elde var hayat

Ezel 50.bölüm izle Ezel 17 ocak izle
Bu kovalamaca birinin kanı dökülmeden biterse, mucize. Ama herkesin bir mucizeye ihtiyacı var. Ali, Ramiz Dayı'nın yanındaki yerini sağlamlaştırmak için, Azad, Ali'nin kalbini okumak için, Bade gerçek Ezel'in kim olduğunu görmek için, Ezel'se eski bir sayfayı kapatıp yeni bir başlangıç için bir mucize bekliyor.
Yer gök aşk 22.bölüm izle Yer gök aşk 17 ocak izle
Söz gecesi Havva'yı kurtaran Sultan bu iyiliğin karşısında Havva'dan Yiğit ve Münevverin durumlarını çözmesini ister.Aksi halde bildiği herşeyi Yusuf'a anlatacaktır.Havva Yiğit'in mutsuz hallerine de daha fazla dayanamaz ve duruma el koyar.Her şeyi Yusuf'a anlatır...
Küçük sırlar 25.bölüm izle Küçük sırlar 17 ocak izle
Su'yun Çetin'e ayrılmak istediğini söylememesi Demir'i çileden çıkartır.Çareyi Ayşegül'e yakınlaşmakta bulan Demir, amacına ulaştı ve Ayşegül ile Demir'i birlikte gören Su, sinirden deliye döner. Demir'e Ayşegül'ün onu kullandığını söylemeye çalışsa da Demir onu dinlemez. Ayşegül Su' dan intikam almak ve Çetin'i elde etmek için bu oyuna devam edecektir.
Arka sokaklar 187.bölüm izle Arka sokaklar 17 ocak izle
Melek ve Murat gece devriyedeyken Müjgan arar ve Şirin’in dişinin ağrıdığını, acil dişçiye götürülmesi gerektiğini söyler. Melek gecenin bir yarısı dişçiyi nerede bulacağız diye düşünürken Murat olaya el atar ve Yavuz’un eski ev arkadaşı dişçi Bülent’in muayenehanesini açtırır. Doktor dönüşü Şirin uyumuştur. Murat’ın kucağında eve gelir. Müjgan, Murat’ın Şirin ile bu kadar ilgilenmesini pek beğenir ve Melek’e de bu durumdan bahseder.
Karadağlar 11.bölüm izle Karadağlar 17 ocak izle
Zeliha ve Tibet birbirlerine aşık olurlar ve aralarında güzel bir arkadaşlık başlar. Zeliha’nın okuldan arkadaşı Asu da Tibet’ten hoşlanmakta ve Zeliha ile olan durumu kıskanmaktadır. Asu okul haricinde bir gece kulübünde barmaidlik yapmaktadır. O gece kulübünde bütün pisliklerde dönmektedir. Kulübün sahibi Asu’ya fena halde yanıktır. Asu’nun Tibet’e olan hayranlığını görünce bu olaya çıldırır ve Tibet’in çantasına uyuşturucu koyup, polise ihbarda bulunur.
Elde var hayat 23.bölüm izle Elde var hayat 17 ocak izle
Tibet, Zeliha’ya çok değer vermektedir. Annesiyle bile tanıştırır. Rıza Baba ve ekibi, Tibet’i üzerinde uyuşturucu bulundurmaktan gözaltına alırlar. Zeliha ne yapacağını şaşırır ve babasına durumu haber vermekten çok korkar. Mesut ağabeyini aramaya karar verir. Mesut’un telefonuna Murat çıkınca da Murat ağabeyinden yardım ister. Murat olayın bütün detaylarını öğrendikten sonra Rıza Baba ve Ekip ile paylaşır. Bu durumu Hüsnü’den gizlemeye karar verirler.
Doktorlar 6.bölüm izle Doktorlar 17 ocak izle
full izle