20 ocak pusu

Kurtlar vadisi pusu 109.bölüm izle Kurtlar vadisi pusu 20 ocak izle
Kurtlar Vadisi Pusu109. bölüm fragmanı yayınlandı, bir anda gününen çok izlenen videosu haline geldi. Kurtlar Vadisi Pusu ATV televizyon kanalının Perşembe akşamları yayınlandığı bir dizi olmaktan çıktı, internette de bir fenomen haline geldi. Milyonlarca kişinin izlediği Kurtlar Vadisi Pusudizisinin 109. fragmanındaki görüntülerdePerşembe günü heyecanın yine doruklara çıkacağı anlaşılıyor.
Fatmagülün suçu ne 18.bölüm izle Fatmagülün suçu ne 20 ocak izle
Fatmagül artık Kerim’in farkındadır. Ancak kendine kızarak, hala öfkesini ve nefretini canlı tutmaya çalışır. Fatmagül, Mukaddes sayesinde peşine düşen kişinin “Mustafa’nın arkadaşı Asu olduğunu öğrenir. Bu olay Fatmagül’ün miladıdır. Müthiş bir değişim yaşar. Artık hayata karşı bambaşka bir Fatmagül olacaktır. Vural’ın aklındaki şüphe tohumlarıysa hala canlıdır ve Asu’dan tüm sorularının cevabını kendi yöntemiyle alır.
Lale devri 17.bölüm izle Lale devri 20 ocak izle
İkbal'in Çınar'ı kaybetmeye hiç niyeti yoktur. Necip'i Zümrüt'le evlenmeye ikna etmek zorundadır. lale bir yandan annesiyle ilğilenirken bir yandan da kızı için hazırlıklara başlar. Yaptığı her şey İkbal'i rahatsız etmektedir, gelin kaynana sürekli tartışmaya başlammıştıkr. Lale doğacak bebeklerine Çınar'ın isim vermesini ister. Çınar çok mutlu olmuştur. r. Böylece Çınar'ın güvenini kaznmış olacaktır.
Tek Türkiye 126.bölüm izle Tek Türkiye 20 ocak izle
Kadrosundan ayrıldığı “Lale Devri” dizisiyle son aylarda adından sıkça söz ettiren Mustafa Sandal’ın Sırp asıllı şarkıcı eşi Emina Sandal’a reklam teklifi yağıyor. Güzel fiziğinin yanı sıra anne kimliği ve mutlu aile hayatıyla da reklamcıların rağbet gösterdiği Sandal’a aynı dönemde klima, hamburger ve ünlü bir pizza markasının reklam kampanyası için teklif gitti. Teklifler arasından özellikle güvenirliğine inandığı pizza markasının reklamına sıcak bakan Sandal, alacağı ücret sözkonusu olduğunda ise firmayla anlaşamadı.
Düriyenin güğümleri 24.bölüm izle Dürüyenin güğümleri 20 ocak izle
Sandal’a pizza markası 20 saniyelik en az 3 reklam filmi, billboard ve dergi reklamlarını kapsayan bir yıllık reklam karşılığı 300 bin dolar (yaklaşık 462 bin TL) önerdi. Sandal ise bu fiyatıçok düşük buldu ve kabul etmedi.
Yerden yüksek 20.bölüm izle Yerden yüksek 20 ocak izle
full izle