Çılgın Hırsız Despicable Me

Çılgın Hırsız Despicable Me filmini izle animasyon film çizgi film izle
filmin adı: Çılgın Hırsız Despicable Me
içerigi: animasyon, macera, çizgi film
süresi: 1 saat 25 dakika
Yönetmenliğini: Pierre Coffin Chris Renaud yapmaktadır…
başrolda ki oyuncular: Russell Brand, Jason Segel, Steve Carell ve Miranda Cosgrove seslendirmektedir…
filmin özeti: harika 1 animasyon filmi büyük kücük herkezin izleyebilecegi türden…
Not: bu animasyon filmi türkçe altyazılıdır..
Çılgın hırsız film izle Çılgın hırsız türkçe dublaj izle

Kurtlar vadisi filistin izle

Kurtlar vadisi dizisi‘nin bir bölümünde Polat Alemdar ve adamlarının İsrail konsolosluğunun binasına girerek burada silahlarıyla birkaç kişiyi öldürmesi sonrası diplomatik ve hukuksal olarak İsrail toprağı sayılan konsoluslukta İsrailli yetkililerin ve ajanların öldürülmesi sonrası İsrail Dışişleri Bakanlığı Türkiye’ye nota vererek dizinin yayından kaldırılması ve özür dilenmesi isteği talebi üzerine yapımcılar Kurtlar vadisi Filistin filmini çekeceklerini ve İsrailin Gazze‘de gerçekleştirdiği savaş suçları ve masum insanları öldürmesini filmde en açık ve dehşet verici sahnelerle göstereceklerini açıkladı. Filmde Polat Alemdar ve Arkadaşları İstihbarat görevlisi olarak Filistin‘e gidip oradaki direnişe destek verecek ve İsrailin yaptığı pis işleri ve kirli çamaşırlarını açığa çıkaracaktır. Heyecan dolu sahnelerin yüksek olması beklenen filmde; kan ve daha birçok şey arayanların fazlasıyla Vadiyi o müthiş müzikleri eşliğinde çoşacağını söylemeden geçmemek gerekiyor.
Kurtlar vadisi filistin izle Cmylmz soru cevap izle

online dizi izle 27 aralık

Kanıt 24.bölüm izle, Kanıt 27 aralık izle
Son Şampiyon Ölümüne bir dövüş… Terk edilmiş bir binadan duyulan silah sesi… Olay yerinden hızla geçen biri lacivert, diğeri beyaz iki otomobil. Ve feci şekilde dayak yemiş halde bulunan bir ceset! Kaçak dövüşlerin yapıldığı terk edilmiş binada neler olmuştu? Dövüşlere şike mi karışmıştı?

Ezel 48.bölüm izle,Ezel 27 aralık izle
Tevfik zor durumda. Şebnem'in hain olmadığını Ezel'e ispat etmesi gerek. Ancak öğrendikleri korktuğundan da kötü. Darmadağın olan Tevfik, şimdi Şebnem'den hesap mı soracak, Şebnem'i kaçıracak mı, kurtaracak mı, yoksa öldürecek mi? Çünkü iki taraf da Şebnem'in peşinde. Tevfik ve Ali, iki eski dost, bu işin içinden çıkmaya çalışacak. Ezel içinse büyük kararı verme vakti. C

Yer gök aşk 20.bölüm izle Yer gök aşk 27 aralık izle
Hamiyet'i karşısına almaya hazırdır! Münevver'i takip ettiren Uygar, onun Yiğit'le görüştüğünü öğrenir! Uygar, bunun hesabını soracaktır! Nişan atlıldığı halde Hvva'dan vazgeçmeyen Cüneyt, onu tekrar elde etmek için Mehmet'ten yardım ister! Yusuf'u Toprak yüzünden kaybetmek üzere olan Havva, Toprak'ı ikna etmek için bir yol bulur ve canını tehlikeye atar! Toprak ve Havva'nın arası asla eskisi gibi olmayacaktır.

Küçük sırlar 23.bölüm izle, Küçük sırlar 27 aralık izle
Demir bildiklerni söylediği takdirde annesi için daha iyi mi yoksa daha kötü mü olacağına karar vermeye çalışır. Ali ve Ceyla'nın kurdukları oyununun bedeli ikisine de pahalıya patlar. Arzu'nun bebeğine bir şey olursa ikisi de çok büyük vicdan azabı çekecektir.
Arka sokaklar 184.bölüm izle , Arka sokaklar 27 aralık izle
Pınar, Efe’nin altınlarını saklamak için Ali’ye kasa kiralamasını söyler. Ancak Ali oralı bile olmaz. “Evin yarısı polis, ne gerek var kasaya” der ve tartışırlar. Ertesi gün Pınar altınları koyduğu yerde bulamayınca evi birbirine katar.

Elde var hayat 20.bölüm izle, Elde var hayat 27 aralık izle
Metin, Zeynep'in itirafından sonra Kenan'a karşı iyice bilenmiştir. Zeynep ise bir anlık boşlukla yaptığı itirafın sonuçlarını düşünmektedir. Gonca ve Halil tartışırlar. Halil Gonca'nın söylediği bir söz yüzünden evde duramayacağını anlayıp Kenan'a gider. Rıfat'ın Aytekin ile ilgili paranoyası gün geçtikçe artar. Bu yüzden yanlışlıkla Halil'i sakatlar. Metin Tevfik'e başka bir okula tayin olmak için dilekçe verir. Metin'in gitmek istediğini öğrenen öğrencileri kalması için ona bir teklifte bulunurlar. Selim Metin'e gitmek isteme sebebi hakkında yanlış düşündüğünü kalıp dikkatle etrafı izleyip gerçeği görmesini söyler. Yağmur okula yeni gelen Ceyda ile ortak zevkleri basketbol sayesinde tanışıp arkadaş olurlar. Feraye'den ayrılan Kıvanç sıkıntılıdır. Arkadaşları onları barıştırmanın yollarını ararlar. Kenan yılbaşını kutlamak için öğrencilerini ve Zeynep'i evine davet etmiştir. Her şey çok güzeldir. Ancak gecenin ilerleyen saatlerinde sürpriz bir misafirleri olacaktır

Karadağlar 8.bölüm izle, Karadağlar 27 aralık izle
Selahattin'in senetleri alması yüzünden yatağa düşen Halit Karadağ, Selahattin'e Esma ve Seyit'in yardım ettiğini düşünür. Selahattin bir yandan aldığı senetleri saklamaya çalışırken bir yandan da Nazlı'nın kalbini kazanmaya çalışmaktadır. Nazlı'yı hayatından çıkarmaya karar veren Gülali ile Gülhayat arasındaki ilişki tehlikeli bir aşka dönüşür.

Eyvah eyvah

Filmi, yapım belgeselini ve çıkartılmış sahneleri izledim. Filme emek harcandığını görüyoruz. Filmin senaryosunu yazan Ata Demirer,
istediği filmi yönetmen ve arkadaşlarında canlandırıyor. Arkadaşlarına yardım ediyor, gerekli müdaheleleri yapıyor. Ata Demirerin
ve çevresinin konuştuğu Trakya şivesi filme renk katmış. Filmi izlerken çok güldüm ve eğlendim. İkinci filmin daha da güzel olması dileğiyle .
Eyvah eyvah 2 film izle Eyvah eyvah 2 izle
full izle