar vadisi pusu 106.bölüm izle Kurtlar vadisi pusu 30 aralık izle
Erdoğan’a karşı hamlesi başarısız olan Reşat Yaşaran tehlikenin farkındadır. Hem Erdoğan’ı hem de Mustafa’yı etkisiz hale getirmek için Münir’le birlikte yaptıkları planın hedefinde Kerim vardır. Kerim etrafında oynanan oyunlardan habersiz, Fatmagül’ün yaktığı umut ışığıyla, üstlerine düşen karanlığı dağıtmak için çabalamaktadır. Yılbaşı gecesi bütün aile için hiç hesapta olmayan bir şekilde kutlamaya dönüşür. Kerim’in bütün cesaretini toplayarak attığı adım Fatmagül’ü şaşırtırken, Mukaddes geceye son noktayı koyar. Mukaddes’ten aldığı son darbeyle bir kez daha sarsılan Fatmagül, bugüne kadar sessiz seyircisi olduğu hayatıyla ilgili çok önemli bir karar verir.
Fatmagülün suçu ne 15.bölüm izle Fatmagülün suçu ne 30 aralık izle
Zühtü evlilik teklifinde ısrarcıdır. Dürüye bu teklifi güğümlerin rızasını almadan kabul etmeyeceğini söyler. Bunun üzerine Zühtü kızları kandırma yoluna gider. Duran Aga da derhal güğümlerin bu evliliğe rıza göstermemeleri için çalışmaya başlar. Zühtü'nün tek çaresi kızları by-pass etmektir. Dönercide düzenlediği yılbaşı partisinde Dürüye'yi gizlice sarhoş ederek yeni bir evlenme teklifi daha yapar. 2001'in ilk gecesi Zühtü'ye uğurlu gelmiştir. Ancak 2011'de 364 gün daha vardır.
Dürüyenin güğümleri 21.bölüm izle Dürüyenin güğümleri 30 aralık izle
Türkan 14. son bölümde neler olacak? Türkan 14. en son bölüm fragmanı izle. Türkan 14. son bölü fragmanında yeni gelişemeler oluyor.
Yerden yüksek 17.bölüm izle Yerden yüksek 28 aralık izle
Türkan, bir an önce evlenmek için baskı yapan Orhan ile bir türlü açılamadığı ailesi arasında sıkışıp kalmıştır. Evlilik kararını itiraf edemediği bir diğer kişi ise Ali’dir. Fasih Bey, geçirdiği rahatsızlık sonucu evde vakit geçirirken, Türkan’a soğuk davranmaktadır. Baba - kız arasındaki buzlar erimeye başladığı anda ise aileyi tatsız bir sürpriz beklemektedir. Haydar ve Fidan’ın yaklaşan düğünü için cüzzam koğuşundakilerin de bir sürprizi vardır. Hastaların bu jesti Türkan’ı çok duygulandırır. Üniversiteye Orhan’ı aramaya gelen meçhul güzel, Sevinç için, Orhan-Türkan ikilisinin ayrılma umudu anlamına gelmektedir.
Türkan 14.bölüm izle Türkan 30 aralık izle
full izle