Muhteşem yüzyıl 11.bölüm

Muhteşem yüzyıl 11.bölüm izle Muhteşem yüzyıl 16 mart izle
Yayınlandığı ilk günden bu yana eleştiri oklarının hedefi olan 'Muhteşem Yüzyıl'ın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Dizinin Çarşamba günü yayınlanacak olan bölümünde yaşanacaklar:
Sakarya fırat 58.bölüm izle Sakarya fırat 16 mart izle
İbrahim, Hatice'nin sağlık durumunu merak ediyor. Hürrem ise şehzadesinin elinden alınmasından dolayı mutsuzdur. Olanlar yüzünden İbrahim'i suçlar ve ikili arasındaki ipler iyiden iyiye gerilir.
Küçük sırlar 33.bölüm izle Küçük sırlar 16 mart izle
Rodos seferinin hazırlıkları sürmektedir. Ama Osmanlı'nın tek düşmanı Rodoslular değil. Macar Kralı aldığı yenilgiye karşılık intikam planları geliştirir.
Unutulmaz 75.bölüm izle Unutulmaz 16 mart izle
Selim, bir gece önce arasını düzelttiği Canan?ın gizli planlarından habersizdir. Sevdiği kadına kavuşmak, onunla birlikte yol almak isteğiyle geldiğinde tam anlamıyla şok olur.
Canan 6.bölüm izle Canan 16 mart izle
Lami bu karardan nasıl etkilenecektir. Selim, içi intikam ateşiyle yanıp tutuşan sevgilisini aşka çekebilecek midir? Kurduğu gelecek hayalleri, mutluluk ve aile olma planından Canan?a sözeder.
Çocuklar duymasın 39.bölüm izle Çocuklar duymasın 16 mart izle
Herkesten, çocuklarından gizlediği bir gerçek, şimdi bir hayalet gibi karşısındadır. Ancak Abdullah?ın Canan?la oynadığı satranç oyununu kaybetmeye niyeti yoktur. O da hamlelerini hızlandırır.
Öyle bir geçer zaman ki 25.bölüm izle Öyle bir geçer zaman ki 15 mart izle
Çetin ve Cem Aslan, tefecilerden barı açmak için gerekli olan parayı alır. Kimseye ihtiyaçları kalmamıştır
Aşk ve ceza 49.bölüm izle Aşk ve ceza 15 mart izle
Su, Demir’in karşısına dikilip son bir kez onu çok sevdiğini, bir tercih yapmasını beklediğini söyler. Demir Müge’yi tercih eder.
Ömre bedel 70.bölüm izle Ömre bedel 15 mart izle
full izle