25 ocak bölüm izle

Geçtiğimiz günlerde Kenan Erçetingöz ile "60 Dakika" programına katılan Erkan Petekkaya, Osman'ın bir kaç bölüm sonra diziden ayrılacağını açıklamıştı. Bu açıklama ve yaşanan olaylar "Osman ölecek mi" sorusunu akıllara getirdi.
Öyle bir geçer zaman ki 18.bölüm izle Öyle bir geçer zaman ki 25 ocak izle
Yasemin ve Savaş, Ömer'in durumu ile ilgili doktorun ağzından çıkacak lafı beklerken aynı zamanda Baldarlar'ın evine büyük bir telaş hâkimdir. Moran ve Baldar aşiretleri seferber olmuş, kaybolan Çiçek'i aramaktadırlar. Çılgına dönen Yavuz, Baldarlar'ı suçlarken bir yandan da Savaş'ın -karısı kayıpken- neden ortada olmadığını sorgular.
Aşk ve ceza 42.bölüm izle Aşk ve ceza 25 ocak izle
Cesur’un Ömür’e tecavüz ettiğini öğrenen Erdem, duydukları karşısında şoke olmuştur. Yıllardır yapamadığını başaran Ömür, hiç hesaba katmadığı bir tavırla karşılaşacaktır.
Kafası allak bullak olan Erdem’in öğreneceği bir gerçek daha vardır. Can’ın ameliyatına çok az bir zaman kalmıştır. Köşkte yaşanacak facia, büyük bir paniğe sebep olur.
Ömre bedel 63.bölüm izle Ömre bedel 25 ocak izle
Feride'nin eski kocası Ömer'den para almasına çok bozulan Necati eve sarhoş gelir. Necati bu durumu gururuna yediremez. Gözü gibi baktığı, her parçası orijinal, antika değerindeki eski emektar arabasını satmak için ilan vermeye karar verir.
Papatyam 88.bölüm izle Papatyam 25 ocak izle
Lütfü ve Rıza ise arabaya yüksek fiyat veren koleksiyoncuya satmak için Necati'yi ikna etmeye çalışır. Fakat kiracıları Ceyhun çoktan arabayı satın almıştır.
Halil ibrahim sofrası 21.bölüm izle Halil ibrahim sofrası 25 ocak izle
full izle