Öyle bir geçer zaman ki son bölüm izle

Öyle bir geçer zaman ki son bölüm izle
Balıkçı ile Ali arasında yaşananlardan sonra Cemile işe gidemez. Ancak onun fikrini değiştirecek bir misafir kapısını çalar.
Öyle bir geçer zaman ki 20.bölüm izle Öyle bir geçer zaman ki 8 subat izle
Mete için okulda büyük gün gelmiştir. Liseler arası müzik festivalinde okulu temsil etmek üzere Mete ve Necati’nin ekibi okul yönetimi ve öğrencilerin karşısına çıkarlar. Ancak Necati kaybetse bile yine de onun kazanmasını sağlayacak bilgeye sahip olduğu için çok rahattır.
Aşk ve ceza 44.bölüm izle Aşk ve ceza 8 subat izle
Savaş'ın hayatındaki iki kadın sonunda karşı karşıyadır; töre gereği nikâhlamak zorunda kaldığı Çiçek ve delicesine sevdiği, ancak bir türlü kavuşamadığı Yasemin.
Aşk ve ceza son bölüm izle
Bu görüşmenin ardından Yasemin hem Savaş'ın yaşadığı zorlukları, mücadelesini daha iyi anlayıp ona bir kez daha âşık olmuş, hem de kavuşmalarının imkânsızlığına daha çok inanmıştır.
Ömre bedel 65.bölüm izle Ömre bedel 8 şubat izle
Ömre bedel son bölüm izle
Yasemin'in yokluğu ile zor günler yaşayan Savaş, Ona giden yollardaki tüm engelleri kaldırmaya çalışırken bir yandan da Yasemin'i ikna etmek ister. Yasemin ise Savaş'ın yaşamındaki gerçekler karşısında kendisini çaresiz ve çıkmazda hissetmektedir. Oğulları için bir araya gelen sevgililer bir arada ama ayrı olmanın acısını derinden yaşarlar.
Halil ibrahim sofrası 23.bölüm izle Halil ibrahim sofrası 8 subat izle
Sinsice planlarını uygulamaya devam eden Yavuz ise bir yandan Yasemin'i elde etmeye çalışırken bir yandan da Beşir'in tahtına oturabilmek için harekete geçer. Bu uğurda tehlikeli görüşmeler yapmaktan çekinmez.
Halil ibrahim sofrası son bölüm izle
Öte yandan, hem hapisteki evladı Mustafa'nın hem de torunu Ömer'in hasretini çeken Şahnur çok üzgündür. Onun durumunu fark eden Savaş bu duruma bir çözüm bulmaya karar verir.
Papatyam 90.bölüm izle Papatyam 8 şubat izle
Ağabeyinin ziyareti sırasında Ona söyledikleri ile aklı karışan Mustafa, işin içinden çıkamayınca başka birinden yardım ister. Ancak bu kişi Mustafa için kötü bir sürpriz hazırlamaktadır.
Papatyam son bölüm izle
full izle