zehra ve saffet

Ali askerde olmasına ve çok hastalanmasına rağmen kendisine yapılan ihanetle yüzleşme yolları arar.Sonunda bulurda.Saffet ve Ali karşı karşıya geldiklerinde ne olacaktır?
Arka sıradakiler 149.bölüm izle
Arka sıradakiler 20 mart izle
İbo ve Sibel hastanede ölümle pençeleşmektedir.Arkadaşları hastane kapılarında onlara yardım edememenin çaresizliği içinde perişan olmuştur.Candostlar bu defa yaşanacak şeylere hiç hazır değildir.Ölüm onları can evinden vurur...
Nuri 5.bölüm izle
Nuri 20 mart izleLeyla'nın Alican için bulduğu okulun şartları ailede büyük bir sürpriz etkisi yapacaktır. Okulun talepleri Nuri'nin hiç hoşuna gitmez.
Behzat ç 25.bölüm izle
Behzat ç 20 mart izle
Karısının yokluğunu fırsat bilip soluğu yine Beyza'nın yanında alan Mesut'un başı fena derde girecektir. Berna, bu sefer Mesut'u ciddi bir şekilde uyarır.
Mesut ve Nazlı ise aldıkları yeni haber karşısında çok mutlu olurlar ve bu haberi aile ile paylaşırlar.
Kanıt 35.bölüm izle
Kanıt 20 mart izle
Siyahi bir erkek cesedi boş bir arazide ölü bulunur. Yapılan ilk incelemede göğsünden vurularak öldürüldüğü anlaşılır. Kimliğine ulaşılamamıştır. Maktulün üzerinden sekiz paket kokain çıkar. Olay uyuşturucu temelli bir hesaplaşma gibi görünmektedir.
Aşk bir hayal 64.bölüm izle
Aşk bir hayal 20 mart izle,

nedensizmiş :d

Tek başına kalan Nihat için çember daralmaktadır. Diğer tarafta Ebru, Kemal’in kızı için uygun donör olmaması gerçeğiyle bir kez daha yıkılmış ve çok önemli bir karar almıştır
Kavak yelleri 153.bölüm izle
Bu karar, başta Kemal olmak üzere herkesi etkileyecektir. Zeynep hakkında bir başka şok edici sırrı da Melisa açıklar. Zeynep’in birlikte olduğu herkesten gizlediği kişiyle ilgili bu ipucu Kağan’ı hiç düşünmediği noktalara götürecektir.
izmir çetesi 4.bölüm izle
İpek ve Bahadır arasında sular duruldu gibi gözükürken, Ebru hakkında çıkan tartışmaya Emre’nin de şahit olması her şeyi bir kez daha alt üst eder. Jülide ise şansını denemek ister ve Zafer’le konuşmaya karar verir. Olaylar kendi içinde farklı yönlere giderken Zeynep’ten gelen bir mail her şeyin akışını değiştirecektir.
Yahşi cazibe 37.bölüm izle
Gelen mailde Zeynep’in anne babasından istediği şey nedir? Zafer bu bilgiyi Kağan’la paylaşacak mıdır? Zafer her şeyi tek başına çözmeye çalışırken bir kez daha hata yapacak ve bedelini yine Zeynep ödeyecektir
Küçük kadınlar 121.bölüm izle
Kerem’in uyuşturucu satıcılarıyla başı ciddi bir şekilde belaya girmiştir. Acilen yüklü miktarda paraya ihtiyacı vardır ve durumun vahametinden kimsenin haberi yoktur.
Kızım nerede 13.bölüm izle
Cemal her şeyin bittiğini düşünürken Zeki'nin her gün yaptığı düzenli ziyaretlerin bir türlü sonu gelmemektedir ama her defasında Cemal onu başından savmayı başarır.
Lale devri 25.bölüm izle
full izle