kızım nerede

Geniş aile 72.bölüm izle geniş aile 14 ocak izle
Cevahir'in hala Şükufe'yi sevdiğini düşünen Zeynep, hem Cevahir'i hem de evi terk eder. Herkes üzgündür ama en çok Cevahir yıkılmıştır. Fakat bu durum en çok Koyu Bilal'in işine yarar. Zeynep onların dairesine kiracı olarak gelmiştir.
Gönülçelen 35.bölüm izle gönülçelen 14 ocak izle
Bunu duyan Cevahir soluğu eczanede alır, ama Zeynep'i yumuşatmayı başaramaz. Ulvi ile bir plan yaparlar. Yeni evde tek başına kalan Zeynep'i korkutarak oradan çıkarmaya çalışırlar. Fakat plan ters teper Ulvi mahallelinin eline düşer. Koyu Bilal de boş durmaz.
Kızım nerede 4.bölüm izle kızım nerede 14 ocak izle
Zeynep'e türlü türlü jestler yaparak onun gönlünü kazanmaya çalışır. Okulda da işler yolunda değildir. Zekai'nin terk ettiği Pırıl, Şoray ile çıkmaya başlar.
Kollama 111.bölüm izle Kollama 14 ocak izle
Zekai, Şoray'ı okul çıkışı düelloya davet eder. Ancak olayları takip eden Müdür Ümran onların ensesindedir. Zeynep'i korkutup evden çıkartmak için Nazan'ın aklına bir fikir gelir. Cevahir ve Mürsel' de vakit kaybetmeden uygulamaya geçer. Ancak Kuddusi Baba'nın herkese bambaşka bir sürprizi vardır. Eve geri dönmeye niyeti olmayan Zeynep'in Cevahir ve Koyu Bilal'e şoka girecekleri bir müjdesi vardır.
Hanımın çiftliği 49.bölüm izle Hanımın çiftliği 14 ocak izle

Aşk geliyorum demez

Aşk geliyorum demez film izle
Mahmutpaşa’da geçen filmde Ali (Tolgahan Sayışman) buranın esnaflarından birinin çapkın oğludur. Gözde (Bergüzar Korel) ise iş hanını satın alan zengin müteahhidin doğa tutkunu ve yardım sever kızıdır.
İş hanını satın alan Gözde’nin babası, burayı yıkıp yerine alışveriş merkezi yapmak ister. Esnaf ise Ali’ye gelerek, bu kızı ayartmasını ve hanı kurtarmasını ister. Gelişen olaylar içinde birbirinden etkilenen çift eğlenceli ve romantik anlar yaşayacaktır.
Hoş vakit geçirilebilecek, eğlenceli ve güzel bir romantik komedi filmi. Oyunculuk performansı açısından da orta düzeyde denilebilir. Bu filmi sizlere 4 parça halinde sunuyor ve iyi seyirler diyoruz.
full izle