Fringe 3.sezon izle

ali balikciyi öldürmeyecek,cemile o vakit oraya gelecek olup bitenleri aliye anlatacak.
Balikcinin cemileye olan davranislari iyi niyetten,fakat ali bunu gelecek zamanlarda anlayacak ve balikcidan özür dileyecek. Balikci aliyi affedecek.Osman büyüdügünde babasini vuracak ve katil olacak.
Öyle bir geçer zaman ki 21.bölüm izle Öyle bir geçer zaman ki 15 subat izle
Şahnur'un ziyareti Yasemin için bir dönüm noktası olmuştur. O güne dek, Savaş'la el ele vererek aşabileceklerine inandığı töreyi bir de Şahnur'un gözünden görmüş, bir araya gelebilmelerindeki engelin ne denli güçlü olduğu gerçeği ile yüzleşmiştir.
Aşk ve ceza 45.bölüm izle Aşk ve ceza 15 subat izle
Bu gerçek, ardında Savaş'a verilmek üzere bir mektup bırakarak Ömer'i de alıp gitmesine neden olur. Gittiği yerde ise onu bir sürpriz beklemektedir.
Ömre bedel 66.bölüm izle Ömre bedel 15 şubat izle
Yasemin'in mektubu ile yıkılan Savaş, bir an önce onu bulmak ve asla aşklarından vazgeçmeyeceğini söylemek ister. Ancak Leyla dâhil hiç kimse Yasemin'in nerede olduğunu bilmemektedir.
Halil ibrahim sofrası 24.bölüm izle Halil ibrahim sofrası 15 subat izle
Savaş, bir yandan da Yavuz'un Çiçek'in kaçırılması olayında parmağı olduğunu ispat etmenin yollarını aramaktadır. Çiçek ise içine düştüğü bunalımdan Hakan ve Lara sayesinde sıyrılmaya çalışmaktadır.
Papatyam 91.bölüm izle Papatyam 15 şubat izle
Öte yandan Bora'nın yalanlarını ortaya çıkaran ve onu evden kovan Nazan, yaşadığı kötü günleri -Savaş'ın da desteğiyle- oğlunun sevgisi ile atlatmaya çalışırken yeni ve beklenmedik bir durum ile karşı karşıya kalır.
Unutulmaz 71.bölüm izle Unutulmaz 15 şubat izle
Sinsice planları ile Çiçek'i Baldar konağında tutmayı başaran Yavuz, Yasemin'in kalbini kazanmaya çalışmaktadır. Türlü bahaneler ile Yasemin'e yakın olmaya uğraşır ancak Yasemin, Savaş'ın özlemi ile dopdoludur.
Canan 2.bölüm izle Canan 15 şubat izle
Onu tutan, ayrılma kararının doğru olduğunu düşünmesi için güç veren tek şey ise Savaş'ı koruduğunu düşünmesidir.
Fringe 3.sezon 12.bölüm izle Fringe 3.sezon izle
full izle