komedi dükkanı

Muhteşem yüzyıl 2.bölüm izle Muhteşem yüzyıl 12 ocak izle
Muhteşem Yüzyıl dizisinde Osmanlı İmparatorluğu'nda Kanuni Sültan Süleyman dönemi anlatılıyor. Fakat Bülent Arınç dahil birçok muhafazakar çevreden Kanuni'nin içki ve seks düşkünü olarak gösterilmesine tepki geldi. Alkol'e uygulanan ÖTV ve sigara yasaklarını bir kenarak oymadan düşünürsek şaşırtıcı olmayan tepkiler olarak yorumlayabiliriz.
Sakarya fırat 49.bölüm izle Sakarya fırat 12 ocak izle
Eda, kapıda bulduğu zarfa bir anlam veremezken, Harun’da ona kurulan tuzağa doğru gitmektedir..Ellerinin içindeki tehlikenin farkında olmayan Eda tüm dikkatini ve ilgisini Yağmur’a yöneltir. Harun içinse zor anlar başlamıştır. Hayat, Yağmur konusunda Eda’ya yardım ederken, küçük kızı korkutan bir gelişme yaşanır. Bu gelişme Eda ve Yağmur ilişkisinde yeni bir sayfa açacaktır.
Unutulmaz 66.bölüm izle Unutulmaz 12 ocak izle
Bu arada Doruk’u kurtarma operasyonu için tüm aileler seferber olur. Üç aileyi bir araya getiren bu olay bir yandan aralarında yeni bir sır olduğunu da ortaya çıkarır. Yekta ise sorguda ve durumu karışıktır. Çünkü yalnız geçirdiğini söylediği gecenin tek bir tanığı vardır ama onu ortaya çıkarmak imkansızdır.
Kirli beyaz 5.bölüm izle Kirli beyaz 12 ocak izle
Hain bir komploya uğrayan İpek, ölümden kıl payı dönmeyi başarmış ancak ömür boyu kafasında bir kurşun ile yaşamaya mahkûm olmuştur. Tüm bu yaşadıkları yetmezmiş gibi, istemediği halde annesinin katili bulmak için Kutlu Ailesi’ne katılmaya mecburdur.
Şüphe 2.bölüm izle Şüphe 12 ocak izle
İpek’in, Kutlu Malikanesi’ne gelmesiyle dengeler değişecektir. Kutlu Ailesi içinde İpek’i bekleyen bir sürpriz daha vardır. Annesinin ölümüyle yakınlaştığı ve hayatını açtığı Cüneyt, Kutlu Ailesi’nden biridir.
Komedi dükkanı 16.bölüm izle Komedi dükkanı 12 ocak izle
İpek’in Kutlu Ailesi’nden uzak durması için teklif edilen parayı geri çevirip mirastaki payını istediğini öğrenen Tarık küplere biner. Muhteşem yüzyıl son bölüm izle Sedat Kutlu’nun ölümü aile içindeki kutuplaşmaları da gün ışığına çıkarmıştır.
Çocuklar duymasın 25.bölüm izle Çocuklar duymasın 12 ocak izle

kurtlar vadisi izle

Derin devletle yollarını ayrıldıktan sonra yeniden yeraltına inen ve mafyanın işlerine çomak sokan Polat Alemdar, kendisini büyük bir kumpasın içinde buldu. Eroin işinde terör örgütünü karşısına alan Polat, kaçak sigara işinde de mafyayla iç içe geçen istihbaratçılarla savaşmaya başladı…
kurtlar vadisi pusu 108.bölüm izle
Kaçak sigara işini tekeline alan istihbaratçıları öldürerek daha büyük bir belayı başına saran Polat, Mamoş ve Gülendam’ı kaybederek bunun diyetini ödedi… Oğlu Mamoş’un intikamını almak için Ersoy Ulubey’in evini basan Memati ise bombalı suikasttan son anda kurtuldu

yılan izle

Pan’s lbyrinth / Pan’ın labirenti film izle
-Pan’ın Labirenti / Pan’s Lbyrinth 2007 ABD , Meksika, İspanya Türkçe Dublaj-

Sinemalar.com Puanı: 8.5/10
IMDB Puanı: 8.4/10
Tür: Dram, Fantastik, Gerilim, Gizem, Korku, Macera
Yönetmen: Guillermo del Toro
Senaryo: Guillermo del Toro
Yapımcı: Guillermo del Toro, Alfonso Cuarón, Frida Torresblanco, Belén Atienza,Víctor Albarrán, Edmundo Gil, Elena Manrique, Bertha Navarro, Álvaro Augustín
A christmas carol / Yeni yıl şarkısı film izle
Çok konuşulan Hellboy ve müthiş aksiyon Blade2'nin yönetmeninden, 3 dalda oscar ödülü alan ve en iyi film seçilen Fan’ın Labirenti, izleyenleri hiç olmayan Fantastik bir dünyada varolmuşsunuz gibi etkiliyor neredeyse.. Filmde 2. Dünya Savaşı sonrasında bir evin arka bahçesinde ortaya çıkan fantastik bir giriş ve ardındaki sırlar konu ediliyor.
Harry potter and deathly hallows: part 1 / Harry potter ve ölüm yadigarları bölüm 1 film izle
bahçesinde ortaya çıkan fantastik bir giriş ve ardındaki sırlar konu ediliyor. Ofilia ailesiyle birlikte yeni taşındıkları evlerinin arka bahçesinde oynarken gizli ve esrarengiz bir labirent keşfetmiştir. Bu labirentin içinde ise Pan adı verilen bir yaratık yaşamaktadır. Bu varlık Ofilia’yi ve onun hayatını tam anlamıyla etkileyecektir.
Narnia Günlükleri: Şafak yıldızı’nın yolculuğu film izle
Büyüklerin savaş dolu yıkımlarına, küçük bir kızın ve Pan isimli bir yaratığın dur dediği bir yapım aslında. Dur deyiş, tamamen reel dünyadan kopuş ve fantastik dünyaya dalış şeklinde gerçekleşiyor.
V for vendetta film izle
En İyi 50 Film: 24. sırada
Sinemalar.com Puanı: 9.0/10
IMDB Puanı: 8.2/10
Yapım:2006 ~ ABD, Almanya, İngiltere
Tür:Aksiyon, Bilim Kurgu, Fantastik, Gerilim, Politik
Yönetmen:James Mc Teigue, James Mcteigue
Senaryo:Andy Wachowski, Larry Wachowski, Alan Moore, David Lloyd
Senaryo (Kitap):Alan Moore, David Lloyd
Yapımcı:Andy Wachowski, Larry Wachowski, Joel Silver, Grant Hill
Görüntü Yönetmeni:Adrian Biddle
Müzik:Dario Marianelli
The lost future / Kayıp gelecek film izle
Sinema tarihinde belki de özgürlük kavramını en güzel şekilde anlatan filmlerin başında geliyor. V isimli bir eski suçlu olduğu sanılan kişi halkına özgürlüklerini geri verebilmek adına tek başına tüm Ingiltere devletine karşı savaşım vermektedir.
Memlekette demokrasi var film izle
V , geçmişte ailesi de kendisi de işkenceden geçmiş, toplama kamplarında süründürülmüş ve insanlığı elinden alınmış birisidir. Bu kamplardan birinde yapılan bir deney sonucu kendisi normal bir insan olmasına rağmen, birkaç insanüstü özellik kazanmıştır. Tutulduğu kampta çıkan yangın sonucu, bütün bedeni yanarak oradan kurtulan
Hiss / Yılan kadın film izle
V, toplumdan uzak bir metro istasyonunda sürekli maske ve pelerinler içinde gizemli yaşamını sürdürmektedir.
Asıl amacı, geçmişteki İngiltere kraliyeti dönemlerinde başlayan isyan gününün aynı gününde hükümeti yok etmek ve baskı altında her yönden benliği elinden alınmış sömürülen halkına özgürlüklerini vermektir.
The punisher / İnfazcı film izle
full izle