Kızım nerede 9.bölüm izle

Cesedi ortadan kaldırarak Halide'nin başı ağrımadan bu işten sıyrılmasına yardım eden kişi, Ekrem'den başkası değildir.
Adını feriha koydum 6.bölüm izle
Kendini korumaya çalışırken katil olan Halide, şok içindedir. Ne yapacağını bilememekte, tutuklanıp hapse atılmaktan korkmaktadır. Çaresiz durumdaki Halide'nin imdadına ise hiç beklemediği biri yetişir.
Gönülçelen 40.bölüm izle
Güllü ile Kemal için aşklarına karşı koymak artık imkansız bir hale geliyor. Ancak her ikisi de, umutsuzca duygularına söz geçirmeye çalışıyor.
Geniş aile 77.bölüm izle
Sağlanmaya çalışan güven ortamı, bu planlar yüzünden hepten bozulacak, Pikeas için tüm kapılar açılacaktır.
Kızım nerede 9.bölüm izle
Ancak gizli bir isim, onları uzaktan adım adım takip etmektedir. Başbakanlık hayalleri kuran Pikeas’ın bu hedefinin gerçekleşmesi için bir kez daha üzücü bir olayın yaşanması gerekecektir. Siyaset dünyasından ülkesi için çalışan bir isme suikast düzenlenmesi kararlaştırılır.
Kollama 116.bölüm izle
İnsanların devlete olan güvenlerini azaltacak hatta yok edecek bu hain planı öğrenen Yiğit ve Amir Necip, eylemi engellemek için çalışmaktadırlar.
Leyla ile mecnun 2.bölüm izle
Ekranların beğenilerek izlenilen Gönülçelen Dizisi 40.yeni bölüm fragmanı yayınlandı.Gönülçelen 40.bölüm fragmanıbu sayfadaMurat Hasret'i kıskandırmaya devam edecek mi? Yoksa ona hala aşık olduğunu söyliyecek mi? Gönülçelen 40.yepyeni bölüm fragmanı ve öz
Artı 18 4.bölüm izle Çok büyük bir eylem gerçekleştirmesi için birlikte hareket ettikleri kişiler tarafından kaçırılan Vatoz, artık hedeflerini büyütmüştür. Barut’tan aldığı talimatları eksiksiz olarak yerine getiren Vatoz, planlarını tamamlamak üzeredir. Yaptığı plan, hiçbir sorun yaşanmadan gerçekleşirse, ülke gündemi şok bir olayla sarsılacaktır. Hanımın çiftliği 54.bölüm izle Hanımın çiftliği 18 şubat izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

full izle