Adını feriha koydum

Zehra'ya atılan iftira aileyi altüst eder. Hırsızlıkla suçlanan Zehra için, uğradığı haksızlığı unutmak kolay olmayacaktır. Feriha'nın Koray'la gizlice buluşması Emir'in kafasını karıştırır.
Adını feriha koydum 10.bölüm izle Adını feriha koydum 18 mart izle
Hasret şok bir kararla Levent ile evlenmeye karar vermiştir. Bu durum Murat'ı perişan eder. Levent hemen hazırlıklara başlamıştır. Hasret ise verdiği kararı sorgulamaya devam eder.
Gönülçelen 44.bölüm izle Gönülçelen 18 mart izle
Sonunda Cevahir muradına ermiştir. Zeynep ile evlenmeleri için artık hiç bir engel kalmamıştır. Hemen düğün hazırlıklarına başlarlar. Fakat küskünlükler ve kırgınlıklar düğün heyecanına gölge düşürür.
Geniş aile 81.bölüm izle Geniş aile 18 mart izle
Şahit olduğu yalanla sarsılan Emir, Hande'nin tüm kışkırtmasına rağmen neler olduğunu anlamak için beklemeyi seçer.
Kollama 120.bölüm izle Kollama 18 mart izle
Ne var ki, hamilelikle ilgili kimseye bir şey söylememek için Günce'ye söz veren Feriha ve Koray'ın davranışları Emir'in kafasındaki soru işaretlerini arttırır.
Hanımın çiftliği 58.bölüm izle Hanımın çiftliği 18 mart izle
İşsizlikten bunalan ve annesinin yaşadıklarıyla hırslanan Mehmet, eski dostu Gürkan'ın kirli dünyasına doğru bir adım atar. Zehra, Hande'nin evinde Emir'le karşılaşır. Bu karşılaşma sonrasında, Zehra'nın kızıyla ilgili endişeleri artar.
Adım bayram bayram 6.bölüm izle Adım bayram bayram 18 mart izle
Öte yandan Rıza'nın gözü zor anlarda onları yalnız bırakmayan Halil'i tutar. Yaşadığı haksızlığa karşı eli kolu bağlı oturmak istemeyen Zehra ise adalet aramaya karar verir.
Çocuklar duymasın 40.bölüm izle Çocuklar duymasın 18 mart izle

ayşe fatma hayriye

Tek Türkiye 134.bölüm izle
Öte yandan Türkan, Prof. Cihat’ın tedavisi mümkün olmayan ağır hastalığını öğrenir. Kendisine yakınlık gösteren Güngör’e uzak durma sebebinin bu hastalık olduğuna inanır. Cihat ise mutluluktan daha fazla kaçamayacağını anlayarak Güngör’e sürpriz bir teklifte bulunur.
Kurtlar vadisi pusu 117.bölüm izle
Turhan halkevinde gönüllü öğretmenliğe başlar. Koşulların zorluğuna ancak kısa bir süre dayanabilir. İsmail’in ise siyaset alanındaki çalışmaları hızlanır ve Ankara’ya yerleşmeleri gerekir.
Fatmagülün suçu ne 26.bölüm izle
Öte yandan Prof. Cihat hastanede cüzzamlı hastalara özel bir ayakkabı atölyesi açılması için gerekli izinleri alır ve atölye hızla üretime başlar.
Türkan 23.bölüm izle
Türkan, evliliği ve İngiltere’deki burs arasında bir seçim yapmak zorunda kalır. Ancak evliliği ağır basar. Prof. Cihat ise Türkan’ın bu kararına oldukça tepkilidir.
Dürüyenin güğümleri 32.bölüm izle
full izle