22 şubat dizi konuları

Bir yandan Savaş'a beslediği düşmanlık, bir yandan Yasemin'e olan saplantılı aşkı ile gözü dönen ve kapının önündeki korumaları etkisiz hale getirip Yasemin'in evine giren Yavuz'un eline, hain planlarını uygulamak için yeni bir fırsat geçmiştir ve sonuçlarının ne olacağını umursamadan bu fırsatı değerlendirir
Aşk ve ceza 46.bölüm izle Aşk ve ceza 22 subat izle
Yaşadıkları tüm kötü olaylarla aşklarından aldıkları güç sayesinde mücadele eden ve tek istedikleri birlikte bir yaşam olan Yasemin ve Savaş şoktadır! Bu korkunç olayla yaşamları alt üst olmuştur.
Ömre bedel 67.bölüm izle Ömre bedel 22 şubat izle
Yıllar sonra bambaşka ve zengin bir kadın olarak dönen Canan, intikam ateşiyle yanarken, eski kocası karşısına çıkınca allak bullak olmuştur. Kazım’ın sözleri hiç hesapta olmayan bir deprem yaşatır ona.
Öyle bir geçer zaman ki 22.bölüm izle Öyle bir geçer zaman ki 22 subat izle
Acaba, kendisine doğumda öldüğü söylenen kızı yaşıyor olabilir mi?... Canan, içini kemirmeye başlayan bu sorunun peşine düşer. Kazım’ın ardından hastaneye gider.
Unutulmaz 72.bölüm izle Unutulmaz 22 şubat izle
Acaba, kendisine doğumda öldüğü söylenen kızı yaşıyor olabilir mi?... Canan, içini kemirmeye başlayan bu sorunun peşine düşer. Kazım’ın ardından hastaneye gider.
Papatyam 92.bölüm izle Papatyam 22 şubat izle
Harun, Cemil ile hayatının en zor konuşmasını yaparken, Aras’ta Eda’dan sorduğu sorunun yanıtını beklemektedir. Eda’ya gelen bir telefon genç kadını oldukça şaşırtır. Arayan Ece’dir. Harun’la evlenmeyecek olmaları Eda’yı çok etkiler… Ece ile yapacağı konuşma Eda’nın hayatını pişmanlıklarla dolu bir kabusa çevirecektir.
Canan 3.bölüm izle Canan 22 şubat izle
Batu sonunda Burak’ın direncini kırar. Burak, Batu ile konuşmalarının kayıtlı olduğu CD’nin nerede olduğunu söyler. Eda, Harun’u kaybetmemek için çırpınırken, Harun da verdiği kararın ağırlığını kalbinde hissetmektedir. Eda’nın ona inanmaması genç adamı derinden yaralamıştır. Ancak Eda kararlıdır. Ne pahasına olursa olsun kahramanını tekrar kazanmak için her şeyi yapacaktır!
Halil ibrahim sofrası 25.bölüm izle Halil ibrahim sofrası 15 subat izle

21 şubat dizi özetleri

Kenan Eyşan'a güvenerek hayatının hatasını yaptığının farkında değildir. Üstelik Eyşan bir adım daha ileri gidecektir.
Kenan'a yakalanmak pahasına, Ezel'in istediği ipucunu bulur.
Ama sonunda Ezel ve Eyşan'ın gizli casusluk anlaşması gerektiği kadar gizli kalamayacaktır.
Ezel 55.bölüm izle
Halit Karadağ Gülhayat'a evlenme teklif eder ve Gülhayat'tan olumlu yanıtı alır almaz da düğün hazırlıklarına başlar.
Babasıyla Gülhayat'ın evleneceğini duyan Gülali ise hesap sormak için Gülhayat'ın evine gider.
Gülali'yi Gülhayat'ın evinden çıkarken gören Halit, oğlunu öldürtmeye karar verir.
Yer gök aşk 27.bölüm izle
Kenan ve Cengiz de o sırada kendi planlarını yapmaktadırlar. Cengiz yapacağını yapar ve Kenan, Ramiz'e verdiği söze rağmen Temmuz'u Azad'ın üstüne salar.
Arka sokaklar 192.bölüm izle
Geçmiş ve bugün, kimse fark etmeden benzer bir sır üstünden birleşmektedir. Bu sır daha fazla gizli kalamayacaktır.
Küçük sırlar 30.bölüm izle
Fehmi, Mehmet ve Cüneyt"in planlarını alt üst eder. Cüneyt"in daha fazla beklemeye tahammülü kalmamıştır. Olanlardan habersiz, nişan için davetlilerin gelmesini bekleyen Havva çok mutludur ancak Toprak ve Yusuf"un yakınlıklarını kıskanmaktadır.
Karadağlar 16.bölüm izle
Yusuf"un nişanına katılmak için İstanbul"dan gelen kan kardeşi Çınar Ilgaz, Toprak"tan çok etkilenir.
Kanıt 31.bölüm izle
Arzu ve Ali barışmıştır. Ali artık kendini biraz daha güvende hissetmektedir. Kafasını tek kurcalayan şey, Arzu'nun tekrar sahneye çıkacak olmasıdır. Diğer yandan Ali Ceyla'ya gerçekten kızgındır. Bu defa roller değişir ve Arzu, Ceyla ve Ali'yi, kankaları barıştırma görevini üstlenir.
Elde var hayat 28.bölüm izle Elde var hayat 21 şubat izle
full izle