18 aralık cumatesi dizi konuları

Baran'nın ardında bıraktığı mektuptan öğrendikleri Armi'nin öfke ile dolmasına neden olur. Bir şeklide Ozan'a bu yaptıklarının hesabını sormak zorundadır ama nasıl? Armi bir plan yapar ve Ozan'ı arar. Hastanede sonunda kendi ile yüzleşen Yeliz yaptıklarını kabul eder. Hastaneden çıkmak için doktora başvurur ancak çıkmak girmek kadar kolay değildir. Gözde'nin okuldan atılmasının faturası Bilge'ye çıkar. Gözde'nin yakın arkadaşı Şeyma onun intikamını almak için Bilge'ye tuzak kurar. Eylül çocuk tacizcisi olduğunu düşündüğü bir ismin daha evine gider. Ancak geçmişle yüzleşmek snıldığı kadar kolay değildir. Üstelik Ali Eylül'deki bu değişimin nedenini annesi zannetmektedir.Hastaneden kaçan Yeliz ise eve gelir. Fakat bu kez Bilge'nin tepkisi çok ağır olur. Armi yumuşasa bile Bilge retsi çeker. Yeliz ise bir bundan sonar ki hayatı için bir karar alır.
Küçük kadınlar 108.bölüm izle Küçük kadınlar son bölüm izle
Yaman çocukla ilgili bildiklerini öğrenmek için Kara'yla buluşmaya gider. Fakat Servet Kara'ya arabayla çarpar. Yaman gerçekleri öğrenemez. Kara hastanede ölür. Servet Kara'yı öldürdüğünü gizler. Perihan ile Feraye'nin dostluğu büyük bir yara alır. Kara'nın katilini bulmak, Yaman için bir saplantı haline gelir. Feraye Toprak'a yakın olmak amacıyla okuldaki gösterinin kostümlerini diker. Kevser çileden çıkar ve ona düşmanlığını ilan eder. Zahide ile Feraye de karşı karşıya gelirler. Selma Yaman'dan intikam almak için Mesut'la ilgili planını devreye sokar. Kevser ve Servet karabasandan kurtulmak amacıyla büyük bir adım atmaya karar verirler. Bu büyük adım Feraye'yi çaresizliğin eşiğine getirir.
Bitmeyen şarkı 15.bölüm izle Bitmeyen şarkı son bölüm izle

Kemal ve Cazibe, eve muslukçu kılığında gelen Peker Pekmez'in önünde tartışmaya dalınca Peker Pekmez bu sefer evlilikleriyle ilgili her şeyi kendi ağızlarından öğrenir.
Peker Pekmez'in derhal durumu amirlerine rapor etmek üzere evden ayrılması üzerine Kemal hapishane için, Cazibe de ülkesine dönmek için hazırlıklara başlamıştır.
Öte yandan Hulusi'nin bir arkadaşının oğlu ve hemşehrisi olan Ziverbey'in şirkette müdür olarak işe başlaması, Kemal ve Simge için zor günleri işaret etmektedir.
Yahşi cazibe 23.bölüm izle Yahşi cazibe son bölüm izle

Doruk ve Asya arasında bir yakınlaşma başlamıştır. Bunu öğrenen ve Doruk’a aşık olan Şebnem, Asya’yı Doruktan soğutacak bir plan yapar.

Dayak olayını içine sindiremeyen Yiğit’in intikam almayı planladığını düşünen Kemal Hoca’nın uyarısı ve okuldan atılma tehlikesine karşılık Yiğit beladan uzak kalamaz.

Selin ve Özgür’ün yargılama süreci başlar. Arif’in duruşması beklenenden kalabalıktır Sadece Kemal ve Leyla değil beklenmeyen kişiler duruşma salonunda yer alır. Yiğit’in annesi Hatice hanım bile adliye koridorlarındadır.

Cücü ve Beyaz, odasını gördükten sonra suçlu olduğuna inandıkları Balon’dan köşe bucak kaçarlar. Ancak okul sınırları içinde nereye kadar kaçabileceklerdir?
Öğretmen kemal 11.bölüm izle Öğretmen Kemal son bölüm izle

Lale Devri 13. son bölüm fragmanında, Lale'nin Çınar için hazırladığı doğum günü partisi Zümrüt'ün tutuklanmasıyla son bulur. Şaşkın bakışlar arasında emniyete götürülen Zümrüt, geceyi nezarette geçirmek zorunda olduğunu bilmemektedir. Doğum günü partisinin en büyük sürprizini kendisinin yapacağını düşünen Yeşim, annesine sinir olmuştur, olanlar yüzünden planı alt üst olsa da vazgeçmez.. Görüntüleri ne yapıp edip Lale ve Çınar'a ulaştırmak niyetindedir. Üstelik partiden ayrılırken hediye paketini de karıştırdığının farkında değildir. Lale'nin ilğilenmediği hediyeyle ilgilenen başkaları olacaktır. Mehmet'le Reyhan ilişkisi kopma noktasına gelmiştir. Reyhan neler olduğunu anlamaya çalışmaktadır. Tutuklu yargılanacak olan Zümrüt'ü hapishanede zor anlar beklemektedir. Her şeyi Necip'in tezgahladığını anlayan Zümrüt'ün hapisten kurtulmak içinsağlam bir planı vardır. Eğer her şey istediği gibi gelişirse, Necip ve İkbal'in hayatının kabusu olacak ve istediği her şeyi elde edecektir.
Lale devri 13.bölüm izle Lale devri son bölüm izle

Akasya Durağı’nın mülk sahibi Mazhar Bey ameliyat olmuş ve hastanede yatmaktadır. Mazhar Bey’in oğlu Olgay, babasından habersiz yıkım ekibi ile gelerek durağı yıkmak ister. Başta Nuri Baba, Osman Aga ve Sinan olmak üzere bütün şoförler yıkımı engellemek için direnirler. Maho Ağa ve kadınlar da şoförlere destek olur ve yıkımı engellemek isterler. Fakat çabaları bir sonuç vermez ve durak yıkılır. Şoförlerimiz sokağa attıkları birkaç iskemle ve plaj şemsiyesi ile taksi hizmetlerini sürdürmeye çalışırken onları bekleyen sürprizden habersizdirler. Sinanın taksisine bir bar sahibi biner ve barını satışa çıkardığından bahseder. Sinan bu işten nemalanmak için müşteri arayışına girer ve para babası Maho Ağa’yı barı alması için ikna eder ancak, aklına gelmeyen başına gelecektir. Dilek’in erkek arkadaşı üniversiteli Fırat, yurttan atılmış ev aramaktadır. Dilek erkek arkadaşını annesi Safiye ile tanıştırır. Safiye kızına layık gördüğü bu gence evinin bir odasını kiraya vermek ister ve Osman karşı çıkmasın diye Fırat’ı kadın kılığına sokar. Fırat, Osman Aga’ya Emel olarak tanıtılır. Olanlar olur ve Arif, Emel’i görünce yıldırım aşkına tutulur. Emel’i istemeye geldiklerinde her şey arap saçına döner.
Akasya durağı 99.bölüm izle Akasya durağı son bölüm izle
full izle