Küçük Askerler Büyük Bela izle

Küçük Askerler Büyük Bela izle
Tür: Aksiyon
Yönetmen: Joe Dante
Senaryo: Ted Elliott , Gavin Scott , Adam Rifkin
Görüntü Yönetmeni: Jamie Anderson
Müzik: Jerry Goldsmith
Yapım: 1998, ABD / Finlandiya , 108 dk.
Oyuncular: Gregory Smith (Alan Abernathy) , Kirsten Dunst (Christy Fimple) , Jay Mohr (Larry Benson) , David Cross (Irwin Wayfair) , Tommy Lee Jones (Chip Hazard (ses)) , Sarah Michelle Gellar (Gwendy Doll (ses)) , Christina Ricci (Gwendy Doll (ses)) , Frank Langella (Archer (ses))
Bir oyuncakçı dükkanı sahibinin oğlu olan Alan, bir gün babasının dükkanındaki asker oyuncaklarla oynamaya başlar. Birbirine rakip iki orduyu temsil eden Commando Elite ve Gorgonit’ler canlanıp gerçekten birbirleriyle savaşmaya başlayınca işler karışır.
Oyuncaklara yanlışlıkla gizli bir askeri deneyle geliştirilen çipler takılmıştır ve iki taraftan biri diğerini yok edene kadar sürecek ilginç bir savaş başlamıştır.
Gerçek oyuncularla, bilgisayar animasyonuyla yaratılmış karakterleri bir araya getiren yapım, küçüklerin olduğu kadar büyüklerin de ilgisini çekmişti.
Küçük askerler büyük bela izle
Küçük Askerler Büyük Bela, Small Soldiers Filmini Full Hd İzle, Küçük Askerler Büyük Bela Small Soldiers izle

Barcelona real madrid maç özeti golleri izle 29 kasım

Barcelona real madrid maç özeti golleri izle 29 kasım
milan-real-madrit
Barcelona Real Madrid Maçı izle dünyanın en büyük takımlarının karşılaşması müthiş şölene dönüştü. Barcelona Real Madrid maçı özeti sitemizden izleyebilirsiniz. Ayrıca bu maç atılan Barcelona Real Madrid golleri izle işleminizde sitemizden yapabilirsiniz. Barcelona Real Madrid 5-0 maç sonucu (ilk yarısı bitti). Maçı skoru çok merak ediliyordu.

Barcelona real madrid maç özeti golleri izle 29 kasım - TIKLA

Barcelona Real Madrid maçın ev sahibi takım çok hızlı başladı. Barca ilk yarısda Inesta'nın süper ara paslarıyla iki gol buldu. İlk yarıdaki golleri Xavi ile Pedro atarken Real Madrid in sinirleniri tam anlamıylar gerd ve maçın ilk yarındaki showuyla maçı koparmayı bildi. Real Madrid Barcelona maç özeti izle. Bu maçın sonucu ev sahibi takımın istediği gibi bitti. Bu maçın 29 Kasım 2010 tarihinde sonuçlandı.

Dünyanın en pahalı oyuncusu Ronaldo'nun Real 5-1 Athletic Bilbao dayak o önde Almeria 8-0 ezilmiş Barca, bir noktada tuttu son lig gezisi, içinde bir hat-trick yapmıştır. "Biz geçen sezon daha güçlü ve biz bir oyun olmadan oyuna gidin ve çok daha güven ve sağlamlığı var. Real Madrid Barcelona golleri izle.

barbarossa film izle

barbarossa film izle
Alman asıllı bir imparator olan kahramanımızın şimdi tek bir amacı vardır; Güney bölgelerinde bulunan toprakları fethedip kendi topraklarına katarak imparatorluğunu büyütmek.
Filmin Türü: Dram, Savaş, Tarih
Yapımı: 2009 – İtalya
İzleme Süresi: 2 saat 19 dk
IMDB Derecesi: 5,2
Yönetmen: Renzo Martinelli
Türkçe Dublaj
Barbarossa Full izle, Barbarossa online izle, Barbarossa Türkçe Dublaj izle
Barbarossa film izle
full izle