son bölüm izle

Özete göre Polat baran ve sevgilisi için birinden yardım isteyecek bence savcı Leyla'dan isteyecek yardımı ama her ikiside Ünsal'ın eline geçmiş bu nasıl oldu merak ettim, Ünsal gayri resmimi aldı onları, yoksa savcıyı saf dışı mı etti. Sanırım bu olay savcıyla Ünsalı karşı karşıya getirecek.
Kurtlar vadisi pusu son bölüm izle
Eleştiriler konusunda ise şaşkın: "Ses getiren bir iş yapmak istedik. Eleştirileceğimizi biliyorduk ama resmen bombardımana tutulduk."
Muhteşem yüzyıl son bölüm izle
Şu sıralar tarihçiler, köşe yazarları hatta bakanlar Show TV'de yayımlanmaya başlayan "Muhteşem Yüzyıl" dizisini tartışıyor.Halit Ergenç'in Kanuni Sultan Süleyman'ı canlandırdığı dizi tarihi çarpıtmakla, padişahı kadınlara ve alkole düşkün biri gibi göstermekle suçlanıyor.
Muhteşem yüzyıl izle
Şu sıralar ismi gazete manşetlerinden inmeyen 'yeni Kanuni' ile biraz tarihten biraz da şimdiki zamandan konuşuyoruz. "Muhteşem Yüzyıl" projesini çok önemsiyor, bu Türkiye için bir ilk. insanların akıllarındaki tabuları yıkıyoruz" diyor.
Fatmagülün suçu ne son bölüm izle
Nehir ve Yiğit’in yaşadıkları aşka Batuhan’ın vereceği tepki merakla beklenmektedir. Nehir ve Yiğit’in birlikteliğini öğrenen Nazan bu duruma nasıl tepki verecektir. İspiyonculukla
Kavak yelleri son bölüm izle
Show TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan fragmanı ile büyük ilgi çeken dizi Muhteşem Yüzyıl 5 Ocak akşamı 1. bölümü ile ekranlardaydı. Muhteşem Yüzyıl dizisi 1. bölüm fragmanları yayınlanmaya başladıktan sonra adeta şikayet yağmuruna tutuldu.
Adını feriha koydum izle
Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) yaptığı açıklamada Üst kurula 2009 ve 2010 yılında gelen toplam seyirci şikayetlerinin ortalamasının 65-70 bin olduğunu açıkladı,
Adını feriha koydum son bölüm izle
''Sadece bu program için gelen ve kısa bir süreyi kapsayan şikayetler 74 bin. Bir yıl içerisinde yapılmış olan ortalama şikayeti de aşan bir oranda bu programa yönelik şikayet var. Bunu önemsemek gerekir bu basit bir şey değildir'' dedi.
Yetenek sizsiniz Türkiye son bölüm izle
Atv nin sevilen dizisi Bitmeyen şarkı 19.Bölüm ile cumartesi yayında olacaktır.Yahşi cazibe dizisinden hemen sonra başlayacak olan Bitmeyen şarkı 19.Bölümünü sitemizden online olarak izleyebilirsiniz
Bitmeyen şarkı son bölüm izle
Bitmeyen Şarkı 19.Bölüm ile cumartesi yayında olacaktır.22 Ocak cumartesi günü yayınlanacak olan Bitmeyen Şarkı Dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı.
Öğretmen Kemal son bölüm izle
Arif’in ölümüyle ilgili sırlar çözüldükten sonra Kemal Öğretmen okuldan ayrılmaya karar verir. Hatice kayıp çocuğuyla ilgili bilgi alabilmek için hapishanedeki adama para bulmaya çalışır. Çocuğu kaçıran adamın Hatice’ye verdiği bilgiler onu şaşkına çevirir. Hatice’nin çalınan çocuğuyla ilgili sırlar açığa çıkmaya başlar.
Küçük kadınlar son bölüm izle
Soyunma odasına gizlenmiş bir kamera Asya’nın görüntülerini çeker. Görüntüleri ve sapığın isteklerini öğrenen Asya’yı kabus dolu günler beklemektedir.
Yahşi cazibe son bölüm izle
Attan düşen Zeynep ayağını ciddi biçimde zedeler. Eğer at binmeye devam ederse sakat kalacaktır. Zeynep, annesini mutlu etmek için yarışlara girmeye kararlıdır.
Hanımın çiftliği son bölüm izle

22 ocak dizi özetleri

Kavak yelleri 146.bölüm izle Kavak yelleri 22 ocak izle
Efe ve Güven birbirlerinden habersiz, benzer hayaller peşindedir. İkilinin rekabeti dükkânla da sınırlı kalmaz. Halil ve Atakan arasında bir seçim yapmak zorunda kalırlar. Bu sırada Efe ve Güven’i bekleyen tatsız bir sürpriz vardır. Mine, hamileliği yüzünden işinden olur. Su, Mine için bir fedakârlıkta bulunur. Su’nun bu davranışı hiç beklenmeyen olaylara kapı aralar.
Yahşi cazibe 29.bölüm izle Yahşi cazibe 22 ocak izle
Gerek Cazibe’yle evliliğinden ötürü gerekse Cazibe’ye olan hislerinden ötürü Simge’yle evlenmemek için bir çözüm düşünen Kemal, çareyi Simge’yi kendinden soğutmakta bulur.
Cazibe ise kendini Kemal’in avukatı olarak tanıştıran Peker Pekmez’e inanmış ve Kemal’in kendisinden boşanmak istediğini düşünmektedir.
Küçük kadınlar 113.bölüm izle Küçük Kadınlar 22 ocak izle
Asiye'nin şüpheli hareketleri Bade'nin dikkatinden kaçmaz. Bade'nin Asiye'yi büyü yapmak ile suçladığı konuşmaları duyan Eylül kayınvalidesini takibe alır. Ali ile Eylül'ü ayırmaya kararlı olan Asiye kendi kazdığı kuyuya kendi fena düşer. Ali'nin ise Almanya'dan eski bir arkadaşı gelir. Bu arkadaş Eylül için büyük bir sürpriz olur.
Öğretmen kemal 15.bölüm izle Öğretmen kemal 22 ocak izle
Nehir ve Yiğit’in birlikteliğini öğrenen Nazan bu duruma nasıl tepki verecektir. İspiyonculukla suçlanan Peri arkadaşları tarafından yalnızlığa terk edilir. Ancak, Peri’ye destek hiç beklemediği birinden gelecektir. Batuhan’ın babası Kazım’ın sakladığı büyük sır açığa çıkar. Kazım’ın büyük sırrı herkesi şoke eder. Peri, fakir olduğunu herkesten gizlerken onun bu sırrını Kemal Öğretmen öğrenir.
Bitmeyen şarkı 19.bölüm izle Bitmeyen Şarkı 22 ocak izle
Büyük ilgiyle izlenen yarışma Yetenek Sizsiniz Türkiye’de, yeni yarışmacılar yarı finale geçmek için sırayla sahne alacak ve jüriyi etkilemeye çalışacak.
Yetenek Sizsiniz Türkiye Gaziantep Üniversitesi’nden yayınlanacak yeni bölümü ile 22 Ocak Cumartesi akşamı saat 20:00’da Show Haber’den hemen sonra sizlerle olacak
Yetenek sizsiniz Türkiye 22 ocak izle
Dilek bir barda şarkı söyler. Kadınlar da toplanmış ve eğlenmektedirler. Osman da aynı bara bir müşteri bırakır ve Dilek’i orada şarkı söylerken görürken. Ardından da kıyameti kopar. Vakkas’ın oğlu Şehmuz, Dilek’i görür ve çok beğenir. Osman’dan Dilek’i Vakkas’a isterler, Osman da verir. Ama Dilek bu işe hiç razı değildir ve olaylar iyice karışacak gibidir.
Akasya durağı 104.bölüm izle Akasya durağı 22 ocak izle
full izle