Aşk ve ceza 48.bölüm

Ancak duyacakları şeyler acaba onları mutlu edecek midir?
Sakarya fırat 57.bölüm izle

Canan, Selim’i kendi intikam ateşinden uzak tutmaya çalışırken, Selim’in de bu işin peşini kolay kolay bırakmak istememesi, onları yeniden karşı karşıya getirir.
Muhteşem yüzyıl 10.bölüm izle
Canan’ın Perihan’la yakınlığı Renknaz’ı çok sinirlendirir. Canan’ın hayatlarının bu kadar içinde olmasına ısrarla karşı çıkar.
Öyle bir geçer zaman ki 24.bölüm izle
Orçun bitlenir. Gönül utandığı için bunu sadece Tuna'ya söyleyebilir. Tuna'dan eczaneye gidip bit ilacı almasını ister. Tuna utandığı için ilaç almaya gidemez… İlacı almaları için Şükrü ve Hüseyin'i gönderir
Papatyam 94.bölüm izle
Bebeğin beşiği bağlı Hürrem, muska bulur. Ayrıca ona Talismanların fonksiyonu öğrenmek almaya karar verir. Ama önemli bir gerçek inşa talismans ortaya çıkar.
Aşk ve ceza 48.bölüm izle
Batu ile ilgili edindiği bir bilgiyi takip eden Harun büyük bir sürprizle karşılaşacaktır. Artık bu ölümcül oyunda onun da elinde iyi bir koz vardır.
Ömre bedel 69.bölüm izle
Çet ve Cem Aslan, gerdanlığı satacakları esnada polisler tarafından basılırlar. Ayşegül ve Su keyifle onları izlemektedir. Çetin çok geçmeden kendilerini ihbar edenin Ayşegül ve Su olduğunu anlar.
Küçük sırlar 32.bölüm izle
Sezgin ile Duygu’nun arasındaki gerginlik her geçen gün tırmanmaya devam etmektedir. Sezgin ne yapacağını bilemez bir haldedir. Duygu ise, evden ayrılmak zorunda kalmıştır ve bu durum Duygu’yu allak bullak etmiştir
Unutulmaz 74.bölüm izle
Öte yandan Savaş'tan, Ceyda'nın Yavuz'la buluştuğunu öğrenerek öfkelenen Yasemin hesap sormak üzere ajansa gider. Bu konuşmayı bekleyen Ceyda ise ustalıkla hazırladığı yeni planlarını uygulamaya koyar.
Çocuklar duymasın 37.bölüm izle
Kızıyla arasındaki buzları eritmeye çalışan Necati'nin ise işi hiç kolay değildir. Nurettin usta ve Cemal'in kontrol edilemeyen siniri artık herkesi rahatsız etmektedir. Durumu toparlamak yine Necati ustaya düşecektir.
Canan 5.bölüm izle
full izle