21 ocak adını feriha koydum dizisi

Murat ve Hasret uzun bir aradan sonra bütün bir günü beraber geçirir. Kadir ve arkadaşlarının hazırladığı bir sürpriz sayesinde aynı masada akşam yemeği yerler. Ancak yemeği bölen davetsiz bir misafir vardır. Ertesi gün bir gazetede Murat hakkında çıkan bir yazı Hasret’i harekete geçirir. Murat’ın yanına gidip bir teklifte bulunur. Yeniden bir araya gelmelerine çok az kalmıştır!
Gönülçelen 36.bölüm izle Gönülçelen 21 ocak izle
Cevahir ve Koyu Bilal’e bir ders vermek isteyen Zeynep, aslında başına onlardan daha da büyük bir bela açmıştır ama henüz bunun farkında değildir. Pırıl ile Şoray’ın ilişkisini kıskanan Zekai, onlarla kültür ve sanatsal aktivite yarışına girer. İkisinin katılacağı sergiye o da girebilmek için sahte davetiye bastırır. Ulvi ve Sevim ise bebeklerinin cinsiyetini öğrenmek için doktora giderler. Ancak Ulvi orada da rahat durmaz doktoru çıldırtmayı başarır.
Geniş aile 73.bölüm izle Geniş aile 21 ocak izle
Feriha'nın hayatında ise, üniversite hedefi dışındaki en önemli şey ise 'yukarıda' oturan ve üvey annesi ile problemli bir ilişkisi olan Cansu'dur. Cansu da Feriha gibi sınav sonuçlarını beklemektedir. Sonunda büyük gün gelir.
Adını feriha koydum 2.bölüm izle Adını feriha koydum 21 ocak izle
ATV televizyonunda 2. kuşakta yayınlanmasına rağmen, aldığı yüksek reytinglerle dikkatleri üzerine çeken Kızım Nerede dizisi 21 Ocak Cuma akşamı ekranlarda olacak. Başrollerinde Ece Uslu, Hüseyin Avni Danyal ve Burak Hakkı’nın bulunduğu dizinin fragmanı sitemizde!
Kızım nerede 5.bölüm izle kızım nerede 21 ocak izle
Çiftliğe haciz geldiğini Gülizar'dan öğrenen Halide çok sinirlenir. Olanlardan ötürü Güllü'yü suçlar. En çok da aile yadigârı yakut kolyenin alınmasına üzülmüştür. Haciz edilen eşyaların satışa çıkarılacağı müzayedede o kolyeyi geri almayı kafasına koyar.
Hanımın çiftliği 50.bölüm izle Hanımın çiftliği 21 ocak izle
Yiğit ile Leyla, son anlarını yaşamaktadırlar. Çaresiz bir şekilde beklerlerken Yiğit’in yardımına hiç ummadığı birisi yetişir. Fakat Leyla, onun kadar şanslı değildir. Emniyet biriminin içindeki ajan olarak kendini deşifre eden Vatoz ise, bir yandan Yiğit ve Leyla’yı öldürmeye çalışır, bir yandan da Azize’yi öldürüp suçu muhafazakar kesime atmayı planlamaktadır. Hatta şimdiden planladığı cenaze töreninde büyük bir olay çıkarmaya hazırlanır.
Kollama 112.bölüm izle Kollama 21 ocak izle
full izle