Ezel 56.bölüm izle

Üstelik Eyşan bir adım daha ileri gidecektir. Kenan'a yakalanmak pahasına, Ezel'in istediği ipucunu bulur. Ama sonunda Ezel ve Eyşan'ın gizli casusluk anlaşması gerektiği kadar gizli kalamayacaktır.
Ezel 56.bölüm izle
Başrolünü usta oyuncu Erdal Özyağcılar’ın üstlendiği ‘Karadağlar’, Halit Karadağ ve oğullarının hikayesini anlatırken Osmanlı’nın şatafatlı dönemlerinden fakirlik ve sefalet içinde geçen zor yıllara ışık tutuyor. Payidar Köyü’nde geçen hikayede köyün zengin ağaları ile fakir halkın hayatı arasındaki uçurumda geçim mücadeleleri, aile ilişkileri, sevgi, sadakat, inançlar hayat buluyor.
Yer gök aşk 28.bölüm izle
Çekişmeler, intikam duygusunun ezdiği tutkular, ihanet ve aşkın konu alınacağı dizide bu sıra dışı ailenin sürükleyici hikayesini izleyeceğiz.
Arka sokaklar 193.bölüm izle
Büyük bir titizlikle çekimlerine başlanan Sırat için Bursa'nın Gürsu ilçesinde özel bir çiftlik hazırlandı. Limon Yapım / Hayri Aslan yapımcılığında, yönetmenliğini Hatice Memiş'in üstlendiği dizi, bu çiftlik dışında Bursa'nın eşsiz mekanlarını da izleyicileriyle buluşturacak.
Karadağlar 17.bölüm izle
Boşandıktan sonra Nuri’yi bir daha görmemek için doğup büyüdüğü evi terkedip İstanbul’a yerleşen Leyla, kızı Kumru’nun söz töreni için bir günlüğüne Alaçatı’ya dönmek zorunda kalınca; herkes, Leyla’nın Nuri’ye nasıl davranacağını merak ediyor.
Kanıt 32.bölüm izle
Ama asıl sürpriz; Leyla, İstanbul’a geri dönmekten vazgeçip, Nuri’nin işlettiği Nuri Palas’ın karşısındaki evini bir cafe’ye çevirmeye karar vermesiyle ortaya çıkıyor. Leyla, Nuri’den almak istediği bütün birikmiş intikamlarını, onun cafesini ve otelini iflas ettirerek almayı düşünüyor.
Sırat 1.bölüm izle
Nuri 2.bölüm izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

full izle