halil ibo

Öyle bir geçer zaman ki 17.bölüm izle Öyle bir geçer zaman ki 18 ocak izle
Osman’ın gidişini bir türlü kabullenemeyen ve annesine de tavır koyan Mete boş durmaz ve bir plan yapar. Babasının kapısına dayanır. Ancak gördükleri karşısında babası ile arasındaki savaşı kaybettiğini anlar ve eve döner. Nafaka alamayan Cemile çalışmak zorundadır. Süheyla’dan kendisine iş bulması için yardım ister. Osman’ın evde olması Carolin’i rahatsız etmektedir. İkili arasında sürekli bir gerginlik vardır.
Aşk ve ceza 41.bölüm izle Aşk ve ceza 18 ocak izle
Yemekte Savaş ailesine önemli bir gerçeği açıklayacaktır. Öte yandan Bora'nın gerçek yüzünü görmeye başlayan Nazan ile holdingin peşindeki Bora arasında ipler gerilir. Yasemin, Ömer'in hasta olma ihtimalinden Savaş'a bahsetmek için uygun zamanı beklerken Çiçek'in başına gelen korkunç olay, her iki aşireti de alarma geçirir.
Ömre bedel 62.bölüm izle Ömre bedel 18 ocak izle
Can’ın ameliyatına çok az bir zaman kalmıştır. Köşkte yaşanacak facia, büyük bir paniğe sebep olur. Büyük bir bunalımın eşiğinde olan Aylin, Cesur’un beklenmedik tepkisiyle yıkılır. Herkesi çok üzecek bir şey yapar.
Papatyam 87.bölüm izle Papatyam 18 ocak izle
Süleyman’a çılgın bir emir verir. Berrin ise annesine yalan söyleyerek Ahmet ile birlikte Samsun’a eyleme gider. Polis ise Ankara’ya yürüyüşe geçen gençleri durdurmak için emir almıştır.
Halil ibrahim sofrası 20.bölüm izle Halil ibrahim sofrası 18 ocak izle
full izle