dizi izleme

Havva, Yusuf'a yüzükleri açıklar! Yusuf ve Havva için İstanbul'da yeni bir rüya başlar! Evlilik için ilk adımı atarlar. Yusuf, Havva'ya büyük bir sürpriz hazırlar! Ancak geçmişteki sırlar Havva'nın ayağına dolanmak üzeredir. Havva, yaptıklarını itiraf etmeye karar verir! Bu sırada Hamiyet, Yusuf'un nereye gittiğini çözmeye çalışır. Havva'nın da İstanbul'a gittiğini öğrenir! Yusuf ve Havva, Ürgüp'e dönünce rüya bitecek midir? Yiğit'in hayatı tehlikededir. Münevver, Yiğit'i Uygar'ın dövdürdüğünü anlar. Münevver, Yiğit için büyük bir fedekarlık yapar. Yusuf, Münevver'in sakladığı yarayı görür. Uygar'ın yaptıkları ortaya çıkmak üzeredir! Hamiyet, Toprak'ın sütünün kesildiğini öğrenir. Toprak'ın konakta kalmak için bir sebebi kalmamıştır! Havva, Yiğit'in sevdiği kızın Münevver olduğunu öğrenir. Sultan'ın gerçek niyetini anlar. Sultan'ın oyununu bozmak için bir karar verir. Havva'nın konağa gireceği gün Sultan çıkacaktır!
Yer gök aşk 18.bölüm izle

Ezel, Kenan Birkan hakkında ilk ipucunu bulur ve her şeyi bırakıp ipucunun, daha doğrusu ipuçlarının peşine düşer. Fakat Ramiz, Ezel'in bu ipucunu izlemesini hiç istemiyordur.
Bir yandan yeraltında Ezel'in ismi kulaktan kulağa dolaşmaya başlamıştır. Ali ve Ezel şimdi izleyecekleri yol hakkında fikir ayrılığına düşerler. İkiliyi bir yol ayrımına getiren bu ayrılık, Ali'yi kendi bildiğini okumaya iter. Ancak Ali, başına büyük bela açacaktır.
Şebnem ve Tevfik kavga gürültü içinde yeni düzenlerine alışmaya çalışırken Azad da gece kulübüne gelerek onlara dahil olur. Ancak gelişinin altında başka sebepler de vardır.
Ezel 46.bölüm izle

Su, Çetin'e verdiği sözü, ilişkilerinin ilk gününde bozar. Çetin'den habersiz işlere kalkışır. Şebnem'le Emre'nin evlenmesini istemeyen Su, Demir'le kafa kafaya verip bu evliliği engellemek için ortak bir adım atarlar.

Arzu, Ali'nin her hareketine müdahele ederken, Ali bu durumdan iyice boğulmaya başlamıştır. Hamileliği yüzünden iyice hassaslaşan Arzu, Ali'yi kendinden iyice uzaklaştırdığının farkında değildir. Ali, çok bunalıp dışarı çıktığı an Ceyla'yla karşılaşır. Ceyla'nın Ali'ye bir teklifi vardır, eğer Ali kabul ederse, Arzu'ya bir ders vermiş olacaklardır.

Demir Şebnem ve Emre'nin evliliğini engellemek için her şeyi yapmaya hazır. Emre'nin, hastaneye kaldırıldığı gece yalnız olmadığını ve ilaç aldığını öğrenir. Bunu kanıtlamak için hastane raporuna ulaşmalıdır. Su'dan yardım ister.
Küçük sırlar 21.bölüm izle
Türk Malı dizisinin Erman Kuzu'su Şafak Sezer ile Abiye'si Binnur Kaya, 1.5 ay önce dizi setinde kavga etmişti. Kavgada Şafak Sezer'in Binnur Kaya'ya küfürlü konuşması iki oyuncunun arasını açmıştı. Kaya, dizinin kadrosundan ayrılacağını açıklamıştı.

Posta gazetesinin haberine göre Binnur Kaya'yı dizide kalması için ikna edemeyen senarist-yönetmen Tayfun Güneyer, sonunda çözümü buldu. Kuzu çifti, dizide boşanacak. Binnur Kaya gidecek yerine başka isimle yeni karakter oluşturulacak. Şafak Sezer, bu kişiyle yakınlaşacak.
Türk malı 30.bölüm izle


Ekip, delil peşinde
Şükran ve Efkan’ın mahalle düğününde, mutluluktan havaya silahlar sıkılmaya başlanır. Damadın askerlik arkadaşı sakar Şakir’e, gelinin ağabeyleri silah atmayı öğretirler. Ama kurşun damadın ayağına isabet eder. Şakir durumu görünce, “askerlik arkadaşımı öldürdüm, benimde ölmem lazım” diye kaçmaya başlar. Gelinin ağabeyleri de Şakir’in peşine düşerler. Rıza Baba ve ekip de olayı tatlıya bağlamak ve bir kaza daha olmasını engellemek için hepsinin peşine düşerler. Pansuman yapılır, Efkan ve Şakir, Rıza Baba tarafından barıştırılır ve tüm ekip beraber düğüne dönerler. Mesut, Hüsnü, Sinan, Ali, gelin ve damatla karşılıklı göbek atarlar.
Hüsnü’lerin evinin kapısına, biri gizli mektup bırakıp kaçar. Mektup Hüsnü’nün eline geçer ve bu pembe zarftaki aşk mektubunun sahibi bulunamaz. Nazike kendisine geldiğini düşünür ve çocuklar dalga geçmeye başlarlar. Suat, Hüsnü’ye geldiğini zannedip kıskançlık krizlerine başlar. Mektup öyle birine gelmiştir ki, kimse inanamaz.
Arka sokaklar 182.bölüm izle


Gülhayat, Halit'e olan kininin sebebini açıklar, Gülali jandarma tarafından yakalanır, Gülali'yi Gülhayat'ın sakladığını öğrenen Halit Karadağ, Gülhayat'tan hesap sorar.
Gülali'nin yakalandığını öğrenen Nazlı kasabaya geri döner. Nazlı'yla Gülali'nin ilişkisini bilmeyen Selahattin Nazlı'yla yakınlaşmaya çalışır.
Halit Karadağ'ın evine yerleşme planları yapan Zuhal, Kadir'i ikna etmeye çalışır.
Annesinin kim olduğunu öğrenmeye çalışan Cemal, kasaba kasaba dolaşarak annesini soruşturur...
Karadağlar 6.bölüm izle

Karanlık Balo
Karmaşık ilişkiler. Tükenmiş evlilikler. Ve adım adım yaklaşan ölüm…
Ayla Sönmez. Doğum günü için evinde verdiği kostümlü baloda, havuzda boğulmuş olarak bulundu. Abartılı kostümü yüzünden kurtulamamıştı. Çok geçmeden ölüm nedeninin anafilaktik şok olduğunun öğrenilmesi kaza ihtimalini akıllardan sildi.
Ayla’yı kim, neden öldürmek istemişti? Ayla, karşılık vermediği bir aşkın mı kurbanıydı? En yakın arkadaşıyla arası neden bozulmuştu? Ayla’nın herkesten sakladığı yeni sevgilisi kimdi? “Kanıt”ın heyecan dolu yeni bölümünü kaçırmayın!


Kanıt 22.bölüm izle
Derya’dan duydukları karşısında etkilenen Yusuf, babasına karşı olan tepkilerini devam ettirmektedir. Elde Var Hayat 18. Bölüm izle, elde var hayat son bölüm izle, elde var hayat 13 aralık izle, elde var hayat yeni bölüm izle,
Elde var hayat 18.bölüm izle
full izle