Arka sıradakiler 144.bölüm izle

Duygularını susturmalarının ne kadar zor olduğunu gördükleri zaman çektikleri acı daha da çok artacaktır. Sibel İbo olmadan Paris'e gitmek istemez.Problemleri çözüp birlikte hayalini kurdukları tatile çıkmaları mümkün olacak mıdır?
Arka sıradakiler 144.bölüm izle Arka sıradakiler 13 şubat izle
Kerem babasının desteğiyle cezaevinden kurtulup hastaneye yatırılınca Pınar deliye döner.Olanlardan Oktay ve Gamze'yi sorumlu tutar.Bu sırada Gamze ve Oktay çok daha ciddi problemlerle uğraşmaktadırlar.Hayat onlara daha ağır bir sınav hazırlamaktadır.
Aşk bir hayal 59.bölüm izle Aşk bir hayal 13 şubat izle
Asmin Fikret'e ve polislere kendisine mal getiren Sevgi'nin adını verir. Sevgi yakalanır. Acaba bundan sonra Asmin'e zarar verebilecek mi? Altay kendisini sıkıştıran Miran'ın adamlarından kurtulmayı başarabilecek mi?
Behzat ç 20.bölüm izle Behzat ç 13 şubat izle
Behzat Ç. ve ekibi Ercüment'in peşini bırakmamaya kararlıdır. Bu sırada Feride mahkemede cinayet büro elemanlarını suçlar. Kocasının cesedinin yerini kendisinden habersiz bir şekilde değiştirdiklerini söyler.
Spartacus 2.sezon 5.bölüm izle Spartacus 2.sezon izle
Behzat Ç. bir yandan bu işten sıyrılmanın yolunu ararken diğer yandan Ercüment'i yakalamaya çalışacaktır. Kovalamaca Ankara ve İstanbul sokaklarında devam eder.
Gossip girl 4.sezon 14.bölüm izle Gossip girl 4.sezon izle
full izle