Kurtlar vadisi pusu 102.bölüm izle

Kurtlar vadisi pusu 102.bölüm izle
KGT'deki görevine son verilen Polat Alemdar ve adamları, yeraltı dünyasının da bir numarası haline gelmeyi başarmışlardır.

Yeraltı dünyasında eroin ve kaçak sigara işleriyle uğraşanların işlerine çöken Polat Alemdar ve adamları büyük bir gelir elde ederler. Kurmuş oldukları Zaza Dayı, Memduh Baba ve Zülfikar Ağa’dan oluşan konseyindekilerle geliri paylaşan Polat tüm yeraltında dönen tezgahın kendinden habersiz yapılmayacağını söyler ve bu şekilde örgütün tüm işlerine karışarak yılanın başına ulaşmak ister...

Yalçın Bulut'un örgüt tarafından öldürüldüğünü düşünen Memati, Leyla Zara'nın peşine düşer ve kahvehane'de konuşma yapan Zara'yı tehdit eder.

O sırada olay yerinde olan polisler tarafından yakalanan Abdülhey ve Memati önce karakola oradan da savcılığa sevk edilir.

Savcı'nın karşısına çıkan Memati, Abdülhey ve Leyla Zara ifade verirler. Örgüt yöneticisi Zara ifadesini Kürtçe vermek istediğini söyler. Bu talep mahkeme tarafından kabul edilir. Ancak Zara çok iyi Kürtçe bilmediği için ifade vermekte zorlanır. Bu durum uzun yıllar yurt dışı görevlerde bulunan ve Kürtçe'yi ana dili gibi bilen derin devlet ajanı Abdülhey'in tepkisine neden olur.

Abdülhey ve Memati'nin ardından Polat Alemdar da savcı tarafından çağrılır. Savcı Elif'in okuldan arkadaşı Leyla çıkar Polat bu duruma çok sevinir... Adliyeye gelen Polat, Abdülhey ve Memati'yi de hapse girmekten kurtarır...

Kurtlar vadisi pusu 102.bölüm izle

Adliye'den çıkan Memati, örgütten çaldıkları eroni satmak için Sağır'a gider... Sağır, Memati'ye yabancı bir müşteri bulmuştur... Ancak Sağır'ın bulnduğu müşteri Memati'ye 50 milyon dolarlık bir kazık atar... Eroinleri satıcıya veren Memati, üzerinde Kenan Evren yazan dolarla Polat'ın yanına gelir...

Siyasetle uğraşmaktan sokaklara yabancılaşan Polat yeraltı dünyasındaki ilk kazığını da böylece yemiştir.

kurtlar vadisi pusu izle, kurtlar vadisi full izle, kurtlar vadisi dizisi 102.bölüm

Fatmagülün suçu ne 11.bölüm izle

Fatmagülün suçu ne 11.bölüm izle

Milyonların tartıştığı, yazarların yerden yere vurduğu fakat yine de en çok izlenen olan Kanal D yapımı Fatmagül'ün suçu ne dizisi 9. bölümü ile bu akşam yayınlanıyor.

Her Perşembe Kanal D Anahaber'den sonra yayınlanan Fatmagül'ün Suçu Ne, Perşembe akşamında izlenme rekorları kırıyor. Yaklaşık iki saat süren dizi, hem eleştiriliyor, hem de seviliyor.

Fatmagül'ün suçu ne dizisi, tecavüz edilen ve hayatı allak bullak olan bir kasaba kızının başına gelenleri anlatıyor.

KANAL D CANLI İZLE SAYFASI İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Kimi yazarlar dizinin tecavüzü tetiklediğini iddia ediyor, kimi yazarlar da tecavüzün iğrenç boyutunu gösterdiğini ve sonrasındaki olaylar zincirini anlattığını, bundan ötürü dizisinin faydalı olduğunu savunuyor.

Dizinin başrolünde yine bir Kanal D dizisi olan ve finalini yapan Aşk-ı Memnu dizisinden Beren Saat yapıyor.
Fatmagülün suçu ne 11.bölüm izle

Türkan 10.bölüm izle

Türkan 10.bölüm özeti
Saylan Ailesi yaşadıkları acıyı hafifletmeye çalışırken Ada halkı, Haydar ve Fidan’dan haberdar olmuştur. Fidan’ın cüzzamlı oluşu dolayısıyla onları koruyan ve kollayan Saylan Ailesi’ne büyük bir tepki gösterirler. Haydar ve Fidan’ın hayatına müdahale ederler. Türkan yaşamında ilk defa Orhan vasıtasıyla sorumluluklarını unuttuğu, özgür bir gün yaşar. Türkan’ın Orhan’a aşık olduğunu öğrenen Sevinç büyük bir hayal kırıklığına uğrar. Gündüz ve Berfin’in tanışması büyük bir dostluğun başlangıcı olacaktır.
Türkan 10.bölüm izle
full izle