aktif dizi konuları

Aslı, Efe"ye İstanbul"dan ayrılacağını söyler. Efe, onun kalması için birçok yol dener. Acaba Efe, başarılı olabilecek mi? Efe ve Aslı, Atakan ile Su"yu barıştırmak isterken kendileri yakınlaşırlar. Efe, bu yakınlaşmadan korkar. Aslı ise Efe"nin gelgitlerinden rahatsız olur ve Efe"ye bir ders vermeye karar verir. Lerzan"ın güvenini kazanan Mine"nin, Bonema"daki sorumlulukları artık daha fazladır. Deniz ise boğazına bıçak dayayan kızdan intikam almaya kalkar. Fotoğraf çekimleri için model arayan ajans bu kızı beğenince Deniz, kızın peşinde koşturmak zorunda kalır.
Kavak yelleri 143.bölüm izle Kavak yelleri 24 aralık izle
Bahar'ın kimliğini açıklamasıyla Murat gerçek bir şok geçirir. O gece çok zor anlar yaşayacaktır... Öte yandan Levent ve Murat bir araya gelip Hasret'le ilgili bir anlaşmaya varırlar. Bu anlaşma ikisinin de şu an tahmin edemediği başka sonuçlar doğuracaktır!
Gönülçelen 33.bölüm izle Gönülçelen 24 aralık izle
Kripto cihazına bir türlü ulaşamayan Pikeas, bu kez de Subay Selim’e komplo kurar. Vatanına ihanet etmek istemeyen Subay Selim, bu ağır yükü taşıyamamaktadır. Mesleği ve şerefini kaybetmek istemeyen Selim’i bu zor durumdan kurtarmak için Yiğit’in aklına dahiyane bir fikir gelir. Böylece Pikeas’ın kripto cihazına neden ulaşmak istediğini öğrenebileceklerdir. Ekibiyle birlikte bu sorunlarla uğraşan Amir Necip, bir yandan da ayrı kaldığı oğlu Alperen’i düşünmektedir. Babasının bu ayrılıktan yararlanma konusundaki teklifi oldukça hoşuna giden Alperen ise, heyecanla planlar kurmaya başlar.
Kollama 108.bölüm izle Kollama 24 aralık izle
Kadın müşterileri ile fazla samimiyet kuran Cevahir, eczanede uygunsuz bir şekilde Zeynep'e yakalanır. Kuddusi Baba duruma el koyar ve Cevahir fena fırça yer. Rezil olan Cevahir intikam almak için karşı atağa geçer. O da ailesine Zeynep i rezil edecektir. Kumpası kurar ve Zeynep'i guya özür yemeğine çıkarır. Onu gizlice içirip sarhoş eder, kafası dumanlı Zeynep'le eve gelen Cevahir'i bir süpriz beklemektedir. Muazzez'in hamile olmadığı sonunda ortaya çıkmış tüm gözler Zeynep ve Cevahir'e çevrilmiştir.
Geniş aile 69.bölüm izle Geniş aile 24 aralık izle
Durumu kritiktir. Olanlardan sonra Kemal karakola gidip teslim olur. Kemal’in Orhan’ı vurduğu haberi yavaş yavaş tüm Adana’ya yayılır. Güllü hastaneye gittiğinde ise hasta bakıcılar ona Orhan’ın üzerinden çıkanları verir. Seher’in yazdığı mektup da bunların arasındadır. Güllü, nihayet hakikatle yüzleşecektir. Diğer yandan Orhan’ın hastanede verdiği yaşam savaşı Kemal’in kaderini belirleyecektir.
Hanımın çiftliği 47.bölüm izle Hanımın çiftliği 24 aralık izle
Kaan, acil tıp uzmanı olarak hastanede görevine başlamıştır. Ancak genç adamın hastanedeki ilk günü oldukça hararetli geçer. Uygulama laboratuarında, asistanlara, koyunlar üzerinden acil müdahale eğitimi veren Kaan, başta Gülümsün'ün, sonra da Direnç'in şimşeklerini üzerine çeker. Levent de Kaan'la acil bir vaka üzerinden tartışacaktır.
Doktorlar 4.bölüm izle Doktorlar 24 aralık izle
Gece saat 3:00'te Zeynep'in annesi Suna ile halası İpek gençleri almaya gelirler. Eğlencenin sonuna yaklaşıldığı her halinden belli olan mekanda Suna ve İpek tek tek tüm kuzenleri bulurlar. Fakat Zeynep ortada yoktur! Kuzenlere sorarlar. Kimse Zeynep'i görmemiştir. Cep telefonu da kapalıdır. Birlikte gitmiş olabileceği yakın arkadaşlarını ararlar ama Zeynep hiçbir yerde yoktur! Tüm aile için korku dolu bekleyiş başlar. Mutlu aile tablosu bir anda kabusa dönmüştür. Zeynep nerededir?
Kızım nerede 2.bölüm izle Kızım nerede 24 aralık izle
Şehrazat düşünmek için süre istemiştir ancak bu süreçte istekleri de bitmek bilmemektedir. Tankut evlilik teklifini Hasip in tek mal varlığı olan yüzüğüyle yapmıştır. Paraya sıkışan Cefakar ise Tankut ile Hasip in maddi zaaflarından yararlanmaya karar verir. Ve kliniği geceleri gizlice işletmeye başlar. Hasip, burada geceleri yaşam koçluğu yapacaktır. Ataberk ise hiç beklenmedik bir şekilde kardeşi olacağı haberini öğrenince gemileri yakar.
Şen yuva 20.bölüm izle Şen yuva 24 aralık izle
full izle