Kanıt

Sinan liseden arkadaşlarıyla dağa kayak yapmaya gitmeye karar verir. Bunu ballandıra ballandıra ekip minibüsünde anlatır. Murat ve Ali’yi de davet eder. Elif bu duruma çok bozulur. Sinan’ın planlarından kendisini ayrı tutmasına sinirlenir.
Yer gök aşk 30.bölüm izle Yer gök aşk 14 mart izle
Elif, Sinan’la bir hayat kuramayacaklarını, geleceklerinin olmayacağını düşünür. Ankara’dan eski hocalarından gelen eğitmenlik teklifini değerlendirmek ister. Rıza Baba ile konuşmaya gider.
Ezel 58.bölüm izle Ezel 14 mart izle
Ceren, Hakan’a aşık olur ve evi terk eder. Beraber yaşamaya karar verirler. Ceren’in annesi Asiye gözyaşları içinde haykırıp durur.
Arka sokaklar 195.bölüm izle Arka sokaklar 14 mart izle
Hakan’ın amcası Latif tam bir başbelasıdır. Hakan’a eroin sattırmaktadır. 1 kilo eroini Hakan’a bırakıp gider. Asiye kızının bulunması için polisten yardım ister. Sinan, Murat, Melek, Ali acılı anneyi dinleyip, yardımcı olmaya çalışırlar.
Sırat 3.bölüm izle Sırat 14 mart izle
Kenan Birkan uğradığı hezimetin acısını çıkarmak üzere suçluları karşısına alır. İçlerinde en zor durumda olansa Eyşan'dır. Çünkü Kenan artık ondan da şüphelenmektedir. Oysa Eyşan için başka planları vardır.
Kanıt 34.bölüm izle Kanıt 14 mart izle
Ancak Ezel de başka bir durumun içindedir. Bade hakkında hiç bilmediği şeyler öğrenir. Şimdi her şey kafasında netleşmeye başlar. Ama Eyşan'ın yardım çağrısı öyle bir anda gelir ki, Ezel ona koşsa Bade'yi harcayacak. Bade'yle kalsa Eyşan'ı harcayacak. Ezel tam anlamıyla arada kalmıştır.
Karadağlar 18.bölüm izle Karadağlar 14 mart izle
full izle