unutulmaz mart bölümü

Yayınlandığı ilk günden bu yana eleştiri oklarının hedefi olan 'Muhteşem Yüzyıl'ın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Dizinin Çarşamba günü yayınlanacak olan bölümünde yaşanacaklar:
Muhteşem yüzyıl 9.bölüm izle Muhteşem yüzyıl 2 mart izle
İbrahim, Hatice'nin sağlık durumunu merak ediyor. Hürrem ise şehzadesinin elinden alınmasından dolayı mutsuzdur. Olanlar yüzünden İbrahim'i suçlar ve ikili arasındaki ipler iyiden iyiye gerilir
Muhteşem yüzyıl son bölüm izle
Harun, Cemil ile hayatının en zor konuşmasını yaparken, Aras’ta Eda’dan sorduğu sorunun yanıtını beklemektedir..Eda’nın yanıtı Aras’ın bastırmaya çalıştığı duygularını tekrar ortaya çıkaracaktır.
Sakarya fırat 56.bölüm izle Sakarya fırat 2 mart izle
Ece ile yapacağı konuşma Eda’nın hayatını pişmanlıklarla dolu bir kabusa çevirecektir.
Unutulmaz 73.bölüm izle Unutulmaz 2 mart izle
Ece içinse hayat artık bambaşka bir anlam kazanmıştır. Batu sonunda Burak’ın direncini kırar..Burak , Batu ile konuşmalarının kayıtlı olduğu cd’nin nerede olduğunu söyler..Bu bilgi Batu’yu oldukça şaşırtacaktır.
Küçük sırlar 31.bölüm izle Küçük sırlar 2 mart izle
Çet ve Cem Aslan, gerdanlığı satacakları esnada polisler tarafından basılırlar. Ayşegül ve Su keyifle onları izlemektedir. Çetin çok geçmeden kendilerini ihbar edenin Ayşegül ve Su olduğunu anlar.
Canan 4.bölüm izle Canan 2 mart izle
Arzu bar programı için yeterince heyecanlıyken, Biricik onu yatıştırmak yerine iyice hırslandırmaktadır. Bu durum Arzu'yu motive ederken, Ali'nin canını sıkar.
Ömre bedel 68.bölüm izle Ömre bedel 2 mart izle
Ceyla ise elini çabuk tutup kendine sahte bir sevgili bulmalıdır. Ali'nin Ceyla'yı oyaladığını düşünen Ayşegül, buna daha fazla göz yumamaz ve Ali ile konuşmaya karar verir.
Çocuklar duymasın 35.bölüm izle Çocuklar duymasın 2 mart izle
full izle