Ezel 56.bölüm izle

Üstelik Eyşan bir adım daha ileri gidecektir. Kenan'a yakalanmak pahasına, Ezel'in istediği ipucunu bulur. Ama sonunda Ezel ve Eyşan'ın gizli casusluk anlaşması gerektiği kadar gizli kalamayacaktır.
Ezel 56.bölüm izle
Başrolünü usta oyuncu Erdal Özyağcılar’ın üstlendiği ‘Karadağlar’, Halit Karadağ ve oğullarının hikayesini anlatırken Osmanlı’nın şatafatlı dönemlerinden fakirlik ve sefalet içinde geçen zor yıllara ışık tutuyor. Payidar Köyü’nde geçen hikayede köyün zengin ağaları ile fakir halkın hayatı arasındaki uçurumda geçim mücadeleleri, aile ilişkileri, sevgi, sadakat, inançlar hayat buluyor.
Yer gök aşk 28.bölüm izle
Çekişmeler, intikam duygusunun ezdiği tutkular, ihanet ve aşkın konu alınacağı dizide bu sıra dışı ailenin sürükleyici hikayesini izleyeceğiz.
Arka sokaklar 193.bölüm izle
Büyük bir titizlikle çekimlerine başlanan Sırat için Bursa'nın Gürsu ilçesinde özel bir çiftlik hazırlandı. Limon Yapım / Hayri Aslan yapımcılığında, yönetmenliğini Hatice Memiş'in üstlendiği dizi, bu çiftlik dışında Bursa'nın eşsiz mekanlarını da izleyicileriyle buluşturacak.
Karadağlar 17.bölüm izle
Boşandıktan sonra Nuri’yi bir daha görmemek için doğup büyüdüğü evi terkedip İstanbul’a yerleşen Leyla, kızı Kumru’nun söz töreni için bir günlüğüne Alaçatı’ya dönmek zorunda kalınca; herkes, Leyla’nın Nuri’ye nasıl davranacağını merak ediyor.
Kanıt 32.bölüm izle
Ama asıl sürpriz; Leyla, İstanbul’a geri dönmekten vazgeçip, Nuri’nin işlettiği Nuri Palas’ın karşısındaki evini bir cafe’ye çevirmeye karar vermesiyle ortaya çıkıyor. Leyla, Nuri’den almak istediği bütün birikmiş intikamlarını, onun cafesini ve otelini iflas ettirerek almayı düşünüyor.
Sırat 1.bölüm izle
Nuri 2.bölüm izle

Ezel 56.bölüm 28 şubat

Ali, doğmamış çocuğunun hayatına kasteden “Kenan Birkan Ekibi”nin peşindedir. Planı yapmış, hedefi seçmiştir bile.
Ezel 56.bölüm izle Ezel 28 şubat izle
Dede olacağından bile yeni haberi olan Ramiz, Ezel’le birlikte Ali’yi dizginlemeye çalışır. Ancak Ali dinleyecek gibi değildir. Ezel’in bir acil durum planı yapması gerekir.
Yer gök aşk 28.bölüm izle Yer gök aşk 28 şubat izle
Ezel’in Eyşan’la görüştüğünü öğrenen Bade, bu kez çabucak pes etmemeye karar verir. Ancak Eyşan da pes etmeye niyetli değildir. İki kadın sessiz bir savaş ilan ederler. Son gülenin kim olacağıysa aslında Ezel’in planına bağlıdır.
Arka sokaklar 193.bölüm izle Arka sokaklar 28 şubat izle
Ezel iki kadının arasında ne kadar zor bir durumda olduğunu anlamaya başlayacaktır.
Karadağlar 17.bölüm izle Karadağlar 28 şubat izle
Tibet, akşam yemeğine Hüsnü’lere gelir. Tibet’in annesi bir süreliğine memlekete gitmiştir. Metin ve Tekin bu haberi duyunca evin boşluğundan yararlanmaya karar verirler.
Kanıt 32.bölüm izle Kanıt 28 şubat izle
Tibet’in evde herkes tarafından sevilmesinden rahatsızdırlar. Akılları sıra intikam alacaklardır. Tibet’ten evin anahtarını isterler.
Sırat 1.bölüm izle Sırat 28 şubat izle Sırat son bölüm izle
Tibet vermek istemez ama çocuklar damardan birkaç laf söyleyince vermek zorunda kalır. İşin sonunun karakolda biteceğinden habersizdir.
Nuri 2.bölüm izle Nuri 28 şubat izle Nuri son bölüm izle
Tunç babasını arar ve telefonu Seyran açar. Mesut, Tunç’un aradığını, telefonu Seyran’ın açtığını öğrenince, bunu ona nasıl açıklayacağını düşünmeye başlar.

Aşk bir hayal 61.bölüm izle

Aşk bir hayal 61.bölüm izle
Asmin polis baskınında yakalandıktan sonra Savcının karşısındadır. Kan tahlilleri temiz çıktığı için serbest bırakılır. Altay Asmin'e çok kızmıştır, onu tekrar kliniğe yatırır. Asmin'in dünyası bir kez daha kararmıştır.
Behzat ç 22.bölüm izle
Turan Sarıkaya, sahibi olduğu kuru temizlemeci dükkanında ölü bulunur. Olay yeri ekipleri maktulü yarı çıplak halde bulurlar. Yapılan ilk incelemeler cinayetin hırsızlık maksatlı işlenmiş olabileceğini gösterir.
Arka sıradakiler 146.bölüm izle
full izle