izmir çetesi dizisi

Cemal hayatında ilk defa hırsızlığa bulaşmanın şokunu yaşarken, vicdanı sızım sızım sızlamaktadır.
izmir çetesi 2.bölüm izle izmir çetesi 5 mart izle,
Gerdanlığı ele geçiren Ateş ve Selami paralara adım adım yaklaşırken bir yandan da Cemal'in ahlaki ikilemiyle uğraşmak zorunda kalırlar.
Kavak yelleri 152.bölüm izle Kavak yelleri 5 mart izle
Efe’nin öleceğini öğrenen Aslı şoka girer. Güven, Deniz ve diğerleri Aslı’yı zor kontrol ederler. Efe’nin tüm yalanları sonunda hükmünü yitirir. Efe için yüzleşme zamanıdır. Gözyaşları dinmez.
Yahşi cazibe 35.bölüm izle Yahşi cazibe 5 mart izle
Aslı ortadan kaybolur. Efe, Aslı’yı hiç beklenmedik bir yerde dağılmış bir halde bulur. Efe ile Aslı, birlikte buruk bir gece geçirirler.
Lale devri 23.bölüm izle Lale devri 5 mart izle
Çınar’ın evlilik kararı karşısında şaşkına dönen Ilgaz’lar hemen hazırlıklara başlar. Her şey Çınar’ın istediği gibi büyük bir gizlilikle yapılacaktır. Böylece Yeşim, nikâhı öğrenmeyecek ve engel olmaya çalışamayacaktır.
Kızım nerede 11.bölüm izle kızım nerede 5 mart izle
Zehra’nın Çınar’la evleneceğinden haberi yoktur, öğrendiğindeyse Nedret Hala’ya hayır diyemez. Necip Bey, biricik oğlu Çınar’ın, sevmediği birisiyle evlenerek hayatını zindan etmesine izin vermeyecektir.
Küçük kadınlar 119.bölüm izle Küçük Kadınlar 5 mart izle
İkbal’e rağmen Çınar’ı son kez uyarmaya kararlıdır. Zümrüt, henüz kendine itiraf edemese de Necip’e aşık olmuştur. Kocasının güvenini kazanabilmek için Çınar’ın nikahını Yeşim’den saklayacaktır. Yeşim ise Çınar’a bir türlü ulaşamamaktadır.
Şefkat tepe 15.bölüm izle Şefkat tepe 5 mart izle
full izle