Kavak yelleri 150.bölüm izle

Güven, Efe’den hesap sorar ve onu yalancılıkla suçlar. Efe sırrını saklamakta zorlanır. Güven, Efe’nin hastalığını öğrenecek mi?
Bitmeyen şarkı 23.bölüm izle Bitmeyen Şarkı 19 şubat izle
Efe ile Aslı’nın birlikte olduğu haberini diğerleri de duyarlar. Herkes şaşkındır. B
Kavak yelleri 150.bölüm izle Kavak yelleri 19 şubat izle
Bu arada Efe, Aslı’ya bir sürpriz yapmaya hazırlanır. Ancak Efe’nin hastalığı yeni bir aşamaya geçmiştir.
Öğretmen kemal 19.bölüm izle Öğretmen kemal 19 şubat izle
Deniz, Özge’den kurtulduğunu düşünürken, Özge soluğu her an onun yanı başında alır. Mine ise, Lerzan’ın tavsiyesi sonucunda önemli bir karar alır. Bu karar Deniz’i de ilgilendirmektedir. Deniz ile Mine, bebeklerinin cinsiyetini öğrenirler.
Küçük kadınlar 117.bölüm izle Küçük Kadınlar 19 şubat izle
Bu müjdeyi aldıkları sırada Deniz’in aldığı bir haber, ikilinin mutluluğunu yerle bir eder. İçi kan ağlasa da Güven ayakta durmaya çalışır ve kendisini işine verir. Fakat Güven baktığı her yerde Aslı’yı görmektedir.
Yahşi cazibe 33.bölüm izle Yahşi cazibe 19 şubat izle
Güven artık konakta kalamayacağını düşünür ve önemli bir karar vermenin eşiğine gelir.
Hastalığı Efe’nin önündeki en büyük engel haline gelir. Efe, Aslı’ya hazırladığı sürpriz için hiç beklenmeyen bir isimden yardım alır. Aslı’nın bu sürpriz karşısında dili tutulur.
Akasya durağı 108.bölüm izle Akasya durağı 19 şubat izle
Simge'nin yeni aldığı tasarım küpeyi çok beğenen Cazibe, aynı küpenin taklitlerinden alır. Fakat Simge kendi küpelerini kaybedince Cazibe'yi hırsızlıkla suçlar ve kızılca kıyamet kopar.
Yetenek sizsiniz Türkiye 19 şubat izle Yetenek sizsiniz Türkiye 2011 izle
Cazibe'nin hırsızlık yaptığına ihtimal vermese de Simge'yi bir türlü ikna edemeyen Kemal tam anlamıyla arada kalmıştır.
Peker Pekmez ise kör taklidi yaparak Kemal ve Cazibe'yi faka bastırma peşindedir.
Şefkat tepe 13.bölüm izle Şefkat tepe 19 şubat izle

Kızım nerede 9.bölüm izle

Cesedi ortadan kaldırarak Halide'nin başı ağrımadan bu işten sıyrılmasına yardım eden kişi, Ekrem'den başkası değildir.
Adını feriha koydum 6.bölüm izle
Kendini korumaya çalışırken katil olan Halide, şok içindedir. Ne yapacağını bilememekte, tutuklanıp hapse atılmaktan korkmaktadır. Çaresiz durumdaki Halide'nin imdadına ise hiç beklemediği biri yetişir.
Gönülçelen 40.bölüm izle
Güllü ile Kemal için aşklarına karşı koymak artık imkansız bir hale geliyor. Ancak her ikisi de, umutsuzca duygularına söz geçirmeye çalışıyor.
Geniş aile 77.bölüm izle
Sağlanmaya çalışan güven ortamı, bu planlar yüzünden hepten bozulacak, Pikeas için tüm kapılar açılacaktır.
Kızım nerede 9.bölüm izle
Ancak gizli bir isim, onları uzaktan adım adım takip etmektedir. Başbakanlık hayalleri kuran Pikeas’ın bu hedefinin gerçekleşmesi için bir kez daha üzücü bir olayın yaşanması gerekecektir. Siyaset dünyasından ülkesi için çalışan bir isme suikast düzenlenmesi kararlaştırılır.
Kollama 116.bölüm izle
İnsanların devlete olan güvenlerini azaltacak hatta yok edecek bu hain planı öğrenen Yiğit ve Amir Necip, eylemi engellemek için çalışmaktadırlar.
Leyla ile mecnun 2.bölüm izle
Ekranların beğenilerek izlenilen Gönülçelen Dizisi 40.yeni bölüm fragmanı yayınlandı.Gönülçelen 40.bölüm fragmanıbu sayfadaMurat Hasret'i kıskandırmaya devam edecek mi? Yoksa ona hala aşık olduğunu söyliyecek mi? Gönülçelen 40.yepyeni bölüm fragmanı ve öz
Artı 18 4.bölüm izle Çok büyük bir eylem gerçekleştirmesi için birlikte hareket ettikleri kişiler tarafından kaçırılan Vatoz, artık hedeflerini büyütmüştür. Barut’tan aldığı talimatları eksiksiz olarak yerine getiren Vatoz, planlarını tamamlamak üzeredir. Yaptığı plan, hiçbir sorun yaşanmadan gerçekleşirse, ülke gündemi şok bir olayla sarsılacaktır. Hanımın çiftliği 54.bölüm izle Hanımın çiftliği 18 şubat izle
full izle