nedensizmiş :d

Tek başına kalan Nihat için çember daralmaktadır. Diğer tarafta Ebru, Kemal’in kızı için uygun donör olmaması gerçeğiyle bir kez daha yıkılmış ve çok önemli bir karar almıştır
Kavak yelleri 153.bölüm izle
Bu karar, başta Kemal olmak üzere herkesi etkileyecektir. Zeynep hakkında bir başka şok edici sırrı da Melisa açıklar. Zeynep’in birlikte olduğu herkesten gizlediği kişiyle ilgili bu ipucu Kağan’ı hiç düşünmediği noktalara götürecektir.
izmir çetesi 4.bölüm izle
İpek ve Bahadır arasında sular duruldu gibi gözükürken, Ebru hakkında çıkan tartışmaya Emre’nin de şahit olması her şeyi bir kez daha alt üst eder. Jülide ise şansını denemek ister ve Zafer’le konuşmaya karar verir. Olaylar kendi içinde farklı yönlere giderken Zeynep’ten gelen bir mail her şeyin akışını değiştirecektir.
Yahşi cazibe 37.bölüm izle
Gelen mailde Zeynep’in anne babasından istediği şey nedir? Zafer bu bilgiyi Kağan’la paylaşacak mıdır? Zafer her şeyi tek başına çözmeye çalışırken bir kez daha hata yapacak ve bedelini yine Zeynep ödeyecektir
Küçük kadınlar 121.bölüm izle
Kerem’in uyuşturucu satıcılarıyla başı ciddi bir şekilde belaya girmiştir. Acilen yüklü miktarda paraya ihtiyacı vardır ve durumun vahametinden kimsenin haberi yoktur.
Kızım nerede 13.bölüm izle
Cemal her şeyin bittiğini düşünürken Zeki'nin her gün yaptığı düzenli ziyaretlerin bir türlü sonu gelmemektedir ama her defasında Cemal onu başından savmayı başarır.
Lale devri 25.bölüm izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

full izle