10 aralık cuma bölüm izle

Doktorlar yeni bölümlerinde de pamuk ipliğine bağlı hayatlar, yeni heyecanlar, yeni aşklar, yeni hüzünlerle hayatın bir parçası olmaya devam edecek. Türkiye'nin en iyi hastanesinde Opr. Dr. Haldun Göksun yönetiminde, yeni hayatlar kurtarmak yeni aşklar yaşamak için yeni bir dönem başlıyor.
Beyin Cerrahı Opr. Dr. Levent Atahanlı ve Asistan Dr. Ela Altındağ ilişkilerindeki sorunları aşabilecekler mi? Suat ile Zenan'ın evliliğini bitiren şey ne? Zenan, çocuk sahibi bekar bir anne olarak, doktorluk kariyerine devam edebilecek mi?

Acil Tıp Uzmanı Opr. Dr. Kaan Uygun ile Asistan Dr. Direnç Kurt... Travmatik bir geçmişe sahip Kaan ile hırçın Direnç'i bir araya getiren olay ne? Direnç ile Kaan, birbirlerinin yaralarını daha fazla kanatmadan nasıl saracaklar?
Doktorlar 2.bölüm izle
Kızıyla aynı dizide
Suna Yıldızoğlu, kızı Yasemin Allen’ın da oynadığı “Yerden Yüksek” dizisinde konuk oyuncu olarak yer aldı.

Dizide de Allen’ın annesini canlandıran Yıldızoğlu, “İlk defa anne-kız olarak karşılıklı oynuyoruz. Kızımla oynamak çok hoşuma gidiyor. Ona baktığım zaman hep bebekliği geliyor aklıma. Yasemin yuvada da tiyatroda rol alırdı, ancak sahneye çıkmamak için ağlardı. Şimdi onu gördükçe çok gururlanıyorum” dedi.
Yerden yüksek 14.bölüm izle
Cemaatin kanalı Samanyolu TV’de Kollama adında bir dizi yayınlanıyor. Dizideki karakterlerden biri, kırmızı atkılı, kalpaklı, tıknaz bir profesör, şıp demiş Yalçın Küçük’ün burnundan düşmüş bir tip. Bu benzerlik yetmemiş, Yalçın Küçük olduğundan kimse kuşkuya kapılmasın diye karaktere Kaya Minik adı verilmiş.

Dizide Kaya Minik, yani Yalçın Küçük Erkenkondu isimli örgütün tepesindeki önemli isimlerden biridir; Hrant Dink cinayetinin sorumlusudur, derin PKK’yı, yani kötü PKK’yı yönlendiren isimdir. Erkenkondu mensupları birer cani, PKK mensupları ise Erkenkondu örgütünün kullandığı başı sıvazlanıp sevilecek acınası zavallı çocuklardır.

Sadece Yalçın Küçük değil, dizide birçok Ergenekon sanığı suçlanıyor.

Ergenekon davası sürerken böyle bir diziyi yayınlayan Samanyolu TV’yi, ne savcıların, ne hakimlerin, ne de RTÜK’ün uyarmaya bile gerek duymaması büyük bir hukuk skandalı değil de nedir?

Ergenekon davasında yargılanan birçoğu Silivri zindanında eli kolu bağlı insanlara Cemaat’in ipini koparmış boğa gibi saldırmasına izin verilmesi nasıl bir adalet anlayışıdır?

Bir kanalda Fethullah Gülen’i ve Cemaat’i anlatan bir dizi film yayınlansa Cemaat buna ne der? Buna kimse cesaret edemez demesin, bir gün gelir birileri o cesareti gösterir.
Kollama 106.bölüm izle
Gönülçelen en son bölüm özeti

Levent'in evlenme teklifine hayır diyen Hasret hayatıyla ilgili yeni kararlar alır. Murat'ın olmadığı bir hayatı yaşamak onun için çok zordur... Murat ise bir yandan Paris'teki hayatına alışmaya çalışırken bir yandan da Hasret'in yokluğuyla mücadele eder. Ancak her ikisi için de bu ayrılık uzun sürmeyecektir. Murat ve Hasret'in yolları yeniden kesişir! Murat'ın ona söyleyeceği çok önemli şeyler vardır!.. Öte yandan Murat ve Levent arasında süregelen sürtüşme sonunda iyice patlak verir. İki arkadaşın tartışması çok sert olacaktır!

Kobra ve Gülnaz'ın mutlu hayatı hiç hesapta olmayan bir nedenden dolayı alt üst olur. Gelecekleri tehlikeye girmiştir. Onları bu durumdan yine Kobra kurtarır!
Gönülçelen 31.bölüm izle
Bebeğine kavuşan Güllü, Kemal’in hapisten kaçtığını öğrenince sarsılır. Kemal’se Orhan’ın bebeği getirerek kahraman ilan edildiğinden henüz habersizdir. Orhan’ı köşeye sıkıştırmak için fırsat kollar. Ancak işler umduğu gibi gitmeyecektir.
Hastaneden çıkan Halide ise, Kemal’e olan öfkesi yüzünden Orhan’la işbirliği yapmaya karar verir. Diğer yandan bebeğin bulunduğunu öğrenen Cemşir, Orhan’ın yaptıklarını ortaya çıkarmak için Kemal’e yardım eder. Onun çiftliğe girmesini ve Güllü’yle konuşmasını sağlar. Ancak Güllü’nün Kemal’e inanması, sandıkları kadar kolay olmayacaktır. Tüm bu gelişmeler üzerine planlarının her an suya düşebileceğini fark eden Orhan, Kemal’i ortadan kaldırmak için harekete geçer. Diğer yandan da Güllü’ye Kemal yakalanana kadar Paris’e gitmelerini önerir. Paris’te Güllü’yü büyük bir sürpriz beklemektedir.
Hanımın çiftliği 45.bölüm izle
Aslı, Saliha ile konuşmasından Efe’ye dair önemli bir gerçeği öğrenir. Aslı’nın Efe’ye dair kafası karışıktır ve onun kendisi hakkında ne düşündüğünü merak etmektedir. Aslı, orijinal adama bir oyunu hazırlar. Aslı, Efe’ye İstanbul’dan ayrılacağını söyler. Efe, onun kalması için birçok yol dener. Acaba Efe, başarılı olabilecek mi? Efe ve Aslı, Atakan ile Su’yu barıştırmak isterken kendileri yakınlaşırlar.

Efe, bu yakınlaşmadan korkar. Aslı ise Efe’nin gelgitlerinden rahatsız olur ve Efe’ye bir ders vermeye karar verir. Lerzan’ın güvenini kazanan Mine’nin, Bonema’daki sorumlulukları artık daha fazladır. Deniz ise boğazına bıçak dayayan kızdan intikam almaya kalkar. Fotoğraf çekimleri için model arayan ajans bu kızı beğenince Deniz, kızın peşinde koşturmak zorunda kalır. Deniz’in işi zor olacağa benzemektedir. Mine, ameliyat olmaya gider ama o anda hiç beklemediği bir haber alır.

Efe’nin hastalığı nükseder. Aslı, Efe’yi merak eder. Efe’nin söyledikleri karşısında Aslı neye uğradığını şaşırır.
Kavak yelleri 141.bölüm izle
Geniş Aile dizisi 67'nci en son yeni bölüm Fragmanı hd izle

Devir'in yanında kalontor zengin bir tip gören Cevahir ve Koyu Bilal hemen yanlarında biterler. Adamın kim olduğunu soruştururlarken mahallelinin eskilerinden olan Poyraz, Cevahir'e iş teklif eder. Üstelik Boyacıköy Spor Klübüne de yüklü miktarda bağış ya
Geniş Aile yeni bölümüyle Cuma 20:00'da Star'da!
Cevahir ve Koyu Bilal bir depoda gözlerini açarlar. İkisi de oraya nasıl geldiklerini hatırlamazlar. Bir gece öncesinden hatırladıkları üzerine tartışırlarken diafondan gelen bir ses ikisinin de kabusu olur. Kim olduğunu bilmedikleri birisi onlara fena bir tuzak kurmuştur. Kavgaları ile mahalleye bir türlü huzur yüzü göstermeyen ikili tehlikeli bir oyunun içindedir. Depodan çıkış tek kişiliktir, beraber düştükleri bu tuzaktan ya Koyu Bilal ya da Cevahir sağ kurtulacaktır. O kişi de kim olacak ise 12 saat içinde diğerinden daha dürüst ve karakterli olduğunu kanıtlaması gerekmektedir. İkili kara kara düşünürken geriye sayım çoktan başlamıştır. Evdekiler de onların yokluğunu fark edip Zeynep'in zorlaması ile polise başvururlar. Zekai ise karizmayı okula yeni gelen müdürün yeğeni Şoray yüzünden karizmayı fena çizdirir. Pırıl'ın ilgisini kendi üzerine çekebilmek için imaj değişikliği yapar.
Geniş aile 67.bölüm izle
full izle