1 ocak dizileri

Akasya durağı 101.bölüm izle Akasya durağı 1 ocak izle
Öte yandan Peker Pekmez amirlerini Kemalle Cazibe'Nin evliliğinin sahte olduğuna ikna edemeyince çareyi sahte ihbar mektuplarında bulur. Ne var ki kazdığı kuyuya düşecek olan kişi çok yakınındaki biridir.
Simge detoks kampına gidip ortalığı birbirine katarken, o yokken Paris'e bakmaya gönüllü olan Ziverbey, Kemal ve Barış sayesinde bu kararından pişmanlık duyacaktır.
Yahşi cazibe 26.bölüm izle Yahşi cazibe 1 ocak izle
Dünyada rating rekorları kıran ‘Got Talent’ serisini Acun Ilıcalı Türkiye’ye getirdi. Yetenek sizsiniz Türkiye isimli program çok sevildi.Acun Ilıcalı ile birlikte Ali Taran Hülya Avşar katıldı.
Yetenek yarışması Türkiye’nin her bir köşesinden yetenekli insanları ekranlara taşıyor.Ülkenin dört bir yanında yapılacak olan elemelerin ardından seçilen özel insanlar jüri üyelerinin karşısında, milyonların kalbini fethetmeye çalışıyor.
Yetenek sizsiniz Türkiye 1 ocak izle Yetenek sizsiniz Türkiye 2011 izle
Polise ifade veren Eylül, çıkışta her şeyi Ali'ye itiraf eder. Ali, bir an önce Eylül'ü bulaştığı bu beladan kurtarma ve tacizciye de her şeyi anlattırmanın yollarını arar. Fakat gece yarısı polis zoru ile Eylül'ün ifade vermeye gitmesi Asiye Hanımı şüphelendirir. Ali'nin onu teselli etmek için söylediklerine de inanmaz ve büyük sorun çıkar. Bütün bunlar yetmezmiş gibi spazm geçiren Asiye Hanım hastaneye kaldırılır.
Küçük kadınlar 110.bölüm izle Küçük kadınlar 1 ocak izle
full izle