Sırat 21 mart

Toprak’ın konaktan gidişi herkesi sarsmıştır. Rüzgar süt annesinin yokluğuna bir türlü alışamamıştır. Sürekli ağlayan Rüzgar’ı kimse susturamamaktadır. Yusuf, Sultan sayesinde Toprak’ın Havva yüzünden gittiğini anlamıştır. Havva’ya hesap sorar, büyük bir kavga çıkmıştır.
Ezel 59.bölüm izle Ezel 21 mart izle
Ceren, Hakan’a aşık olur ve evi terk eder. Beraber yaşamaya karar verirler. Ceren’in annesi Asiye gözyaşları içinde haykırıp durur. Hakan’ın amcası Latif tam bir başbelasıdır
Yer gök aşk 31.bölüm izle Yer gök aşk 21 mart izle
Nesibe, Galip'ten boşanmaya kesin olarak kararlıdır. Oğulları bu karar konusunda farklı görüşlere sahiptir. Küçük oğul Yusuf boşanmaya karşıyken, Kenan annesini desteklemektedir. Galip'se, boşanmanın, Firuze'ye kavuşmasını sağlayacağını düşünerek sevinir ancak Firuze'yi bu kadar kolay elde edemeyeceğini görünce öfkelenecektir.
Arka sokaklar 196.bölüm izle Arka sokaklar 21 mart izle
Bütün bu olanlara, hapishanede müdahale edemeyen Kenan, Canan'ın gözetiminde dışarı çıkar ve kaçarak, Firuze'ye evlenme teklifi etmeye hazırlanan babasıyla Firuze'yi basar. Babayla oğlun birbirlerine girdikleri olayın sonunda, Ferit, Firuze'yi savunmak için silahını çeker.
Sırat 4.bölüm izle Sırat 21 mart izle
Hakan’a eroin sattırmaktadır. 1 kilo eroini Hakan’a bırakıp gider. Asiye kızının bulunması için polisten yardım ister. Sinan, Murat, Melek, Ali acılı anneyi dinleyip, yardımcı olmaya çalışırlar.
Karadağlar 19.bölüm izle Karadağlar 21 mart izle

son savaşçı

Arka sıradakiler 149.bölüm izle
Aysun adında genç bir kadın, evinin mutfağında ölü olarak bulunur. Cesedi Aysun’un sevgilisi Batuhan bulmuştur; cinayet ekibi Batuhan’ı sorgular.
Nuri 5.bölüm izle
Ali askerde olmasına ve çok hastalanmasına rağmen kendisine yapılan ihanetle yüzleşme yolları arar. Sonunda bulur da. Saffet ve Ali karşı karşıya geldiklerinde ne olacak?
Behzat ç 25.bölüm izle
Arka Sıradakiler en karanlık günlerini yaşıyor. Oktay cezaevinde. Özgür kalma ihtimali her geçen gün daha da azalıyor.
Kanıt 35.bölüm izle
Sibel ve İbo hastanede ölümle pençeleşmektedir. Arkadaşları hastane kapılarında onlara yardım edememenin çaresizliği içinde perişan olmuştur. Can dostlar bu defa yaşayacakları şeylere hiç hazır değildir. Ölüm onları can evlerinden vurur.
Aşk bir hayal 64.bölüm izle
full izle