Beni affet 24.bölüm

Beni affet 24.bölüm izle
Cüneyt ve Kemal ise Feride’nin telefonunu bulur. Telefonu karıştırdıklarında Selim’in Feride’ye parayı aldığını artık birlikte olacaklarını belirten bir aşk mesajı yolladığını görürler. Kemal ve Cüneyt, Tunç’un yönlendirmesiyle Selim’in saklandığı adrese giderler. Önce Kemal sonra bütün Kozanlar, içerde yarı baygın ve yarı çıplak yatan Feride’yi görünce şoke olurlar. Tunç, Selim’in kaçtığını söyler. Olup bitenin tam bilincinde olmayan Feride, daha sonra Kozanlar'ın yanına gider büyük bir öfkeyle karşılaşır ve evden kovulur.
, ,

Dinle sevgili 99.bölüm

Dinle sevgili 99.bölüm izle
İlk görüşte Hande ve Mehmet arasında bir elektriklenme yaşanır. Ancak Hande'nin en yakın arkadaşı Ceren'in, Mehmet'i görmesi sonucu hiç hesap etmedikleri bir durumla karşılaşacaklardır. Ceren lise yıllarında Mehmet'le aşk yaşamış; aradan yıllar geçse de unutamamıştır. Hande, en yakın arkadaşı Ceren uğruna Mehmet'ten uzak durmayı başarabilecek midir? Hande ve Mehmet'in kaderleri hiç bilmedikleri bir şekilde birbirlerine bağlanmıştır. Mehmet'in babası Taner ve Hande'nin annesi Nermin arasında yaşanan yasak aşk pek çok soruna yol açacaktır. Taner, karısı Zerrin'in, gizli ilişkisini öğrenmemesi için neleri göze alacaktır?
, ,

Küçük hanımefendi 26.bölüm

Küçük hanımefendi 26.bölüm izle
, ,

Firar 9.bölüm

Firar 9.bölüm izle
Firar halde İstanbul'a gelen Nadir ise her zamankinden daha çok dikkatli olmak zorundadır. Bir yandan polis peşindedir bir yandan Bahtiyanlar'ın intikamı. Tek mutluluğu oğlu Memed'e kavuşmuş olmaktır.Can yoldaşı Turaç ile birlikte saklanmak için güvenli bir yere yerleşirler, ancak burada fazla kalamazlar. Memed'in de hastalığının iyice artması Nadir'in elini kolunu iyice bağlar.

Gönül ise hiç bilmediği, hiç tanımadığı bir hayata başlamıştır. Yaptığı, sebep olduğu ve başına gelen her şey için pişmanlık duyar. Oğlunun özlemine neredeyse dayanamaz. Ama onun için seçilen yeni hayatı istemese de yaşamak zorundadır. Bu zor günlerindeki tek destekçisi ve onu koruyan tek insan genelevdeki Fadik'tir.
, ,

Geniş Aile 108.bölüm

Geniş Aile 108.bölüm izle
Çeviri işinden beklediği parayı kazanamayan Cevahir, bu kez Cücü'yü reklam yıldızı yapmaya karar verir. Neşe'nin de önceden tanıdığı yönetmen bir arkadaşı vardır ve onlara yardımcı olur. Cücü'yü hep birlikte yönetmen Rüçhan'a götürürler. Ancak Rüçhan'ın Cücü'den çok Neşe ile ilgilenmesi Bilal'i deli eder ve yönetmeni yakın takibe alır. Evde ise Kurban Bayramı telaşı vardır. Kuddusi koç arayışına girerken Ekber önce deve kesmeye niyet eder. Fakat Kuddusi daha alçak gönüllü olması için onu uyarır.
,

Hayat Devam Ediyor 1.bölüm

Hayat Devam Ediyor 1.bölüm izle
Bir taraftan da Kudret ve kuması Hayatın annesi Cennet arasında da sürekli bitmek bilmeyen bir husumet sürmektedir. Kudret kendi ve çocukları ile ilgilenilmediğini düşündüğü için hırsını kuması Cennetten ve çocuklarından çıkartmaktadır. Baba İsmail İstanbuldaki oğlu Siraç ile bağlantı içerisinde ve taşınmaya hazırlanırken eşrafın zenginlerinden Abbas da kendisine 2. karı olarak Hayatı istemektedir. İsmail başta kesinlikle karşı çıksa da Hayatın olayı duyulduktan sonra kızı vermek zorunda kalır. Abbasın oğlu Beratla beraber olan Zeliha, başta kendine gelindiğini sanar ancak gerçeği öğrendiğinde o da yıkılır. Ancak istenmeyen düğün bir şekilde olur ve Hayat ile Abbas evlenirler
, ,

Mazi kalbimde yaradır 25.bölüm

Mazi kalbimde yaradır 25.bölüm izle
Ferit silah arkadaşı Neco’dan ayrı düşer. Kendisine yardımcı olabilecek tek kişi Artemis’tir. Ferit bir yandan geçmişiyle ilgili sorunlar yaşarken, bir yandan da Rum askerlerinden saklanmak zorunda kalır. Selim, Nihat’la yaptığı işi Rauf’tan saklamakta zorlanır. Selma ile olan ilişkisi de inişli çıkışlı bir yol izlemektedir. Selma ise, Serdar ve Nihal’den Selim hakkında bilgi toplaması için baskı görmektedir. Sırlarını ise sadece arkadaşı Aysel ile paylaşacaktır. Suzan ve Rauf arasındaki gerilim Nihal yüzünden iyice artmıştır. Rauf ise konaktaki ve fabrikadaki otoritesini tekrar ele almaya çalışır. Bu arada Serdar’ın, Nihal’in Rauf’la olan yakınlaşmasından duyduğu rahatsızlık gitgide artmaktadır. Nalan’ın Kerem’e olan aşkı çevresi tarafından da fark edilir. Nalan Kerem’in hastanesine gider. Ama hiç beklemediği bir cevap alır. Kerem ise Nalan’ı çok sevmesine rağmen hâlâ geçmişinde yaptığı hatanın sonuçlarıyla uğraşmak zorunda kalır.
, ,

Bir Çocuk Sevdim 10.bölüm

Bir Çocuk Sevdim 10.bölüm izle
Timur, Sinan ile karşı karşıya gelir... Timur'un Sinan'a 'seni karımın ve bebeğin yakınında görmeyeceğim' demesiyle, Sinan bebeğin olduğunuda öğrenmiş olur.

Öte yandan babasını şiddetle kıskanan ve Mine'yi istemeyen Merve yeni bir planı uygulamaya koyar. Mine'ye Timur'un görmeye tahammül edemediği kırmızı elbiseyi vererek giymesini söyler.

Bir Çocuk Sevdim yeni bölümü ile 18 Ekim Cuma akşamı Kanal D ekranlarında olacak.
, , ,

Adını feriha koydum 35.bölüm

Adını feriha koydum 35.bölüm izle
Zehra’nın vedası ele alınıyor. Usta oyuncu Vahide Gördüm’ün kanser hastalığına yakalanmasından dolayı diziden ayrılması gerekiyordu. Elektronik Haber Ajansı (e-ha) muhabirinin edindiği bilgiye göre, Senaryoda yapılan bir değişiklikle Zehra (Vahide Gördüm) köyüne dönmeye karar veriyor. Bundan sonra Feriha, kendisine en büyük desteği sağlayan annesini kaybetti. 18 kasım 2011 Adını feriha koydum en bölüm fragmanı izlemek

, ,
full izle