Başrolde aşk 19.bölüm

Başrolde aşk 19.bölüm izle
Başrolde aşk 19.bölüm izle, Başrolde aşk 15 kasım izle, başrolde aşk izle, başrolde aşk full izle, başrolde aşk son bölüm izle

Gani 8 ay önce eşi Ceyda’dan boşanmıştır. Fakat birlikte çalışmak zorundadırlar. Şirket bugünlere Ceyda’nın çabalarıyla gelmiştir. Gani’nin ideali, şöhret edeceği dizi oyuncuları üzerinden para kazanmaktır. İlk keşfi Sarp Sezgin’dir. Sarp’ın hayatı menajeri Gani sayesinde değişmeye başlar. Kadınlara karşı güvenini yitirmiş olan Sarp, Ceyda’nın üniversiteden arkadaşı Öykü ile tanışır ve sürpriz gelişmeler olur. Bir yandan Sarp’ın bir dizide başrolü alıp, dikiş tutturma çabası diğer yandan arkadaşlarıyla başından geçen eğlenceli olaylar dizinin genel konusunu oluşturmaktadır.
başrolde aşk izle, başrolde aşk son bölüm izle

Papatyam 117.bölüm

Papatyam 117.bölüm izle
Papatyam 117.bölüm izle, Papatyam 14 kasım izle, Papatyam full izle, Papatyam izle, Papatyam son bölüm izle
Öğretmenler günü yaklaşmıştır. Necati usta, Şebnem hanıma bir sürpriz yapmak ister. Bu sürpriz, Necati ustanın birçok işinin aksamasına sebep olsa da onu mutlu etmek için elinden geleni yapar.
Öte yandan Hatice'nin kocası Cengiz, eve gidip gelmeyi alışkanlık haline getirmiştir. Bu durumun Necati ustalardan saklanması gün geçtikçe daha zor olmaya başlar. Cengiz ve Necati usta evde adeta köşe
Papatyam izle, Papatyam son bölüm izle

Öyle bir geçer zaman ki 49.bölüm

Öyle bir geçer zaman ki 49.bölüm izle
Öyle bir geçer zaman ki 49.bölüm izle, Öyle bir geçer zaman ki 15 kasım izle, Öyle bir geçer zaman ki full izle, Öyle bir geçer zaman ki izle, Öyle bir geçer zaman ki son bölüm izle
Ancak bu planlı bir tesadüftür. Kenan"ın hem Cemile hem de Ali Kaptan için başka sürprizleri de vardır. Jale ile Mete arasında da yeni bir kriz yaşanır. Nihal"e mesai sırasında mandolin çaldığı için bağırıp çağıran, hatta daha da ileri giden Jale, bunun bedelini fena öder. Soner"den ayrı kalmak Aylin için cehennem azabıdır. Biraz dolaşmak için dışarı çıkar ve Murat"ın adamları tarafından kaçırılır. Murat, abisini arar ve Aylin"in artık kocasının yanında olduğunu haber verir. Berrin"i iş nedeniyle her gün gören Ahmet, sonunda patlar ve içinde tutuklarını ortaya döker. Fabrikadaki yöneticilerden hiç hoşlanmayan Ali Kaptan bu ortaklığı onaylamaz. Ters giden bir şeylerin olduğunu sezer ancak, buna Cemile"yi ikna edemez. Üstelik adamların Cemile"ye olan ilgisi de onu kıskançlık krizine sokar.
Öyle bir geçer zaman ki izle, Öyle bir geçer zaman ki son bölüm izle

Pis yedili 4.bölüm

Pis yedili 4.bölüm izle
Pis yedili 4.bölüm izle, pis yedili 15 kasım izle, pis yedili full izle, pis yedili izle, pis yedili son bölüm izle
Kolejin başarıya endeksli sistemine sıkı sıkıya sahip çıkan müdiresi Esma Sultan bu öğrencilerin not ortalamalarını düşüreceği endişesiyle onları istemese de, altın kalpli müdür yardımcısı Hasan Paşa'nın ve Filiz öğretmenin destekleri ile bu yedi öğrencinin hayatında yeni okullarında yepyeni bir yaşam başlar.
Mahallenin haytaları, zengin ailelerin çocuklarıyla aynı çatı altında buluşunca çatışmalar da başlar. Çünkü okulun yedi yeni öğrencisi tam bir Pis Yedili çetesi gibidir. Her birinin de lakapları vardır. Bayrampaşalı, Orço, Pc ve Trafo lakaplı erkeklerin yanı sıra sarışınlığı nedeniyle Cimbom, esmerliği yüzünden Kara Biber, her işe karışması nedeniyle adı Salça'ya çıkan kızlar, kısa sürede kolejin altını üzerine getirecektir.
Pis yedili izle, Pis yedili son bölüm izle
full izle